تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشاوره براي خريد فقط سخت افزار داخل کيس تا 1 ميليون

داره خودمونی میشه Three Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

14 مشاوره براي خريد فقط سخت افزار داخل کيس تا 1 ميليون

با سلام خدمت دوستان عزيز
    قصد خريد قطعات سخت افزار داخل کيس دارم تا سقف 1 ميليون تومان.
    بيشترين انتظاري که از اين سيستم دارم سرعت در واقع سرعت سيستم از اهميت بسيار بالايي براي من برخوردار به زبان ساده قصد دارم یک نرم افزار امنیتی سنگین مثل Bitdefender روی آن نصب کنم و وقتي که دارم با Nero دي وي دي رايت مي کنم به راحتي بتونم با KMPlayer فيلم ببينم همچنين يک فايل ويديويي با يک نرم افزار سنگين Converter تبديل کنم با PhotoShop کار کنم يک فايل چند گيگابايتي با نرم افزار Winrar آرشيو کنم و حتي بازي کنم. (البته فکر نميکنم هرگز همه اينکارها باهم انجام بدم اما من به سيستمي با چنين توان بالايي نياز دارم و سرعت بسيار بالا آن خيلي برام مهم)
    قطعاتي خودم انتخاب کردم و سعي کردم با توجه به بودجه بالاترين ها انتخاب کنم ممنون ميشم دوستان نظرات و پيشنهادات خودشون اعلام کنند.
    CPU: Intel Core i7 3.06GHZ - 950 or i7 3.2 - 960
    Motherboard: ASUS - P7P55D - E Pro
    RAM: 4 or 6GB
    VGA: XFX GTX 460 - 1G
    تا اونجايي که من اطلاع دارم CPU و RAM در سرعت سيستم نقش به سزايي دارند اما دقيق نمي دونم که آيا Motherboard هم در سرعت خيلي تاثير داره يا خير؟
    اگر تاثير بسيار زيادي داره به صلاح ديد دوستان از VGA کم کنيم و به Motherboard اضافه کنيم فقط طوري نشه که گرافيک خيلي کم بشه چون علاوه بر کارهاي فوق من بازي هم مي کنم در نتيجه به يک VGA عالي هم نياز دارم.
    در رابطه با HDD, Power, DVDRW, Case اطلاعات چنداني ندارم و نمي دونم چه مدلي با چه مارکي بهتره فقط HDD: 1TB و Power هم از چند جا پرسيدم گفتن با اين سيستم بهترين تهويه هوا و خنک کنندگي Coler Master داره که البته نمي دونم چند وات که اونم وابسته به قطعات.
    با تشکر.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من بهت AMD پیشنهاد میدم با 6 هسته برات بهتره هر چند توی بازی کمی ضعیف تره. برای لود برنامهای سنگین هارد رو رید ببند.
    cpu:amd x6 1090t=260
    cooler:green bufalo=20
    mb:asrock 870extreme3=115
    ram:2*2gb kingmax 1333=50
    VGA:EVGA GeForce GTX 460 1GB=240
    hdd:500gb seagate 7200.12*2 Raid0=45+45=90
    odd:HP=30
    Power Green GP635B-US=100
    case:Green Dragon=90
    995
    برای گرافیک میتونی VGA:Gainward GTX 460 2GB GS=290
    یا VGA:Sapphire HD 6850 1GB DDR5=260
    که البته با خرید سافایر قدرت بیشتر و در عوض قابلیت فیزیک رو تو بازی از دست میدین
    البته سیستم اینتلم میشه داد ولی الان نسبت به کارایی گرونه
    case green magnum2=45 ]م مناسبه ولی به نظرم دراگون قشنگ تره. حالا میتونی مگنوم بخری با گرافیک بهتر یا اینکه گرافیک ارزون تر با کیس بهتر.
    case green falcon =90 هم هست ولی نمیدونم کولر توش جا میشه یا نه.
    کولر رو هم بگیر حتما چون فن خود amd خیلی جالب نیست

3. 2 کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Three Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض پاسخ

من بهت AMD پیشنهاد میدم با 6 هسته برات بهتره هر چند توی بازی کمی ضعیف تره. برای لود برنامهای سنگین هارد رو رید ببند.
    cpu:amd x6 1090t=260
    cooler:green bufalo=20
    mb:asrock 870extreme3=115
    ram:2*2gb kingmax 1333=50
    VGA:EVGA GeForce GTX 460 1GB=240
    hdd:500gb seagate 7200.12*2 Raid0=45+45=90
    odd:HP=30
    Power Green GP635B-US=100
    case:Green Dragon=90
    995
    برای گرافیک میتونی VGA:Gainward GTX 460 2GB GS=290
    یا VGA:Sapphire HD 6850 1GB DDR5=260
    که البته با خرید سافایر قدرت بیشتر و در عوض قابلیت فیزیک رو تو بازی از دست میدین
    البته سیستم اینتلم میشه داد ولی الان نسبت به کارایی گرونه
    case green magnum2=45 ]م مناسبه ولی به نظرم دراگون قشنگ تره. حالا میتونی مگنوم بخری با گرافیک بهتر یا اینکه گرافیک ارزون تر با کیس بهتر.
    case green falcon =90 هم هست ولی نمیدونم کولر توش جا میشه یا نه.
    کولر رو هم بگیر حتما چون فن خود amd خیلی جالب نیست
    ممنون از نظرتون
    من نمی دونستم که هارد هم در سرعت سیستم تاثیر داره اینطور که من در رابطه با رید کردن هارد در تاپیک زیر خوندم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در حالت کلی سرعت سیستم به صورت محسوس افزایش میده و همچنین باعث کاهش امنیت اطلاعات میشه البته اشاره شده بود که Raid 10 و Raid 5 علاوه بر سرعت از امنیت بیشتری هم برخوردارند حالا میخواستم نظر شما در این رابطه بدونم چون هیچ علاقه به از دست رفتن اطلاعاتم ندارم؟
    همچنین میخواستم بدونم که اینکار مگر چقدر در سرعت سیستم تاثیر داره که ارزش ریسک از دست دادن اطلاعات را هم داره؟

شما mb:asrock 870extreme3 پیشنهاد دادین میخواستم بدونم که آیا مادربرد تاثیر چندانی در سرعت سیستم نداره که برندهای معروفی همچون ASUS و GIGA پیشنهاد نکردین؟ همچنین از نظر قیمت P7P55D تقریبآ 2 برابر مادربرد پیشنهادی شماست!

من تا اونجایی که اطلاع دارم برای VGA بهترین برند XFX و قیمت بالاتری هم نسبت به سایر مارک ها داره اما شما EVGA و Gainward پیشنهاد کردین آیا این دو برند نسبت به XFX برتری دارن؟
    البته اگر قرار باشه Raid 10 انجام بشه برای کاهش قیمت باید از VGA کم کنیم جایی دیدم که شما Gainward GTS 450 1GB پیشنهاد دادین.

ممنون میشم CPU Intel هم پیشنهاد بدین چون تو این چند روز یه جا تو فروم خودنم که به خاطر تعطیلات چین قیمت قطعات کشیده بالا و تا بعد عید پایین میاد و اگر به نتیجه رسیدیم من سیستم بعد عید جمع کنم.
    با تشکر فراروان.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •