تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: تو wi fi یه کانکشن به نام wlan-ap ظاهر میشه که میشه باهاش به اینترنت وصل شد ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض تو wi fi یه کانکشن به نام wlan-ap ظاهر میشه که میشه باهاش به اینترنت وصل شد ...

من یه گوشی نو خریدم که wi fi داره تو گوشیم تو قسمت wi fi یه کانکشن به نام wlan-ap ظاهر میشه که وقتی فعالش میکنم میشه باهاش به اینترنت وصل شد استفاده ازش آیا پولیه یا مجانیه در ضمن gprs ام رو هم قبلن غیرفعال کرده بودم این همون gprs است ؟!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه گوشی نو خریدم که wi fi داره تو گوشیم تو قسمت wi fi یه کانکشن به نام wlan-ap ظاهر میشه که وقتی فعالش میکنم میشه باهاش به اینترنت وصل شد استفاده ازش آیا پولیه یا مجانیه در ضمن gprs ام رو هم قبلن غیرفعال کرده بودم این همون gprs است ؟!!!!!
    همیشه اطلاعات رو کامل بدید. چه گوشی و چه مدلی دارید؟ توی کجا این wifi پیدا میشه و میتونید متصل شید؟ آیا همیشه توی همه جا میتونید بهش متصل شید؟؟؟!!!!!!!!!!!! اصلا کدوم شهر هستین؟
    چون مثلا اگه تهران و توی ساختمون ما بودین اون wifi منه که دارین استفاده میکنین

نه، شبکه wifi هیچ ارتباطی با سیم کارت شما نداره!!، میتونید سیم کارتتون رو در بیارید گوشی رو روشن کنید و باهاش وصل شید به اینترنت تا مطمئن شید که اینا از هم جداست
    همونطور که از اسمش پیداست wlan... شبکه بی سیم محلی، ممکنه یا واسه یکی از افراد نزدیک ساختمونتون باشه یا مثلا یه شرکت که پسور نذاشتن.

هیچوقت کارتون با زدن این پست ها راه نمیفته. این پست ها فقط سرور رو اشغال و سنگین میکنه، ضمن اینکه باعث بهم ریختگی فروم ها و تایپیک ها میشه.

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

احتمالا یک شبکه دورو ورته که پسورد نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •