تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل با pci

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض مشکل با pci

سلام من یه کارت دی وی بی دارم که چند وقته موقعی که ویندوز بالا میاد هیچ کانالی رو نشون نمیده و البته سیگنال رو میتونه دریافت کنه ولی ارور "hardware not available" میده.(بعضی اوقات ارور رو نمیده و کانال ها دریافت میشه)و باید سیستم رو ریستارت کنم تا درست بشه . کارت من pci هست .
    با توجه به این که مادربردم نسبتا جدید هست به نظر شما مشکل از مادر بردم هست یا مشکل از کارتم؟این رو هم اضافه کنم هم با ویندوز ایکس پی و هم با 7 این طوری میشه

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام من یه کارت دی وی بی دارم که چند وقته موقعی که ویندوز بالا میاد هیچ کانالی رو نشون نمیده و البته سیگنال رو میتونه دریافت کنه ولی ارور "hardware not available" میده.(بعضی اوقات ارور رو نمیده و کانال ها دریافت میشه)و باید سیستم رو ریستارت کنم تا درست بشه . کارت من pci هست .
    با توجه به این که مادربردم نسبتا جدید هست به نظر شما مشکل از مادر بردم هست یا مشکل از کارتم؟این رو هم اضافه کنم هم با ویندوز ایکس پی و هم با 7 این طوری میشه

شما جای اسلات pci کارت روی مین عوض کنیددرایورکارتتون آپدیت کنید وازیک --- player دیگه استفاده کنید مثل --- dream

دانلود برنامه پخش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شما جای اسلات pci کارت روی مین عوض کنیددرایورکارتتون آپدیت کنید وازیک --- player دیگه استفاده کنید مثل --- dream

دانلود برنامه پخش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز خیلی ممنون از شما
    من جای اسلات رو عوض کردم و بعد از نصب مجدد ویندوز از درایور اپدیت شده هم استفاده کردم
    هم از برنامه --- viewer و هم از progdvb استفاده کردم متاسفانه مشکل حل نشد .به نظر شما مشکل از کارته یا مادربردم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ممنون از شما
    من جای اسلات رو عوض کردم و بعد از نصب مجدد ویندوز از درایور اپدیت شده هم استفاده کردم
    هم از برنامه --- viewer و هم از progdvb استفاده کردم متاسفانه مشکل حل نشد .به نظر شما مشکل از کارته یا مادربردم؟
    شما که همه این اعمال انجام دادین ازآخرم رو یک سیستم دیگه تست بزنید بعد نیست امابه نظرمن مشکل ازکارته چون ازمنم یکبارهمین مشکل پیش اومدتعویضش کردم درست شدمدل کارت شما اسکای استار؟

6. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شما که همه این اعمال انجام دادین ازآخرم رو یک سیستم دیگه تست بزنید بعد نیست امابه نظرمن مشکل ازکارته چون ازمنم یکبارهمین مشکل پیش اومدتعویضش کردم درست شدمدل کارت شما اسکای استار؟
    skystar 2.8 هست
    چون میخوام یه qbox بخرم می ترسم مشکل از مادربردم باشه و بعدا با اون هم مشکل داشته باشم.جالب اینه که اون دایره سبز رنگ سیگنال بغل ساعت میاد و سیگنال هست ولی تصویر نیست!کارت شما هم دقیقا همین مشکل رو داشت؟
    Last edited by connect; 04-04-2011 at 23:29.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

skystar 2.8 هست
    چون میخوام یه qbox بخرم می ترسم مشکل از مادربردم باشه و بعدا با اون هم مشکل داشته باشم.جالب اینه که اون دایره سبز رنگ سیگنال بغل ساعت میاد و سیگنال هست ولی تصویر نیست!کارت شما هم دقیقا همین مشکل رو داشت؟
    شما اگه قصدخرید کارت دارین به نظر من prof 7500 usb2 HD 127000T یاprof 8000 PCI-E 127000t خریدکنید خیلی بهتره من خودم 8000 دارم ازکارکردش خیلی راضیم فقط واسه داغ کردن چیپش یک هدسینک روی چیپ قراربدین دردانلود آفلاینم عالیه اکسترنالم خواستین که میتونید مدل USB رو بگیرین
    Last edited by jafarian; 05-04-2011 at 06:54.

9. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بايوس مادربرد رو اپ ديت كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •