سلام دوستان. رم من 4Gb هست ولی تو ویندوز سون 32 بیتی تو قسمت System Propertis نوشته بود 2.98usable یه پچ نصب کردم الان اینو نوشته :
Ram: 4.00 GB (3.86 GB usable)
یعنی بعد از نصب بچ 3.86 گیگ رم اشغال کرده یا منظورش اینه که 3.86 گیگ فضای خالی دارم؟!
سلام دوستان. رم من 4Gb هست ولی تو ویندوز سون 32 بیتی تو قسمت System Propertis نوشته بود 2.98usable یه پچ نصب کردم الان اینو نوشته :
Ram: 4.00 GB (3.86 GB usable)
یعنی بعد از نصب بچ 3.86 گیگ رم اشغال کرده یا منظورش اینه که 3.86 گیگ فضای خالی دارم؟!
سلام.
یعنی رم قابل استفاده.حالا وقعا این پچ ها کارسازه؟![]()
خوب اگه اینطوری باشه که خیلی بده. چون قبلا مینوشت 2.98gb usable بعده نصب پچ جدید مینویسه 3.86gb usable
اینطوری بهتره پچ رو اصلا نصب نکرد
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
اینم توضیحات وبسایت آسان دانلود
مطمئنا امروزه اکثر افراد ترجیح می دهند تا به جای استفاده از ویندوز های Xp و Vista از ویندوز فوق العاده محبوب و عالی 7 (سون) که دارای دو نسخه ی 32 بیتی و 64 می باشد استفاده نمایند. اما شاید یکی از مشکلات کاربران این سیستم عامل استفاده ی محدود از حافظه ی Ram سیستم در نسخه ی 32 بیتی این ویندوز باشد که باعث می شود افراد نتوانند از تمام حافظه ی رم خود استفاده نموده و بعضا در اجرای برنامه های سنگین خود که نیاز به حافظه ی موقت زیادی داشته دچار مشکل شوند. حال شاید با خود بگویید با استفاده از نسخه ی 64 بیتی به راحتی می توان این مشکل را نیز برطرف ساخت اما بعضا در صورت ارجینال بودن ویندوز یا نبود نسخه های کامل و بی نقص 64 بیتی سایر نرم افزارها این روش نیز مشکل را برطرف ننموده و شاید مشکلات دیگری را نیز ایجاد نمایید. اما اکنون باز هم گروه پرتوان آسان دانلود به ارائه ی نرم افزاری بسیار مفید و کاربردی برای شما دوستان عزیز پرداخته است که با استفاده از آن به راحتی می توانید از تمام حافظه ی Ram سیستم خود در نسخه های 32 بیتی ویندوز سون استفاده نمایید و مجبور به استفاده ی محدود و نهایتا 2 گیگابایت از رم خود نشوید. Windows 7 (32-bit) Patch to Support 4 GB or 8 GB RAM که برای اولین بار در میان وب سایت های فارسی زبان توسط گروه آسان دانلود در اختیار کاربران قرار گرفته است یک پچ کم حجم و مفید می باشد که با استفاده از آن می توانید به راحتی و تنها با چند کلیک ساده از تمام حافظه ی رم خود در نسخه های 32 بیتی ویندوز سون استفاده نموده و از سرعت سیستم خود لذت برید.
چرا بده؟ یعنی رمت بیشتر شده!![]()
آهاااااان
من فکر میکردم 3.86 گیگ از 4 رو ویندوز داره استفاده میکنه
مرسی جواب دادی عزیز. ممنون![]()
سون 64 بیت نصب کن. این پچ ها همش الکیه و کارایی نداره. تو ویندوز 32 بیت بیشتر از 3 گیگ رم ساپورت نمیشه و این اعداد همش
ظاهری هست و در عمل استفاده مفیدی از رم نمیشه
شما اگرویندوز 7 - 64بیتی نصب کنید این مشکل حل خواهد شد
ویندوز 64 بیتی مشکلات خودشو داره!فکر کنم رم و سی پی یو بیشتری مصرف کنه نه؟ اگه میدنین لطفا بگین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)