تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: DELL ، چاپگر همراه مخصوص تلفن همراه عرضه کرد

  1. #1
    Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    پست ها
    5,307

    11 DELL ، چاپگر همراه مخصوص تلفن همراه عرضه کرد

    DELL ، چاپگر همراه مخصوص تلفن همراه عرضه کرد



    شرکت دل چاپگر جدید خود را که ظاهر جدید و جالبی دارد و برای نخستین بار در نمایشگاه CES 2011 بازار معرفی شد، وارد بازار کرد.

    به گزارش گروه ترجمه آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) این چاپگر دستی و قابل‌حمل به طور ویژه برای تلفن‌های همراه و دوربین‌های دیجیتالی ساخته شده است، با استفاده از کابل USB به دستگاه‌های دیجیتالی و الکترونیکی مختلف متصل می‌شود و ضمن پشتیبانی از فناوری PictBridge، می‌تواند با استفاده از فناوری بلوتوث نیز ارتباط خود را با دستگاه‌های مختلف برقرار کند.

    چاپگر جدید دل Wasabi PZ310 نام گرفته و مبتنی بر فناوری ZINK است. این فناوری هنگام چاپ تصاویر و متون، یک لایه ویژه روی کاغذ می‌کشد و بر این اساس به تونرهای لیزری یا مخزن ویژه جوهر نیازی ندارد.

    این چاپگر می‌تواند در هر 60 ثانیه یک تصویر را با کیفیت بسیار عالی روی کاغذهای 2 در 3 اینچی با کیفیت بالا چاپ کند.

    شرکت دل اعلام کرده است که از هم‌اکنون به مدت محدود کاربران می‌توانند این چاپگر را به قیمت 99 دلار خریداری کنند که با خاتمه یافتن این دوران، قیمت چاپگر به 149 دلار خواهد رسید.




      محتوای مخفی: منبع 
    http://www.ictna.ir/news/archives/032288.html


  2. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •