تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 36

نام تاپيک: یک ویروس فوق العاده !

داره خودمونی میشه Djhamid2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض یک ویروس فوق العاده !

سلام به دوستان گل
    از چند وقت پیش بود که توی آنتی ویروس آویرام مشکل ایجاد مشکل میشد هر بار که کامپیوتر بالا میومد یک بار فایروال غیر فعال بود یه بار وب گارد و ... تا اینکه 2 هفته پیش کامپیوتر یکی از دوستان رو ویروس کشی کردم برای آپدیت آنتی ویروسش ار ADSL خودم استفاده کردم ولی به هیچ وجه اون کامپیوتر به کامپیوتر من وصل نشد. بعد که ADSL رو به کامپیوتر خودم وصل کردم دیگه به اینترنت وصل نمیشد و ارور فکر کنم 735 رو میداد . ویندوز رو عوض کردم و بدبختی ها یکی یکی شروع شد . اینترنت وصل میشد ولی آنتی ویروس آویرا دیگه نصب نمیشد ،سعی در نصب دوباره ویندوز داشتم که توی میانه های راه هی گیر میداد یه بار USB نصب نمیشد یه بار ویندوز نصب میشد VGA درست نصب نمیشد و... تا اینکه ویندوز 7 رو نصب کردم .با ویندوز 7 مشکلی نبود و آنتی ویروس نصب شد و اسکن کردم ولی چیزی پیدا نشد .با ویندوز 7 هم به مشکل برخوردم و نصب های چندین باره 7 و XP با مشکلاتی فراوان .توی یکی از نصب ها NOD32 هم نصب شد که اون هم چیزی نیافت .مشکلات کامپیوتر روز به روز بیشتر میشد تا اینکه دیگه ویندوز نمیشد نصب کنی ! گفتم شاید اوبونتو بتونه بیاد بالا که بوت اوبونتو هم کار نکرد و لینوکس هم بی فایده بود.توی فکر Fdisk بودم تا اینکه امشب برای دل خوشی یه سون رو گذاشتم ببینم نصب میشه یا نه که شد ! در کمال تعجب تونستم کاسپر2011 هم نصب کنم و اسکن هم کنم که باز هم بی نتیجه بود و چیز خاصی غیر از چندتا کیجن پیدا نشد،حالا تمام بخش های مربوط به حفاظت آنلاین کاسپر اعم از فایروال و وب گارد و ... از کار افتاده و دیکه فعال نمیشه و ارور میده . والا من دیگه موندم چکار کنم ... در ضمن سی دی بوت آویرا هم بالا نمیاد و گیر میکنه . سی دی بوت کاسپر امتحان نکردم ولی فکر نکنم جواب بده . از اثرات جالب این ویروس این بود یه بار روی xp پسورد گذاشت و با ادمین هم نمیشد وارد بشی بعد که ریست شد اومد بالا! عجیب ویروسیه !من که تا حالا 50 تا کامپیوتر درست کردم مثل اینو دیگه ندیدم .یه کارهایی میکنه که من دیگه یادم نمیاد !
    حالا کسی راه حلی به ذهنش میرسه؟ واقعاً ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام به دوستان گل
    از چند وقت پیش بود که توی آنتی ویروس آویرام مشکل ایجاد مشکل میشد هر بار که کامپیوتر بالا میومد یک بار فایروال غیر فعال بود یه بار وب گارد و ... تا اینکه 2 هفته پیش کامپیوتر یکی از دوستان رو ویروس کشی کردم برای آپدیت آنتی ویروسش ار ADSL خودم استفاده کردم ولی به هیچ وجه اون کامپیوتر به کامپیوتر من وصل نشد. بعد که ADSL رو به کامپیوتر خودم وصل کردم دیگه به اینترنت وصل نمیشد و ارور فکر کنم 735 رو میداد . ویندوز رو عوض کردم و بدبختی ها یکی یکی شروع شد . اینترنت وصل میشد ولی آنتی ویروس آویرا دیگه نصب نمیشد ،سعی در نصب دوباره ویندوز داشتم که توی میانه های راه هی گیر میداد یه بار USB نصب نمیشد یه بار ویندوز نصب میشد VGA درست نصب نمیشد و... تا اینکه ویندوز 7 رو نصب کردم .با ویندوز 7 مشکلی نبود و آنتی ویروس نصب شد و اسکن کردم ولی چیزی پیدا نشد .با ویندوز 7 هم به مشکل برخوردم و نصب های چندین باره 7 و XP با مشکلاتی فراوان .توی یکی از نصب ها NOD32 هم نصب شد که اون هم چیزی نیافت .مشکلات کامپیوتر روز به روز بیشتر میشد تا اینکه دیگه ویندوز نمیشد نصب کنی ! گفتم شاید اوبونتو بتونه بیاد بالا که بوت اوبونتو هم کار نکرد و لینوکس هم بی فایده بود.توی فکر Fdisk بودم تا اینکه امشب برای دل خوشی یه سون رو گذاشتم ببینم نصب میشه یا نه که شد ! در کمال تعجب تونستم کاسپر2011 هم نصب کنم و اسکن هم کنم که باز هم بی نتیجه بود و چیز خاصی غیر از چندتا کیجن پیدا نشد،حالا تمام بخش های مربوط به حفاظت آنلاین کاسپر اعم از فایروال و وب گارد و ... از کار افتاده و دیکه فعال نمیشه و ارور میده . والا من دیگه موندم چکار کنم ... در ضمن سی دی بوت آویرا هم بالا نمیاد و گیر میکنه . سی دی بوت کاسپر امتحان نکردم ولی فکر نکنم جواب بده . از اثرات جالب این ویروس این بود یه بار روی xp پسورد گذاشت و با ادمین هم نمیشد وارد بشی بعد که ریست شد اومد بالا! عجیب ویروسیه !من که تا حالا 50 تا کامپیوتر درست کردم مثل اینو دیگه ندیدم .یه کارهایی میکنه که من دیگه یادم نمیاد !
    حالا کسی راه حلی به ذهنش میرسه؟ واقعاً ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان

شما میتونید با دیسک نجات کسپرسکی تست کنید و شاید یکمی از مشکلاتتون حل شه اما به نظرم اصلا نباید وقت بذارید برای کارهایی که شاید انجام بشه. درضمن با استفاده از برنامه شاید خیلی از ایرادات که از چشم شما پنهان مونده حل نشه.

کار شما یک ایراد داشته ، این هست که بعد از تعویض ویندوز شما یک سری عملیات مهم دارید که باید انجام بدید.

چی هست ؟ وقتی ویندوز برای اولین بار بالا اومد به هیچ وجه از این لحظه به بعد نباید روی درایو یا فولدر یا ... دبل کلیک کنید.

پس چی کار کنم ؟ شما فقط باید روی هر فولدر یا درایو که می خواهید باز کنید راست کلیک کرده و گزینه open را انتخاب کنید.

پس اولین بار که ویندوز بالا اومد بدون اینکه کاره دیگه ای کنید مثلا برنامه نصب کنید درایور نصب کنید وارد مای کامپیوتر شوید سپس تیک های فولدر اپشن رو دقیقا شبیه به این کنید:

سپس تایید کنید. وبا استفاده از روشی که بالا توضیح دادم یعنی بدون دبل کلیک وارد ابتدای درایو ها شوید.

توی ابتدای درایوها ببنید فایل مشکوک و کمرنگی نمیبنید ، فایلی به نام autorun.inf یا یک برنامه اجرایی که پسوندش exe باشه میبنید یا نه ، اگه exe و inf یا غیره دید پاک کنید. هر پوشه کمرنگی هم که بود پاک کنید. حنی سیستم ریستور ویندوز.

تمام درایو هارو به این شکل بازبنینی کنید. درایو ویندوز لازم به باز بینی نیست.

در اخر سیستم رو ریست کنید و مشکلتون حل شده هست اما تا وقتی که یک انتی ویروس خوب نصب نکردید فلش به سیستم نزنید دقت کنید از ریجیستری اتوران فلش رو هم بگیرید.

موفق باشید
    Last edited by Dr Hannibal; 14-10-2010 at 09:45.

3. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Djhamid2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بعد نصب ویندوز به همین طریقی که شما گفتید عمل میکردم،هیچ درایوی رو با دابل کلیک باز نمیکردم فقط راست کلیک و open . در مورد فایل مخفی هم چیزی نیست نه autorun نه inf نه exe مشکوک ،هیچی ! بهترین پیشنهاد شما سی دی نجات کاسپر هست ؟

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

بعد نصب ویندوز به همین طریقی که شما گفتید عمل میکردم،هیچ درایوی رو با دابل کلیک باز نمیکردم فقط راست کلیک و open . در مورد فایل مخفی هم چیزی نیست نه autorun نه inf نه exe مشکوک ،هیچی ! بهترین پیشنهاد شما سی دی نجات کاسپر هست ؟
    اشتباه شما همینه
    راست کلیک و open
    داخل فایل اتوران این نوشته شده
    shell/command/open=x.exe
    یعنی اگه شما کلبک راست کردی و open رو زدی این فایل ویروس اجرا بشه
    شما اول نرم افزار usb disk security رو نصب کن
    بعد نصب و رجیستر برنامه روی آیکونش راست کلیک کن(تو تسک بار) و disable usb autorun رو بزن
    بعد با بوت کسپر اسکن کنید
    ا

6. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

وقتی فایل مشکوک نداشتید که هیچی.

خب حالا هر انتی ویروسی که می خواهید رو نصب کنید. مشکل باقی مونده چی دارید ؟ نصب نشدن آنتی ویروس و غیرفعال موندن .. ؟

به این سوال هم جواب بدید: فولدر اپشن رو هنوز اون شکل میکنید تیک ها ثابت می مونه یا خیر؟

موفق باشید

راست کلیک و open
    داخل فایل اتوران این نوشته شده
    shell/command/open=x.exe
    یعنی اگه شما کلبک راست کردی و open رو زدی این فایل ویروس اجرا بشه
    ا
    به هیچ وجه این اتفاق نمی افته. تست کنید متوجه میشید. مگر کلیک راست بشه و گزینه اول یعنی autorun انتخاب بشه. با انتخاب open روی ویندوز سالم به هیچ وجه.

موفق باشید.

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست عزیز ابتدا شما نصب ویندوز رو بصورت Clean Inastallation انجام بده یعنی موقع نصب ابتدا درایوی که روش ویندوز نصبه و شما میخواید دوباره رو اون درایو ویندوز جدید نصب کنید رو DeletePartition کنید و دوباره Creat کنید بعد از نصب ویندوز اگر میخواید آنتی ویروسی یا برنامه ای از روی درایوهاتون نصب کنید اصلا نه روش دابل کلیک کنید و نه راست کلیک و سپس Open کنید برید داخل Run بزنید CMD و مثلا میخواید بدونید داخل درایو \ چیه تو CMD بزن \cd اینتر کن cls بزن اینتر کن بزن اینتر کن بزن dir /a توجه کن بین dir و a/ فاصله هستشبا این کار تمام فایلهای show , hidden رو نمایش میده فایل های مشکوک رو با فرمان Del پاک کن حتی میتونی فایل setup آنتی ویروست رو از این طریق نصب کنی بعد آپدیت و اسکن کنی پیشنهاد میکنم از Smart Security استفاده کنی که Smart هستش .
    Last edited by kourosh_sos; 15-10-2010 at 12:15.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

حالا خوبه یکی دیگه بگه نه شما این کارو هم نکن به راحتی روی مای کامپیوتر کلیک راست کن اکسپلور بزن یا توی همون سون از explorer سمت چپش پنجره هارو باز کن.

یا یکی دیگه بگه نه نه کلا از همون اول از سیف مد بیا بالا اینا چیه

فقط خداکنه آخرش کسی نگه winrar نصب کن با اون پنجره هارو باز کن : دی

عجب داستانی ما داریم

10. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

به هیچ وجه این اتفاق نمی افته. تست کنید متوجه میشید. مگر کلیک راست بشه و گزینه اول یعنی autorun انتخاب بشه. با انتخاب open روی ویندوز سالم به هیچ وجه.

موفق باشید.
    چرا میشه
    مثلا خود ویروس کظم غیظ
    فایل اتورانشو باز کنید نوشته
    shell/open/command=kazme_gheyz.exe

و
    shell/open safty/command=kazme_gheyz.exe

که وقتی شما کلیک راست می کنی روی درایو کار گزینه ی open اجرا ی فایل ویروس تعریف شده و همچنین گزینه ی
    open safty هم اضافه میشه به منو شما خودت امتحان کن

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

چرا میشه
    مثلا خود ویروس کظم غیظ
    فایل اتورانشو باز کنید نوشته
    shell/open/command=kazme_gheyz.exe
    و
    shell/open safty/command=kazme_gheyz.exe

که وقتی شما کلیک راست می کنی روی درایو کار گزینه ی open اجرا ی فایل ویروس تعریف شده و همچنین گزینه ی
    open safty هم اضافه میشه به منو شما خودت امتحان کن

خود ویروس رو با اتورانش توی تاپیک دانلود ویروس بذارید با فیلم نشون بدم بحثی باقی نمونه.

13. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

drhaniball جان حالا چه بشه چه نشه بیا مشکلو رفع رجو کن منم یک Command نوشتم سری نزن تو ذوقه آدم .

15. 3 کاربر از kourosh_sos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •