تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: GeForce GTX590،کارت گرافیک جدید انویدیا با دو مغز متفکر

  1. #1
    حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind
    پست ها
    15,096

    10 GeForce GTX590،کارت گرافیک جدید انویدیا با دو مغز متفکر


    چندی است که بازار رقابت بر سر تعداد هسته از سی پی یو به کارت های گرافیک هم کشیده شده است و شاهد ظهور نسل دو هسته ای کارت های گرافیک در این بازار هستیم. حال انویدیا با جی تی ایکس ۵۹۰ به رجزخوانی پرداخته و در این میدان همآورد می طلبد.

    ۱۰۲۴ هسته CUDA و ۹۴ ROP و ۳ گیگابایت رم GDDR5 برای تان چه معنی می تواند داشته باشد؟ خب، این ارقام برای یک گیمر حرفه ای و یا خوره کارت گرافیک به معنی حضور دو روح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در یک بدن است. البته به دلیل محدودیت های تامین نیرو ، هر یک از این دو کارت به هم پیچیده با سرعتی پایین تر از سرعت معمول کارت گرافیک GTX580 کار می کنند. و به همین ترتیب سرعت کلاک هر بک از هسته های کارت گرافیک جدید هم کاهش یافته و به ۶۰۷ مگاهرتز رسیده است. در نتیجه این کارت با سرعت ۱.۲ گیگاهرتز کار سایه زنی (shader) را انجام می دهد. سرعت کلاک رم ۳ گیگابایتی این کارت هم ۳.۴ گیگاهرتز است.


    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : این عبارت مخفف اصطلاح Compute Unified Device Architecture است که نوعی معماری ویژه پردازش و محاسبات موازی ویژه انویدیا است. به زبان ساده می توان هر CUDA را یک موتور محاسبه گر جداگانه در کارت های گرافیکی شرکت NVIDIA به حساب آورد.

    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : این کلمه را زیاد شنیده اید. این کلمه مخفف عبارت graphics processing unit یا واحد پردازشگر گرافیکی است. یعنی همان قلب کارت گرافیک و چیزی تقریبا معادل واحد پردازشگر مرکزی یا CPU اما با قدرتی بسیار بالاتر.

    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : این عبارت هم مخفف کلمات Raster Operations Pipeline است و هم بنا بر برخی نظرات مخفف عبارت Render Output Unit است. در واقع هر واحد عملگر راستور کار تولید پیکسل های نهایی از پیش پیکسل ها یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را برای نمایش بر روی صفحه مانیتور یا تلویزیون بر عهده دارد. این کار با ساخت و کنار هم گذاشتن پیکسل ها و تبدیل آنها به تصویر انجام می گردد. در کارت های گرافیک پیشرفته امروزی همیشه تعداد زیادی از واحدهای ROP را داریم که این تعداد نشان دهنده کیفیت بالاتر و سرعت بیشتر کارت گرافیک در تولید پیکسل است. علاوه بر این واحد های آر او پی کار بهینه سازی تصاویر را هم برای نمایش در صفحه مانیتور بر عهده دارند تا پهنای باند کمتری از حافظه رم و کارت گرافیک دستگاه اشغال شود.

    مشخصات فنی GTX590




    Narenji.ir
    Last edited by satttanism; 29-03-2011 at 13:57.

  2. این کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •