سلام می خوام یه سایتی معرفی کنم که مال بانک سامان و شارژ با 10% تخفیف میده .البته من شارژ 2000 تومانی 1800 تومان خریدم!!!
به هر حال این آدرس سایتش و خیلی شلوغه سایتش!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام می خوام یه سایتی معرفی کنم که مال بانک سامان و شارژ با 10% تخفیف میده .البته من شارژ 2000 تومانی 1800 تومان خریدم!!!
به هر حال این آدرس سایتش و خیلی شلوغه سایتش!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این سایت جعلی میباشد و آدرس بانک سامان این هست که در صفحه اول بانک هشدار داده مدیران سریعا برخورد کنند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يعني ازش شارژ نخريم دوست عزيز؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من ای سایت جعلی باشه و هست!
دامین هم حذف شده.
به هر سایتی نمیش برای خرید اینترنتی اعتماد کرد.
موفق باشید.
کاربران گرامی ، وب سایت (irancell.samanpays.com) و (charge.ir.gp) با کپی برداری از صفحات این وب سایت اقدام به ثبت اطلاعات محرمانه کارت شما می نماید. خواهشمنداست همواره جهت تهیه شارژ از صفحه اول بانک سامان () شروع نموده و لینک فروش اینترنتی شارژ کارت ایرانسل را انتخاب نمایید تا همواره از صحت و قانونی بودن وب سایت اطمینان حاصل فرمایید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
بچه ها این سایت یه کم بو داره !!!
آخه من سایتی ندیدم که در مرحله انتخاب نوع شارژ درخواست اطلاعات کارت بکنه !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چک بکنید
نه دیگه .. کجا بوداره؟؟ خب مال بانک سامان هست دیگه.. حالا خواسته همون اول درخواست اطلاعات کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)