من هربار تیکی که واسه ذخیره کردنه پسورد هستش رو ور می دارم ولی بار بعد با زدن ادرس ایمیل پسورردش هم میاد که این خیلی بده،چیکار کنم؟
من هربار تیکی که واسه ذخیره کردنه پسورد هستش رو ور می دارم ولی بار بعد با زدن ادرس ایمیل پسورردش هم میاد که این خیلی بده،چیکار کنم؟
کوکی کش هیستوری همه چیزو پاک کن درست میشه
به احتمال زیاد، قابلیت ذخیره سازی پسوردها رو در مرورگرتون فعال کردید و پسورد مربوط به این اکانت رو ذخیره کردید.
در فــایرفــاکس، به مسیر Tools > Options > Security رفته و با فشردن دکمه Saved Passwords بررسی کنید، پسورد رو ذخیره کردید یا خیر. اگر مایلید این قابلیت غیرفعال بشه، تیک Remember passwords for sites رو بردارید.
در اینترنت اکسپلورر، به مسیر Tools > Internet Options > Content رفته و با فشردن دکمه Settings در بخش AutoComplete، تیک User names and passwords رو بردارید. برای پاک کردن پسوردهای ذخیره شده نیز، از Delete Browsing History کمک بگیرید.
و در کــروم، دکمه آچار رو فشرده و به مسیر Options > Personal Stuff رفته و دکمه Show saved passwords رو بفشارید. برای غیرفعال کردن این قابلیت نیز، گزینه Never save passwords رو انتخاب کنید.
خیلی متشکرم ،همین راه حلو رفتم مشکل حل شد
مشکل اینجاست که بعضی سایت ها مثل بانک ملت، امکان ذخیره پسورد را نداره ! حتی اگه قابلیت دخره فعال باشه.
البته، با Opera دخیره میشه ولی با FireFox یا IE نمیشه !
راهی هست که این مشکل رو حل کرد؟
با سلام
من هم امتحان كردم
راه خاصي نبود
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)