سلام دوستان ، من می خوام یک آزمون درست کنم . که توش تایمر هم باشه .
برای مثال 2 دقیقه برای جواب دادن وقت داشته باشه و تایمر هم روی صفحه باشه و زمان رو نشون بده . ممنون با زیان سی شارپ هم کار نکردم . با Visual basic
سلام دوستان ، من می خوام یک آزمون درست کنم . که توش تایمر هم باشه .
برای مثال 2 دقیقه برای جواب دادن وقت داشته باشه و تایمر هم روی صفحه باشه و زمان رو نشون بده . ممنون با زیان سی شارپ هم کار نکردم . با Visual basic
کسی نبود ، خیلی مهمه دوستان . ممنون میشم اگر راهنمایی کنین
سلام.من پروژه ام درمورد همین موضوع بوده.یعنی آزمونهای آنلاین زماندار.الان C#روی سیستمم نصب ندارم که کدش رو بخوام برات دربیارم.اگه توی دفترم یادداشت کرده باشم برات مینویسم.راستی برای کی میخوای؟خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
راستی به زبانVB.NETنوشتم نه C#.NET
به چه زبانی لازم داری؟
من 7 تیر باید تحویل بدم و کلاً موندم چیکار کنم . به زیان vb می خوام![]()
سلام.یعنی برا فردا میخوای؟
خوب اول از همه تو قسمت ثبت سوال باید زمان جواب دادن به سوال رو هم وارد کنی.مثلا برای سوال X مدت زمان پاسخگویی 2 دقیقه باشه.
توی Page_Load صفحه آزمون باید یه Sesion تعریف کنی که این نشان دهنده زمانی است که وارد آزمون شده ایم،
T یک متغیر هست که از نوع integer تعریف کردم و مقدارSession رو توی اون قرار دادم:
حالا توی صفحه ای که میخوای سوالها رو جواب بدی باید 2 تا آبجکت بزاری.ScriptManager1 و Timer1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا روی Timer1 کلیک میکنی و دستورات زیر رو مینویسی:
دو تا برچسبHHLabel و MMLabel برای نمایش زمان فعلی سیستم می باشد.یعنی زمان فعلی سیستم رو با زمان پایان آزمون که در برچسب های EHLable و EMLable مقدارسان قرار دارد مقایسه میکنیم.اگر با هم برابر بود دکمهMe.EndAzmoonBTN_Click(sender, e) فراخونی میشود و صفحه آزمون غیر فعال می شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در Page_Load دستورات زیر رو بنویس:
HLable و Mlable برای نمایش زمان شروع آزمون هستش.برچسب ها به ترتیب برای ساعت و دقیقه هستند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
EHLable و EMLable برای نمایش طمان پایان آزمون هستش.
TimeLable مدت زمان امتحان رو نشون میده که مثلا این آزمون 20 دقیقه طول میکشه تا تموم بشه.
آخر سر که زمان امتحان تموم میشه آزمون غیر فعال میشه و با زدن دکمه اسال پاسخ وارد صفحه کارنامه میشی:
کد زیر دکمه ارسال پاسخ را غیر فعال میکند.
دکمه زیر هم برای نمایش نتیجه آزمون می باشد که با غیر فعال شدن دکمه ارسال پاسخ این دکمه فعال می شود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس باید DataList1 رو هم غیر فعال کنی تا دیگه نتونی توش تغییر ایجاد کنیم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم کد دکمه ارسال پاسخ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Array یک آرایه هست که مشخصات سوالهایی را که پاسخ داده ایم را توی خودش نگهداری میکند و مقدارش رو توی یک Session قرار میدهیم تا در صفحه نمایش جوابها استفاده کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی تمام کدها به زبان vb.net هست.امیدوارم که به دردتون بخوره.
Last edited by asire-dell; 27-06-2011 at 21:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)