تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید سیستم با cpu cori7

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض راهنمایی برای خرید سیستم با cpu cori7

سلام دوستان
    بدون ماوس و کیبورد و مانیتور و اسپیکر و دی وی دی رایتر با مشخصات زیر چند درمیاد:
    من یه سیستم می خوام با cpu core i7 پایینترین مدلش چند درمیاد؟
    مادربورد ترجیحا Asus باشه اگه مدلی هستش که usb3 رو ساپورت کنه خیلی بهتره
    هارد یک ترابایت فکر کنم سگیت بهتر باشه یه مدل داره که گرونتر از بقیه هاردهای در سطح خودش هست
    (به نظر شما یه هارد اسکازی بندازم روش برای ویندوز و یه هارد 1 ترابایتی معمولی برای آرشیو سرعت خوب میشه )
    رم با توجه به cpu مقداری انتخاب شود که متناسب باشه
    پاور 100% گرین باشه و پاوری که معرفی میکنید حداقل 100 وات بیشتر از مقدار واتی باشه که متناسب با این سیستم هست (محض احتیاط )
    کیس هم احتمالا گرین برمی دارم کدوم مدل بگیرم؟
    حدودا این سیستم چقدر درمیاد و برای بازی اصلا نمی خوام بیشتر برای تبدیل فایل های صوتی و تصویری و استفاده از برنامه میکس مانند پریمیر و ... و تماشای فیلم های full HD

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

برای کاربرد شما AMDهای شش هسته ای از نظر سرعت و قیمت بهینه تر خاهد بود، این پند از من بپذیر.

3. این کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

من هم AMD های Hexa-Core رو تایید میکنم شما سقف بودجه رو مشخص کن پیشنهاد بدیم.

5. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت

پيش فرض

قطعاتی که خاستی با پردازنده ای ام دی:

CPU:AMD Phenom2 X6 1090T BE=290
    MB:Asus M4A88TD-V EVO/USB3=160
    RAM:Kingmax 4G(2*2G) DDR3 1333=58
    VGA:onboard=0
    HDD:Seagate barracuda 7200.12 1T=65
    POWER:GREEN 535A=63
    CASE:Green Magnum2=42

این سیستم هم امکانات به روز داره هم با مادربرد مناسب اورکلاک خودش تا مدت ها از نظر قدر پردازنده شما را راضی نگاه خاهد داشت.
    اسکازی نه یک عدد SSD متوسط اگر پول داشتی اضافه کن.
    حال اگر سراغ اینتل بریم ارزانترین i7 مدل 860 آن است که قیمتی حدود 305 هزار دارد به اضافه مادبردی در سطح سیستم فوق از اسوس قیمتی بالای دویست هزار تومان خاهد داشت. این پلتفرم فاقد گرافیک آنبورد است و برای کارت گرافیک معمولی هم باید هزینه کنید و در نهایت یک سیستم با پردازنده چهار هسته ای برای کاربردی که تعداد هسته در سرعت انجام آنها بسیار مهم است داشته باشید.
    Last edited by mersoft; 16-01-2011 at 17:13.

7. این کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

قطعاتی که خاستی با پردازنده ای ام دی:

MB:Asus M4A88TD-V EVO/USB3=160
    RAM:Kingmax 4G(2*2G) DDR3 1333=58
    VGA:onboard=0
    POWER:GREEN 535A=63

این سیستم هم امکانات به روز داره هم با مادربرد مناسب اورکلاک خودش تا مدت ها از نظر قدر پردازنده شما را راضی نگاه خاهد داشت.
    اسکازی نه یک عدد SSD متوسط اگر پول داشتی اضافه کن.
    حال اگر سراغ اینتل بریم ارزانترین i7 مدل 860 آن است که قیمتی حدود 305 هزار دارد به اضافه مادبردی در سطح سیستم فوق از اسوس قیمتی بالای دویست هزار تومان خاهد داشت. این پلتفرم فاقد گرافیک آنبورد است و برای کارت گرافیک معمولی هم باید هزینه کنید و در نهایت یک سیستم با پردازنده چهار هسته ای برای کاربردی که تعداد هسته در سرعت انجام آنها بسیار مهم است داشته باشید.
    ممنون از پاسخ اما چند سوال برام پيش اومده:
    1- اين cpu amd چند هسته اي هستش و cori7 چند هسته اي مي باشد.
    2- ssd چيست مگه همون اسكازي نيست و چند قيمته؟
    3- من در متن بالا گرافيك فراموش كردم بنويسم و يه گرافيك لازم هست و آنبرد زياد جواب نميده ؟
    4- ويندوزي كه مي خوام نصب كنم 7 هستش و چون cpu intel cori7 بر پايه و متناسب با ويندوز 7 ساخته شده اصرار به خريدش دارم و اگه amd بهتره چرا قيمتش پايين تر از intel هستش؟
    5- رم kingmax فكركنم برند خوبي نباشه بهتر از اين چي هست؟
    6- اين سيستم درمياد 678 تومان درسته؟(قيمت ها رو اشتباه نزدي) من تا 1200 مي تونم هزينه كنم اگه كمه شايد بتونم بيشترش كنم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت

پيش فرض

- اين cpu amd چند هسته اي هستش و cori7 چند هسته اي مي باشد.
    این شش هسته، عدد بعد از X نشانگر تعداد هسته است.
    core i7 هم چهار و شش هسته ای داره که شش هسته ای آن بسیار گران است در حد کل بودجه شما.
    ssd چيست مگه همون اسكازي نيست و چند قيمته؟
    نخیر، حافظه های غیر مکانیکی هستند با سرعت بالا، برای 64 گیگابایت آن حدود 150 هزار تومان باید هزینه کنید.
    3- من در متن بالا گرافيك فراموش كردم بنويسم و يه گرافيك لازم هست و آنبرد زياد جواب نميده ؟
    اگر بازی نمیکنید گرافیک آنبور جوابگوست اما اگر بخاهید کارت گرافیک جدا هم معرفی میکنم.
    4- ويندوزي كه مي خوام نصب كنم 7 هستش و چون cpu intel cori7 بر پايه و متناسب با ويندوز 7 ساخته شده اصرار به خريدش دارم و اگه amd بهتره چرا قيمتش پايين تر از intel هستش؟
    هیچ کدام از این پردازنده ها برای سیستم عامل خاصی طراحی یا بهینه نشده اند، پردازنده یک هسته هم برای ویندوز هفت کافیه به حرف های ناآگاهانه گوش نکن تا انتخاب درستی داشته باشی.
    5- رم kingmax فكركنم برند خوبي نباشه بهتر از اين چي هست؟
    کینگ مکس برند معتبری است و در ایران توسط آواژنگ گارانتی میشه، دوسش نداری از برند corsair تهیه کن.
    6- اين سيستم درمياد 678 تومان درسته؟(قيمت ها رو اشتباه نزدي) من تا 1200 مي تونم هزينه كنم اگه كمه شايد بتونم بيشترش كنم
    درسته، زیاد هم هست. 1200 برای کل سیستم؟ مانیتور نمیخای؟ کارت کپچر چی؟

10. این کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

این شش هسته، عدد بعد از X نشانگر تعداد هسته است.
    core i7 هم چهار و شش هسته ای داره که شش هسته ای آن بسیار گران است در حد کل بودجه شما.

نخیر، حافظه های غیر مکانیکی هستند با سرعت بالا، برای 64 گیگابایت آن حدود 150 هزار تومان باید هزینه کنید.

اگر بازی نمیکنید گرافیک آنبور جوابگوست اما اگر بخاهید کارت گرافیک جدا هم معرفی میکنم.

هیچ کدام از این پردازنده ها برای سیستم عامل خاصی طراحی یا بهینه نشده اند، پردازنده یک هسته هم برای ویندوز هفت کافیه به حرف های ناآگاهانه گوش نکن تا انتخاب درستی داشته باشی.

کینگ مکس برند معتبری است و در ایران توسط آواژنگ گارانتی میشه، دوسش نداری از برند corsair تهیه کن.

درسته، زیاد هم هست. 1200 برای کل سیستم؟ مانیتور نمیخای؟ کارت کپچر چی؟
    بالاخره intel بگیرم یا amd؟ موندم چی کارکنم؟
    یک گرافیک عالی هم معرفی کنید درسته که کار گرافیکی و بازی انجام نمیدم ولی برای تماشای فیلم full hd و میکس کردن و استفاده از ویندوز سون نیاز به گرافیک جدا هست.
    رم ocz چطوره یا geil ؟ درضمن من مثلا دیدم 4 گیگ با قیمت شما و یه نمونه دیدم مال همون شرکت مثلا دو برابر و نمی دونم از چه نظر با هم تفاوت دارند فکر کنم مربوط به باس رم باشه درسته الان این با چه باسی هستش ؟
    مانیتور دارم ، اسپیکر دارم و مادربوردم می خوام کارت صوتی خوبی داشته باشه چون اسپیکرم کریتیو 7.1 کانال هستش
    راستش نمیدونستم اینقدر قیمت ها پایین اومده حالا که اینجوری هستش از 1200 مبلغ 200 تومان رو می خوام کارت --- اکسترنال بگیرم چون الان دارم رو سیستم الانم اما اینترنال و قدیمی هستش اکسترنال باشه بهتره
    در مورد cpu ها اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید مثلا چرا بعضی cpu های مدل intel مثلا i5 با بعضی مدل های i7 قیمتشون یکیه مگه i7 بالاتر نیست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت

پيش فرض

AMD بگیر با خیال راحت. سعی کردم سیستم را در جهتی که گفتی تغییر بدم:

CPU Cooler:TOWER 120 EXTREME
    MB:ASUS M4A87TD EVO=160
    RAM:Corsair Dominator 4GB(2*2G) 1600=120
    POWER:Green GP635B-US=100

این رم دو برابر قبلی قیمت داره اما تا اقدام به اورکلاک نکنی این تفاوت قیمت را حس نخاهی کرد، به نظرم همون قبلی را بگیری به صرفه تره یا 4 گیگ از A-DATA انتخاب کنی با باس 1600 و CL8 اما از اون برند ها که خودت گفتی نگیر تقلبیش زیاده.
    کارت گرافیک هم به ترتیب مینبیسم خودت انتخاب کن:

Radeon HD 5670 1GB GDDR5=130
    GeForce GTS 450 1GB DDR5=160
    Radeon HD 5770 1GB GDDR5=185

i5 و i7 حداقل 90 هزار تومان اختلاف دارند کجا قیمتشون یکیه! اگر تصمیم داری اینتل بگیری دو ماه صبر کن حداقل نسل جدیدترش بیاد حیف 1 میلیون خرج کنی الان.

13. این کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

POWER:Green GP635B-US=100
    Case Green magnum 2 = 45
    A-DATA S599 AS599S-40GM-C 2.5" 40GB SATA II Internal Solid State Drive (SSD) = 190
    جای اسکازی ssd بخری بهتره کم مصرف تر و بادوام تر و....سریعتر
    cpu intel core i 7 950 =320
    MB :ASUS RAMPAGE III GENE =330
    Ram:A-DATA- X -Triple Channel 3*2GB CL 7 - 1600 =190
    یا
    intel core i7 870 =330
    GIGABYTE GA-H55M-USB3 =145
    Ram:A-DATA -Dual Channel 2*2GB CL 8 - 1600 =130
    البته بهتره صبر کنی یک ماه نهایتا و مادربرد و پردازنده رو بعدا بخری از 1155 . اینجوری قدرتمند ترین سیستم میشه. الان بهترین پردازنده core i7 980 هست با قیمت 1200 ولی core i5 2500K بیاد از اون بهتره و قیمتشم نهایت 350 تومنه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم برای مقایسه عملکرد. به نظرم بهتره سراغ amd نری. amd توی برنامه های میکس و مونتاز و اینا عملکرد خوبی داره ولی توی دو سه برنامه اصلی اینتل بهتره مثلا پریمیر و افتر افکت و...

15. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بالاخره intel بگیرم یا amd؟ موندم چی کارکنم؟
    تبدیل فایل های صوتی و تصویری
    عملکرد:

17. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •