سلام دوستان من واسه یوزر ویندوز 7 خودم عکس خودم انتخاب کردم خواستم بدونم کسی اینجا هست که بدونه این عکس در کدوم قسمت فایل های ویندوز ذخیره میشه؟ به آدرسش شدیدا احتیاج دارم
سلام دوستان من واسه یوزر ویندوز 7 خودم عکس خودم انتخاب کردم خواستم بدونم کسی اینجا هست که بدونه این عکس در کدوم قسمت فایل های ویندوز ذخیره میشه؟ به آدرسش شدیدا احتیاج دارم
سلام ؛
دوست عزیز برو به این آدرس :
C:\Windows\winsxs ( به جای c درایو ویندوزتون رو بنویسید )
تو این آدرس فولدر های زیادی هستش که باید دنبال فولدری با اسمی شبیه x86_microsoft-windows-usertiles بگردید.
عکس های پیش فرض ویندوز تو این فولدر هستند ( با فرمت bmp ) ... شاید عکس شما هم همونجا سیو شده باشه.
موفّق باشید
دوست عزیز بابت راهنمایی متشکرم ولی عکس من در این آدرس ذخیره نشده بود و فقط عکس های پیشفرض بودن
سلام ؛
دوست عزیز من خیلی سرچ کردم دربارش ولی چیزی پیدا نکردم!
خودمم خیلی کنجکاوم بدونم کجا ذخیره میشه؟...چون بعد از انتخاب عکس ، حتّی اگه محل اون عکس رو هم عوض کنیم ( مثلاً تو یه درایو دیگه کات کنیم ) بازم تو منوی استارت نشونش میده!
اگه به راه حلی رسیدید ، تو همین تاپیک خودتون لطف کنید بگید.
موفّق باشید
خودم بدجوری دنبالشم کلی سرچ گردم که به نتیجه نرسیدم و امدم اینجا پرسیدم ولی چشم پیدا کردم اعلام میکنم
اینجا رو ببینید...
C:\Users\User Nmae\Contacts
سلام ؛
نه عزیز اینجا هم دقیقاً مثل قسمت User Accounts هست ، ایشون دنبال این هستن ببینن خود عکس کجا ذخیره میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)