خب این یکی رو دیگه خودم جمع کردم
می خوام توی این تاپیک هم یه اطلاعاتی از انجین های داخلی بدم هم با هم یه بررسی داشته باشیم که اصلا وضعیت توی کشور ما چه جوریه .
خب این یکی رو دیگه خودم جمع کردم
می خوام توی این تاپیک هم یه اطلاعاتی از انجین های داخلی بدم هم با هم یه بررسی داشته باشیم که اصلا وضعیت توی کشور ما چه جوریه .
Last edited by silsin; 14-05-2011 at 13:56.
موتور توچال
سازنده : سامانه های پیشرفته توچال
این هم میشه گفت یه منبع واسه اشنایی با سیستم این انجین .
دیگه نظر با خودتونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
انجين hammer ساخته سجاد رو هم بيار
انجین بازی سازی Hummer
سازنده : اسمش رو یادم رفت
وب سایت رسمی :تصاویری از انجینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
انجین سیمرغ
سازنده : Kochol Game
صفحه رسمیتصاویر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادیتور انجین :
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
نام انجین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سازنده:
Sajad Beigjani.
وب سایت رسمی :
تصاویر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
اين سيمرغ يك مد ساز مثل بازي Stronghold هست از عكسش كه اين پيداست ...
نه بابا بازی دوازده رخ یا همون سیاوش با این موتوره
ممنون حسن جان
این سیمرغ چشه منو گرفت ! خیلی خوش محیط و تمیز به نظر میرسه ! محیطش دقیقا" مثله World 2007 هست !
سلام
خیلی خوب بود ....... ممنون!
این سازنده ی Kochol فکر میکنم مدیر انجمن ساخت بازی برنامه نویس باشه:ممنون حسن جان
این سیمرغ چشه منو گرفت ! خیلی خوش محیط و تمیز به نظر میرسه ! محیطش دقیقا" مثله World 2007 هست !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها فک کنم سیمرغ ادیتور موتورشون باشه ها
Hammer نه Hummer.انجین بازی سازی Hummer
کسی که hmrEngine رو می نویسه رو اون انجین توچال هم کار میکنه. تو بین تمام انجین های ایرانی ای که من دیدم، انجین شرکت توچال از همشون بهتر هست.
اون سیمرغ انجین نیست، ادیتور انجین KGE واسه بازیه 12 رخ هست. ولی در برابر انجین توچال خیلی ضعیفه.
اون عکس هایی هم که از SeganX گزاشته شده فقط برای نمایش تکنلوژی ها هست. مثلا تو UDK واسه UI باید از چیزی مثل Scaleform استفاده کنید ولی واسه SeganX دارن تو خودش می نویسند مثل اینکه. البته گمون نکنم SeganX انجین باشه ....!!!
یه موتور گرافیکی دیگه هم هست که تو سال 87 (گمونم) تو جشنواره ی خوارزمی قسمت کامپیوتر اول شد. ولی خیلی مزخرفه، واقعا که داوراش احمقن.
![]()
Last edited by Armin060; 14-05-2011 at 21:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)