سلام
من یه کول پد برا لپ تاپم گرفتم که پشت جعبه اش نوشته Rated Voltage: 5V
به نظر شما اگه ترانس 9 ولت بهش وصل کنم (امتحانی وصل کردم) در دراز مدت مشکلی براش پیش میاد؟
سلام
من یه کول پد برا لپ تاپم گرفتم که پشت جعبه اش نوشته Rated Voltage: 5V
به نظر شما اگه ترانس 9 ولت بهش وصل کنم (امتحانی وصل کردم) در دراز مدت مشکلی براش پیش میاد؟
ترانس 9 درسته که نوشته 9 ولی یکیم خطا داره چون زیاد دقیق نیست و حدود 10 الی 11 ولت خروجی میده از 220 ولت ac بنابراین یک ترانس کمتر باید بگیرید
بعدشم اکثر کول پدها ولتاژشون رو از طریق یو اس بی می گیرن و با پورت یو اس بی به لپ تاب وصل میشن مگه مال شما اینطور نیست ؟
اگه اینطوریه لازم نیست اینکارو بکنید ولی اگه میخواین برای مصرف برق کمتر لپ تاب اینکارو بکنید از یه ترانس
خالی استفاده نکنید زیاد جالب نیست میتونید خودتون یک مدار تغذیه ی خطی طراحی کنید
یک فیوز و کلید قبل ترانس بزارید بعد یک پل دیودی بعدش میزارید که برق رو دی سی کنه و یک خازن صافی و ولتاژ حاصل میره به کول پد
ترانس برق خروجیش ac هست ولی فکر کنم کول پد با برق دی سی کار میکنه
ممنون که راهنمایی کردید
بله از طریق یو اس بی هم وصل میشه ولی به همون دلیلی که گفتید ترجیح میدم از ترانس استفاده کنم
متاسفانه از این مدار تغذیه ای که گفتید سر در نمیارم
آماده اش هم گیر میاد بخرم؟
راستی روی ترانس نوشته خروجیش DC هست
از این فیوز و کلیدی که گفتید میشه به عنوان محافظ (اگه منظورتون همین باشه) لپ تاپ در مواقعی که باتریشو برداشتم و از ترانسش استفاده میکنم ، استفاده کرد؟(اگه جواب مثبته بی زحمت اطلاعات بیشتری در مورد ساختش بدید)
بازم ممنون
نه ابنکارو برا لپ تاب نکنید
برای کول پد بکنید
اصلا باتری لپتاب رو در نیارید حتی اگه از برق شهر میخواین استفاده کنید اون هم آداپتور داره
این فیوز و کلیدی که گفتم مخصوصا فیوز برای اینه که نذاره به ترانس و قسمت های دیگه ی مدار آسیب وارد بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)