.gif)
.gif)
.gif)
بازم تشکروسوال دارم:
asus k52jt
یاasusx42jy
کدوم بهتره وچرا؟تفاوت xبا سری kچیه؟
واینکه توگرافیکاکدوم بهتره:
ati6370
ati6470
geforce520
????????????????????????????????خیلی ممنون
.gif)
.gif)
این HP Pavilion G6-i3قویه یا اون بالاییه؟
آخ قیمتش 700وجزییات این بالایی هارو داره؟
صاحب نظر محترم amir2im.ممنون میشم همه سوالامو جواب بدین؟
استادان صاحب نظر شماهاهم جوابی بدین سردرگم شدم تواین قدرمدل
دوست عزيز شما لطف داري.تا جايي كه بتونم در خدمتم
در مورد فرق بين اين 2سري خودم هم اطلاع كاملي ندارم و فكر نكنم فرق چنداني داشته باشن در واقع فكر كنم سري x از همون سري k يا n هستند با كانفيگي غير از از كانفيگهاي اصلي.
اما بين k52jt و x42jy مدل k52jt با اين كانفيگ بهتره:
core i5 480m
4g ddr3
640g hdd
ati 6370 1g
15.6"
dvd rw
k52jt كانفيگ ديگه اي هم داره با core i3 390 و 500g hdd كه مشابه x42jt هست منتها x42jtداراي 3g رم و 320g هارد و سايز14 هست.
اگه كانفيگ k52jt انتخابي شما مثل كانفيگ بالا هست k52jt بهتره البته گرافيك ضعيفتري داره
اما اين 3مدل گرافيك فرق چنداني با هم ندارن و نبايد از اونا توقع زيادي داشته باشين(تو بازي) هر سه اين كارت هاجزو Low-Midrange هستند.اما 6470 فقط كمي از 2مدل ديگه بهتر ه اما نه خيلي در كل تو يه سطح اند.
بين hp مورد نظر شما اگه كانفيگ كاملشو مي زاشتي بهتر بود چون هم core i3 داره هم core i5 كه corei5 خيلي بهتره اگه هم corei3 هست مدل k52jt بهتره تو گرافيك خيلي با هم فرق ندارن كه محسوس باشه.
اگه مي خاين با اين لپ تاپ بازي كنين اصلا گزينه خوبي نيست با همين بودجه مي تونين سراغ سندي بريج5750 ايسر برين كه كانفيگ بالايي داره اگرچه عيب هاي مثل داغ كردن سروصدا و كيفيت پايين صفحه نمايش داره.مدل انتخابيhp شما هم زياد جالب نيست چون تجربه شخصي كار با g6 داشتم.كيفيت نمايش بدي داره و در كل راضي كننده نيست اما سري k اسوس ومدل انتخابي شماk52jt بين اين مدل ها خوبه.
سوال ديگه اي داشتين در خدمتم.