کامپیوتر من تا روشنش میکنم،خود به خود خاموش میشه.کسی میدونه مشکلش چیه؟ اول بذاریئ بگم چه کاری کردم که اینطوری شده
برنامه تورنت که ریخته بودم 2 روز بود هیچی دانلود نمیکرد در نتیجه رفتم سراغ تنظیمات اینترنت و آی پی و ...
بعد که اونها رو یکم دستکاری کردم ویندوزم هنگ کرد و غاطی کرد و ارور داد و هی ری استارت میشد.
که به این نتیجه رسیدم ویندوز عوض کنم. یکی از هارد هام رو خالی کردم که فرمتش کنم و ویندوز بریزم.
ویندوز XP ریختم نصب شد و کامل.بعد که درایورها رو ریختم.یه Update bios رو هم نصب کردم که از انیجا کار کلی خراب شد.
کامپیوتر که ری استارت شد، ویندوزه دیگه بالا نیومد.بعد ئوباره ویندوز ریختم، این دفعه به نصب ویندوز ایراد گرفت که یه فایلش کمه
حواستم دوباره ویندوز رو بریزم که نشد.
سیم یکی از هاردها رو هم کشیدم بیرون که زحمتش کمتر بشه.
اون صفحه اول که وقتی کامپیوتر رو روشن میکنی که میاد،اطلاعات سیستم رو مینویسه ولی بعدش دیگه به خواندن دیسک ویندوز و ... نمیرسه یا ری استارت میشه یا خاموش.
بهم یه ارور هم داد که از رو دفترچه مادربرد دیدم مربوط به CMOS بود.(یادم نیست چی بود ولی sum... بود)
من هم بعد از 8ساعت ور رفتن خسته شدم دکمه پشت کیس رو که CMOS1 هست رو زدم.بازم نشد.باطری مادربورد رو هم دراوردم و دوباره گذاشتم.برای 1 لحظه درست میشه و میتونم با دکمه del برم توی تنظیمات(رفتم که بزنم اول از روی دیسک بخونه بعد هارد) ولی وقتی میام بیرون دوباره روی همون صفحه میمونه
بعد از اینها هم یهو کامپیوترخاموش شد.حالا هرچی روشنش میکنم حدو 15ثانیه روشنه بعد یهو خاموش میشه.از این صفحه اول هم هیچجای دیگه نمیره.
فن سی پی یو سالمه.دمای کیس فکر نمیکنم زیاد باشه مخصوصا که نزدیک فنکوئل خونه گذاشتم و حود کیس هم 6تا فن وصله بهش.
هیچ کدوم از قطعات رو روی سیستم دیگه چک نکردم چون به هیچ چیز دیگه نمیخورن.فقط جای رم ها رو عوض کردم که یه بار یکیش رو نشناخت دوباره گذاشتمشون سرجاشون.
الان نصف زندگی و کار من لنگه. ثبت نام امتحانم هم مونده که اگه این درست نشه کلی میمونم.خلاصه که
.gif)
حالا میشه بهم کمک کنید من این رو درستش کنم.یا اگه خیلی تخصصی هست بگید ببرم بیرون درستش کنن چون خودم زیادسردر نمیارم.
یا اگه قطعه لازم داره یا باید مادربرد یا رم یا پاور عوض کنم بگید زودتر این کار رو بکنم.
ممنون از کمکتون