سلام
دوستان من فردا میخوام برم بعده عمری یه مانیتوره نو بخرمحالا به نظره شما lg w2261 بهتره یا samsung p22500؟ راستی من شنیدم lg را ایران میزنه ولی samsung ماله کره هست ایا این درسته؟
سلام
دوستان من فردا میخوام برم بعده عمری یه مانیتوره نو بخرمحالا به نظره شما lg w2261 بهتره یا samsung p22500؟ راستی من شنیدم lg را ایران میزنه ولی samsung ماله کره هست ایا این درسته؟
سلامسلام
مشخصات هردو تقریبا یکی هست ولی LG پورت HDMI هم داره
هردو هم مونتاژ ایران هستند
میخوام ps3 را بهش وصل کنم
من از یکی شنیدم که لامپ تصویر یا یه همچین چیزی تو lg را ایران میزنه ولی samsung را کره.درسته؟
هر دو مونتاژ ایرانن ! در ضمن ال سی دی لامپ تصویر نداره ! برای شما که PS3 داری 2261 انتخاب خوبیه !
tanx
راستی 2261 کنتراستش 1:20000 ولی p22500 1:50000 این یعنی چی؟
هر دو 1:50000 هستtanx
راستی 2261 کنتراستش 1:20000 ولی p22500 1:50000 این یعنی چی؟
منظورم LG W2261VP هست
ممنون دوست من. فقط من برایه اینکه تصمیمه اخرمو بگیرم دو تا سوال دیگه هم دارم که ممنون میشم اگه به انها هم پاسخ بدین:
1: ایا هر دویه این مانیتورها یک کیفیت تصویر و شفافیت را دارن؟
2: اگر من به فرض مثال مدله p22500 را که ورودیه hdmi نداره را بخرم و ps3 را با یه کابل hdmi to dvi به مانیتور وصل کنم ایا کیفیت تصویر نسبت به زمانی که مستقیما از کابله hdmi to hdmi استفاده میکنم کمتر میشه یا تفاوتی نمیکنه؟
tanx
کیفیت هر دوشون خوبه نسبت به قیمتشون !
HDMI و DVI هم از نظر کیفیت تصویر هیچ تفاوتی ندارن ! تنها تفاوتشون اینه که با HDMI میتونی صدا و تصویر رو با هم انتقال بدی ! ولی با DVI فقط تصویر !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)