سلام
جاي اين بحث رو خالي ديدم واسه همين تصمصم گرفيم اين بحث رو هم شروع كنيم
در حال حاضر 75%از كسايي كه مي ان سراغ اين برند امريكايي دنبال اين سري هستن
سعي من و باقي دوستان اينه كسايي كه مي ان سراغ اين مدلا اطلاعات درست و معتبري پيدا كنن
اين جا مي تونين اطلاعات فني ؛
نتايج تستاي فني انجام شده با توجه به درخواست و تجربيات شخصي دوستان گلم انجام مي شه؛
قيمت به روز لپ تاپ كه يه مشاور خريد تو بازار هم داريم؛
و همه چيزو همه چيز در مورد dv6 و مخصوصا سري 3100 در اختيار دوستان قرار مي گيره!
شروع اين تاپيك و استارتش تو يه تاپيك ديگه بود:
تاپیک اختصاصی 3150
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از امين عزيزاز پورياي عزيزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز ارمين عزيزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز عماد عزيزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكه هميشه منو شرمنده محبتاشون كردنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشكر ويژه مي كنم
همگي اساتيد من هستن و اطلاعات فنيشون خيلي بالاست و تو اين تاپيك دوستان رو راهنمايي خواهند كرد (البته الان كه دارم اين پست رو مي نوسم روحشونم خبر نداره )
و البته مشاور بازار هم اقا مهران هستنكه يكي از خوباي اين فروم هستنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حضور خودم تو اين فروم اغازش با اچ پي بوده همين سري و مشخصا سري dv6-2100t همون 2300 معروف!
از حميد عزيز خيلي ممنونم خيلي چيزا ازشون ياد گرفتم اميد وارم ايشون هم به ما بپيوندن

جواب بصورت نقل قول

.gif)

Mobile solutions for your digital life. HP Pavilion notebooks help you discover, create and enjoy multimedia experiences at work and play

. آدرس بده . ممنون