تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: نصب Dll های کریستال ریپورت روی کلاینت برای نشان دادن گزارش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Macdiano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض نصب Dll های کریستال ریپورت روی کلاینت برای نشان دادن گزارش؟

سلام

در یک پروژه C# Windows Application برای ساختن گزارش از کریستال ریپورت استفاده کردم (ورژن 13)

تو سیستم خودم مشکلی ندارم, و گزارش هام در پروژه بدون مشکل نشون میده.

ولی در یک سیستم دیگه گزارشام موقع لود شدن فرم Runtime Error میده و بالا نمیاد.

چه Dll هایی (dll های کریستال ریپورت برای نشان دادن گزارش) رو باید روی کلاینت رجیستر کنم, لطفا روش Register کردن هم بگید.

سیستم خودم:
    Windows Xp-Sp3
    Visual Studio 2010

ممنون میشم.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    تا جای که من میدونم شما برای کار با کریستال باید engine ان روی سیستم کاربر نصب باشد.
    شما برای نصب این engine به طور خودکتر می توانید از installer shield استفاده کنید.
    البته installer های دیگری هم هستند که چنین کاری انجام میدهند مانند installer خود visual studio .
    البته به صورت دستی هم میتونید engine را نصب کنید. ابتدا ان را دانلود کنبد و سپس روی سیستم کاربر نصب کنید.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Macdiano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو Install Shield 2011 در قسمت Redistributables تیک Cryastal Report رو زدم ولی بعد از نصب Setup بازم گزارشام بالا نیومد

SAP Crystal Reports runtime engine for .NET Framework 4 رو فایلش رو دانلود کردم و بعد نصب کردم

درست شد, ولی حجم این فایل به نظرم خیلی بالاست حدود 70MB

میخواستم ببینم فایل دیگه ای میشناسید با حجم کمتر, چون تو Setup این فایل نوشته بود:

SAP Crystal Reports Versions For Visual Studio 2010

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    شما اطمینان دارید که نگارشی از crystal report را که در install shield 2011 انتخاب کردید همان نگارشی است که استفاده کردید؟؟
    من احساس می کنم که مشکل از همینجاست.
    یعنی اگر شما با استفاده از خود visual studio بتوانید install را بسازید و در ان جا crystal report را انتخاب کنید فکر نکنم که دیگر هیچ مشکلی به وجود بیاد (منظورم این است که به نگارش engine هم باید دقت کنید).
    اگر چنین Redistributable را در install shield نتونستید پیدا کنید فکر کنم در install aware و install wise وجود داشته باشد(چون من خودم در اینترنت گشتم و چنین چیزی برای install shield پیدا نکردم).
    در ضمن engine های که در installer ها است معمولا کم حجم و حدود 20 مگابایتی بیشتر نیستند.
    ---------------
    در ضمن در مورد engine باید بگم :
    تا جایی که من در مورد engine ها می دونم یکسری فایل dll و ... هستند که بعد از کپی شدن در محل path های سیستم عامل رجیستر می شوند.
    مثلا در دلفی شما می توانید فایل ها را با کپی کردن در پوشه ویندوز و دستور regsvr32 ان ها را رجیستر کنید.
    اما برای c# چون مفسر دارند و از کامپایلر استفاده نمی کنند نمی توان از این دستور استفاده کرد و دستور خاصی برایش نتونستم پیدا کنم.
    با تشکر

5. این کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •