سلام دوستان
چطور میتونم 6 کامپیوتر را با هم شبکه کنم . سیم کشیش انجام شده فقط تنظیماتشو نمیدونم ممنون
یه سرور میخوام داشته باشم و 6 کلاینت
![]()
سلام دوستان
چطور میتونم 6 کامپیوتر را با هم شبکه کنم . سیم کشیش انجام شده فقط تنظیماتشو نمیدونم ممنون
یه سرور میخوام داشته باشم و 6 کلاینت
![]()
من فقط میدونم که سرور شبکه را باید رو این تنظیمات ست کنم ولی بقیه کلاینتها رو نمیدونم به چه صورته
ممنون
![]()
Last edited by tatu_mail; 27-04-2011 at 07:09.
ip address بقیه کلاینت ها را از 192.168.0.2 تا 192.168.0.7 ای پی بده و واسه هر کدوم کلاینت computer name یک اسمی بده
همون طور که دوستمون گفتند ، ip بقیه سیستم ها رو از 192.168.0.2 تا 192.168.0.7 تعریف کنید
subnet mask تو همه سیستم ها باید همون 255.255.255.0 باشه
از مسیر start/control panel/system/computer name/change واسه هر کدوم از سیستم ها یه اسم بذارین و گروه کاری(workgroup) همه شون رو یک چیز مشترک قرار بدین !
اطلاعات کامل رو هم میتونید از این تاپیک بگیرید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از همگی
یه سوال دیگه
تو سرور احتیاج نیست
Ip : Defult Getway رو چیزی بدم ؟ فقط تو 6 تا سیستمه دیگه Ip سرورو بدم یعنی 192.168.0.1 رو بدم مثلا کامپیوتر 2 تا 6 defult Getway باید ip سرور باشه؟
ممنون
منظورم این قسمته
توسرور نیاز نیست این قسمت IP بدین تو کامپیوتر دیگه این قسمت IP سرور بده
ممنون از همه دوستان
من کامپیوتر ها رو شبکه کردم تو قسمت show network group همه سیستم ها قابل رویت میشه ولی رو سیستم 6 و یا 4 دوبار کلیک میکنم بازش نمیکنه که فایل های شی ر شدش را ببینم ولی بقیه سیستم ها اوکی.
2 تا سیستم مثلا میخوام فایل شی ر کنم رو فایل که کلیک راست میکنم گزینه شی ر این فایلها غیر فعاله و امکانه فعال شدن نداره
آیا تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟
ممنون از همه دوستان
به نظرم برای این که همه ی سیستم هات به راحتی ست بشن از ویزاردی که خود ویندوز داده استفاده کن و برای تک تک سیستم هات یه بار اجراش کن تا مشکلی نداشته باشی. من با همین ویزارد دقیقا مثل تو شیش تا سیستم رو workgroup کردم و هیچ مشکلی ندارم.
Control Panel/Network and Internet Connections/Set up a wireless network for a home or small office
تا اینجا که بری بقیه ی مراحل ساده است و یه ذره انگلیسی بدونی به راحتی تا آخر میری. و بعد از اون به راحتی میتونی فولدر ها و پرینتر و... رو تو شبکه شیر کنی.
ممنون از راهنماي شما دوستان عزيز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)