تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: سوال: فروشنده‌هايي که ملبغ اضافه‌تر بابت ريختن نرم‌افزار و... دريافت مي‌کنن

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

14 سوال: فروشنده‌هايي که ملبغ اضافه‌تر بابت ريختن نرم‌افزار و... دريافت مي‌کنن

سلام.

اول عذر مي‌خوام اگر جاي اشتباهي تاپيک زده‌ام. جايي رو پيدا نکردم براي سوالات اندرويد و چون سوالم مشخصا درمورد گوشيهاي با سيستم عامل اندرويد هست اينجا پرسيدم. اگر اشتباهه پيشاپيش شرمنده.

موقعي که گوشي خودم رو خريدم، فروشنده مبلغي رو بابت فعال کردن بلوتوث، ريختن چند نرم‌افزار، گارانتي نرم‌افزاري و... دريافت کرد.

البته مبلغ چنداني نبود ولي سوالم اينه که آيا لازمه چنين پولي رو داد به فروشنده؟ يعني يه سري فعالسازيها (که ازشون سر در نياوردم) که بابتش پول مي‌گيرن رو نمي‌شه آدم خودش انجام بده؟

اين رو از اين جهت مي‌پرسم که يکي از آشنايان درصدد خريد گوشي هستن و اين سوال برايشان مطرح شد.

متشکرم.

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خیر دوست من. و این فقط مربوط به اندروید هم نمیشه و برخی فروشنده ها بهشون رو بدی پول میگیرن که رو 1100 هم آنتی ویروس نصب کنن!
    تمام اون کارهایی که لازم داشته باشین هم اینجا دوستان هستند و راهنمایی میکنن.

3. 3 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آهان يعني کاري نيتستش که دستگاه خواصي بخواد انجام دادنش.

ضمنا خيلي متشکر از پاسختون.

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه دوست عزیز پول بابت نرم افزار نباید به فروشنده ها داد
    خودم ادم هم میتونه به راحتی همه ی این کار ها رو انجام بده . فقط قبلش اگه به بعضی کار ها اشنایی نداریم باید در موردشون چند تا فروم معتبر رو بخونیم تا همه چی دستمون بیاد

6. این کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mageed's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام
    به طور کلی بعضی مواقع آدم مجبور میشه مثلا میگن اگر برنامه هارو نصب نکنیم گارانتی نداره
    مثلا برادر من C7 نوکیا خریده بود یارو گفته بود که باید 15 تومن بدی تا چندتا برنامه و آپدیت و... بریزم داداشم نخواسته بود بده که یارو گفته بود اگه ندی گارانتی نمیشه و طبق ضرب المثل معروف و کاربردی سگ خورد داداشم پول رو داده بود شما هم فکر کنم مجبور بودی البته شاید هم نه؟
    و در مورد بحث مهم بودن یا نبودن برنامه هایی که میریزن مطمئن باش دیگه تو این دور و زمونه همه ی کارهارو میشه با اینترنت یاد گرفت و قدم به قدم انجام داد حتی خیلی از همونا از خود اینترنت یاد گرفتن فقط یه خورده اعتماد به نفس میخواد که شما قطعا داری
    یا علی

یا علی

8. این کاربر از Mageed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام

گرفتن پول برنامه و آنتی ویروس و از این قبیل... و علی الخصوص اینکه شامل گارانتی نمیشه همه جزو ترفند های فروشنده هاست!
    چون تو بازار حال حاضر، رقابت زیاده.. همه خود گوشی رو با سود 5 - 15 تومان می فروشند! سود فقط رو برنامه هاست! به همین دلیل شما به یکی که اینجوری میخواد بهت گوشی بده، بگی من فقط گوشی رو بدون لوازم ( رم، کیف و برنامه ) میخوام، میگه نمی تونم بهت بدم! چون نمیاد واسه 10 تومان سود گوشی حداقل 200-300 تومانی رو رد کنه...!
    باز کسی اطلاعات بیشتر خواست من در خدمتم!

شاد باشید

10. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mageed's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

گرفتن پول برنامه و آنتی ویروس و از این قبیل... و علی الخصوص اینکه شامل گارانتی نمیشه همه جزو ترفند های فروشنده هاست!
    چون تو بازار حال حاضر، رقابت زیاده.. همه خود گوشی رو با سود 5 - 15 تومان می فروشند! سود فقط رو برنامه هاست! به همین دلیل شما به یکی که اینجوری میخواد بهت گوشی بده، بگی من فقط گوشی رو بدون لوازم ( رم، کیف و برنامه ) میخوام، میگه نمی تونم بهت بدم! چون نمیاد واسه 10 تومان سود گوشی حداقل 200-300 تومانی رو رد کنه...!
    صحبت شما کاملا درسته

مثلا به شما میگن که فلان گوشی رو ما با فلان قیمت میدیم مثلا 15 تومن ارزون تر از این ور اون ور
    بعد میبینی میگن حتما باید آنتی ویروس وGPS و بلوتوث و فارسی و از این جور کوفتو مرض ها نصب کنم والا نمیشه
    یا میگن مثلا این کیف یا این هندزفری مخصوص(که معمولا دوبرابر قیمت میفروشن به اسم فابریک بودن)روشه
    و این بود روند تو پاچه کردن ملت توسط کسبه محترم

12. این کاربر از Mageed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام.

اول عذر مي‌خوام اگر جاي اشتباهي تاپيک زده‌ام. جايي رو پيدا نکردم براي سوالات اندرويد و چون سوالم مشخصا درمورد گوشيهاي با سيستم عامل اندرويد هست اينجا پرسيدم. اگر اشتباهه پيشاپيش شرمنده.

موقعي که گوشي خودم رو خريدم، فروشنده مبلغي رو بابت فعال کردن بلوتوث، ريختن چند نرم‌افزار، گارانتي نرم‌افزاري و... دريافت کرد.

البته مبلغ چنداني نبود ولي سوالم اينه که آيا لازمه چنين پولي رو داد به فروشنده؟ يعني يه سري فعالسازيها (که ازشون سر در نياوردم) که بابتش پول مي‌گيرن رو نمي‌شه آدم خودش انجام بده؟

فعال کردن بلوتوث؟ به من هم گفتند، خیلی پر رواند ، تو چشم آدم نگاه میکنند میگن بلوتوث باید فعال شه. بذار یه قانون سر انگشتی بهت بگم ، اگه دیدی فروشنده داره این جملات رو به کار میبره:
    «یه سری باکس نرم افزاری هست که باید بریزیم تا گوشیتون درست کار کنه و این باکس از طرف شرکت دست ماست، با گارانتی 1 سالش اینقدر تومن، بدون گارانتی اینقدر و کپی اش هم اینقدر تومن ...»
    بدون طرف یه دزد دروغگوئه که میخواد پول الکی بگیره (که میشه 90 درصد فروشنده های علاءالدین) بهترین کار اینه که قبل از اینکه طرف جعبه ی گوشی رو بیاره که بخواد باز کنه بهش بگی من نه نرم افزار میخوام، نه باکس و ماکس و از این چیزا، اصلا کلا جز پول گوشی چیز دیگه ای نمیدم، قبوله یا نه. خیلی هاشون میگن نه، بعضی ها هم میگن باشه. چون همیشه یه ترفند توی جیبشون دارند، قبل از بازکردن جعبه ، بگو من فلان گارانتی، با مموری کارت توی جعبه اش (اگه موجوده) با x تومن پول میخوام بخرم و یه قرون هم پول هیچی دیگه نمیدم.

14. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

قضیه اون پولی که می گیرند نیست قضیه اینه که یا مشت ادم بی سواد بیان ادم احمق فرض کنن
    به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی پولی بابت این قضایا ندید 1 ساعت تو نت چرخ بزیند همه اون کارها را میتونید انجام بدید خیلی از این برنامه های که می ریزن اصلا نیاز ندارید
    دوما در مورد گارانتی خیلی دقت کنید که واقعا گارانتی باشه الکی یک کارت بدون مهر تاریخ و هیچ نوشته ای دستتون ندن یا با اسم های شبیه شرکت های معروف ( مثلابه جای مایکروتل ، ماکروتل نباشه )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

محتویات داخل جعبه را هم از داخل Manual گوشی یا از تو اینترنت (بعضی ها خود Manual گوشی را هم بر می دارن) چک کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •