تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: بهترين لب تاپ براي بازي هاي سنگين(صرف نظر از قيمت) ؟؟؟...

  1. #1
    داره خودمونی میشه mahdi_n13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    پست ها
    21

    پيش فرض بهترين لب تاپ براي بازي هاي سنگين(صرف نظر از قيمت) ؟؟؟...

    از اعضا خواهشمند است در اين تايپيك اطلاعاتي در مورد بهترين لب تاپ ها براي بازي ارائه نمايند (صرف نظر از قيمت)

  2. #2
    آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran
    پست ها
    3,234

    پيش فرض

    تو این مورد msi لپ تاپ های خوبی مثل : msi gx660 داره ....

    sony f136 . hp envy 17 هم گزینه های خوبی هستند .....

  3. #3
    اگه نباشه جاش خالی می مونه linekhat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    AHVAZ
    پست ها
    200

    پيش فرض

    نظر من aliware هست که دوتا کارت گرافیک داره
    قیمتش از 20000 شروع میشه تا 65000
    باکانفیگای مختلفی هم ارزه میشه
    اگه یه بازیخور حرفه ای هستی حتما این مارک رو میشناسی

  4. #4
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    پست ها
    393

    پيش فرض

    msi 660 ama moshkelesh ine ke 1 fan dare!

  5. #5
    حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران
    پست ها
    6,687

    پيش فرض

    قیمت بده خوب !!!


    از نظر من فقط سری G ایسوس قیمت مناسب و کانفیگ بالایی داره


    سری G73JQ 3D برای شما مناسبه

  6. #6
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    پست ها
    443

    پيش فرض

    به نظر من هم aLIENWARE که کارش تخصصی در این زمینه است

  7. #7
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran
    پست ها
    126

    پيش فرض

    الین وار در مدلهایی که کارت گرافیک اس ال ای یا کراس فایر دارن مسلما هم از نظر برند و هم از نظر قدرت و کیفیت کاملا مناسب هستن.
    اما مشکل اصلی در اینه که تو ایران تقریبا هیچ تعمیرکاری نمیتونه به شما خدماتی بده و حتی نمیتونه به راحتی برندهای دیگه قطعات یدکی مورد نیاز رو برای دارنده تهیه کنه. برای همین فقط در صورتی که مشکل مالی حتی در اینده و در نظر گرفتن اینکه اگر به مشکلی برخورد کردید باید قید تعمیر رو بزنید و یکی دیگه تهیه کنید میتونه گزینه مناسب باشه. حالا قیمت نجومی حول و حوش 4000 الی 6000 دلار برای مدلهای فول کانفیگ اونم در بازار امریکا و بیشتر بودن قیمت در کشورهای غیر از امریکا هم بماند.

    اما در مقابل شما میتونید از برندهایی مثل اسوس استفاده کنید که در ایران نمایندگی فعال دارن و براحتی میتونید رو حل شدن مشکلات احتمالی در اینده و تهیه قطعات حساب کنید. و مدلهایی از اسوس موجوده که از هر لحاظ کانفیگ بالایی دارن و براحتی نیازهای گیمینگ رو براورده میکنن.
    مثل این مدل: asus g73jw-3de با این کانفیگ:
    سی پی یو 740 با 6 مگ کش. 8 گیگ رم دی دی ار 3 با باس 1333 و قابل ارتقا تا 16 گیگ و دوال چنل. داشتن 2 تا هارد هیبریدی 7200 دور با 32 مگ کش و داشتن 2 تا اس اس دی 4 گیگ تو هر کدوم از 2 تا هارد درایوهاش که پرفورمنس هارد رو نسبت به هاردهای دیگر برندهای لپ تاپ بین 40 تا 80 درصد بالاتر برده و حد وسط هارد و اس اس دی بازده داره. داشتن بلوری رایتر که تقریبا تو اکثر برندهای دیگه تو این رده قیمت وجود نداره . و بزرگترین مزیت برای یک گیمر داشتن مانیتور 120 هرتز فول اچ دی با قابلیت 3 بعدی و تبدیل فیلم و بازی ها ی 2 بعدی به 3 بعدی. کارت گرافیک 460 با 1.5 گیگ جی دی دی ار 5. داشتن عینک 3 بعدی انویدیا و خروجی اچ دی ام ای ورژن 1.4 که میتونید فیلم و بازی 3 بعدی رو به یک ال سی دی با قابلیت 3 بعدی بفرستید.. داشتن کوله پشتی و ماوس گیمینگ اسوس و مابقی مشخصات عمومی لپ تاپها..... و یک نکته مهم دیگه ریجن امریکای شمالی بودن این مدل که کلا کیفیت ریجن امریکا کیفیت بالاتری نسبت به مابقی کشورها داره.و داشتن بالاترین تکنولوژی خنک کنندگی دوبل در بین تمام برندهای لپ تاپ و بیشترین اواردها و جوایز بین و المللی جهانی در 1 سال گذشته.و کیفیت ساخت بسیار بالا که تو اکثر ریویو های بین المللی در موردش صحبت و تعریف شده.

    با قیمت معقول حدود 3-3.200 میلیون تومان بسیار مناسب قیمت تر از برندهای دیگه و با کانفبگ کاملی هستش.
    مطمئن باشید این کانفیگ تمام بازی های فعلی و اینده رو حالا حالا ها جواب میده و داشتن کارت گرافیک دوبل فقط میتونه فریم 20 درصدی بیشتری برای شما فراهم کنه اما تحمیل قیمت به مراتب بیشتر و مشکلات عمومی کارتهای دوال که بخاطر حرارت تولیدی بیشتر عمر دستگاه رو پایین میارن و ضعف در درایور کارتهای اس ال ای و کراس فایر مخصوصا در مدلهای موبایل.
    Last edited by farzad4; 04-02-2011 at 21:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •