چگونگی کار با فایلها و استریم ها را هر کس سوال داشت در این تاپیک بپرسه
چگونگی کار با فایلها و استریم ها را هر کس سوال داشت در این تاپیک بپرسه
Last edited by yam78; 06-04-2007 at 11:48.
سوال اول رو خودم می پرسم
فرض کنید یک برنامه خیلی ساده داریم که فقط یک فرم دارد و یک کلاس
تعریف استریم باید در کجا قرار بگیرد؟
چون من هر جا می نویسمش یا ایراد می گیره و یا در مواقع استفاده اسمش رو برام نمی آره
توضیح : در کتاب آقای جعفرنژاد نوشته که استریم ها و متغیرهایی از نوع BinaryFormatter را بعد از عبارت endregion# باید تعریف کرد
ولی من اثری از این کلمه در برنامه ام نمی بینم
سلام.
شما باید از IO Namespace در برنامه استفاده کنین تا بتونین از کلاس های Stream , StreamReader و
StreamWriter استفاده کنین. به این شکل :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده کردم... ولی بازم نشد :(
این یه نمونه ی ساده از Stream ها :
البته یه برنامه Console هست. فکر نمیکنم نیاز به توضیح داشته باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکلی پیش اومد اطلاع بدین.
ممنون
برنامه جواب داد و تقریباً فهمیدم باید چه کار بکنم
من می خواهم برنامه ای بنویسم که عناصر موجود در یک فایل رو تجزیه کنم.(مثل parser ) اما با خوندن از فایل مشکل دارم .( مثلا if _دستور کنترلی) باید ادرس فایل مورد نظر رو به برنامه بدم میشه راهنمایی کنید .اگر امکان داره با یه مثال
برای خوندن از یک فایل... اگه یک داده string داشته باشیم مثلاً مینویسیم:
برای خوندن یک داده از نوع DateTime باید از چه متدی استفاده کرد؟ متد ReadDateTime که نداره!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سوال دیگه... برای خوندن همه رکوردهای فایل باید از تابع seek استفاده کنم؟
سلام.
به نمونه بالا مراجعه کنین.من می خواهم برنامه ای بنویسم که عناصر موجود در یک فایل رو تجزیه کنم.(مثل parser ) اما با خوندن از فایل مشکل دارم .( مثلا if _دستور کنترلی) باید ادرس فایل مورد نظر رو به برنامه بدم میشه راهنمایی کنید .اگر امکان داره با یه مثال
اطلاعات در یه فایل binary هستند (به طور کلی) کافیه کاراکتر به کاراکتر اطلاعات رو بگیرین.برای خوندن یک داده از نوع DateTime باید از چه متدی استفاده کرد؟ متد ReadDateTime که نداره!!
اگه فایل مورد نظر txt هست به راحتی از ReadLine استفاده کنین.
لزومی نداره. چطور ؟یک سوال دیگه... برای خوندن همه رکوردهای فایل باید از تابع seek استفاده کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)