تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: دنیای حقیقی VS دنیای مجازی

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض دنیای حقیقی VS دنیای مجازی

دنیای حقیقی
    همه ما نقش هایی در زندگی واقعی داریم، نقش هایی در خانواده، محیط آکادمیک، کاری و ... . این نقش ها شامل وظایفی هستند که در ازای انجام این وظایف یک سری ارزش ها دریافت می کنیم، ارزش ها رو می تونیم به مادی و غیرمادی تقسیم بندی کنیم و میل به دستیابی به این ارزش ها انگیزه ما برای تلاش و به کارگیری منابع (فیزیکی و زمانی ) برای پذیرش و ایفای این نقش هاست.

دنیای مجازی
    با شکل گیری محیط های مجازی، افراد حقیقی جذب دنیای مجازی شده و مثل دنیای حقیقی میل دستیابی به یک سری ارزش ها انگیزه فعالیت در این محیط هاست، ارزش هایی مانند محبوبیت، رسیدن به سلسه مراتب بالاتر، رفع نیازهای عاطفی، بیان راحت تر عقاید و سلیقه ها، دسترسی و گفتگوی ساده تر با افرادی که با سلایق ما نزدیکتر هستند و ... -در دنیای مجازی-، اهرم حرکت ما در در این محیط هستن و دستیابی به این ارزش ها بخشی از منابع قابل استفاده در دنیای حقیقی رو به کار می گیرند.

با این توضیح می تونیم بگیم که نقش ما در دنیای مجازی یکی از نقش های ما در زندگی محسوب میشه، نقشی که انسان حقیقی با منابع حقیقی در دنیای مجازی به عهده می گیره.

اما...

از ارزش هایی اسم برده شد که مشابه قابل لمس اون در دنیای واقعی وجود داره اما آدم ها به سمت مجازی اون تمایل پیدا می کنن و این یک چرا می تونه باشه. چرا؟

و اهمیت این چرا به این دلیل هست که یک دکمه off کافی هست تا به ما یادآوری کنه ما در دنیای واقعی زندگی می کنیم، در دنیای واقعی که امروزه بدون دنیای مجازی شاید خیلی کسل کننده به نظر بیاد.

*در این بحث ما از نگاهی بررسی می کنیم که فعالیت در دنیای مجازی از محدوده سرگرمی پا رو فراتر گذاشته و همچنین خارج از مبحث سودآوری مالی -کاری و یا آموزشی هست.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اما...

از ارزش هایی اسم برده شد که مشابه قابل لمس اون در دنیای واقعی وجود داره اما آدم ها به سمت مجازی اون تمایل پیدا می کنن و این یک چرا می تونه باشه. چرا؟

و اهمیت این چرا به این دلیل هست که یک دکمه off کافی هست تا به ما یادآوری کنه ما در دنیای واقعی زندگی می کنیم، در دنیای واقعی که امروزه بدون دنیای مجازی شاید خیلی کسل کننده به نظر بیاد.
    به عقیده بنده به هیچ وجه اینطور نیست که دنیای مجازی جای دنیای واقعی رو گرفته باشه یا اینکه استفاده از دنیای مجازی معنیش جایگزین کردن اون با برای مثال روابط یا ... در دنیای واقعی باشه. استفاده از دنیای مجازی امروزه یک مسئله روتین هستش که ما از اون برای رفع نیاز ها و ذخیره وقت و هزینه ها استفاده میکنیم معمولن. اینکه گفته میشه روابط مجازی شده و ... و این مسئله یک نکته منفی تلفی میشه غلط ترین نکته ی موضوع هستش چون در اصل دنیای مجازی برای افزایش ارتباط ها بنا نهاده شده و امروزه هم به سمت همین هدف پیش میره و در اینده هم همینطور خواهد بود.

در رابطه با سوال ..
    مهمترین جواب رو وجود هزینه میدونم و این موضوع هستش که باعث میشه ما برای بسیاری از کار ها از دنیای مجازی یا من ترجیح میدم بگم وسایل ارتباطی استفاده کنیم. گجت ها و وسایلی که برای این منظور وجود دارن هزینه های ما در مورد رابطه با افراد، با بانک و هر چیز دیگه ای که فکرش رو بکنید کاهش میدن به طور محسوسی و مهمترین دارایی ما یعنی زمان رو برامون ذخیره میکنن.

به هر حال استفاده از وسایل ارتباطی امروزه مثل پوشیدن کفش هستش و سوال در مورد اینکه چرا ما کفش میپوشیم و اینطور و اونور میریم همونقدر مسخره هستش که پرسیده بشه چرا ما از وسایل ارتباطی مدرن استفاده میکنیم. ما به این دلیل از دنیای مجازی استفاده میکنیم چون باید بکنیم!

3. 5 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

من دنیای مجازی رو به خاطر آزادی عملی که توش دارم (از بین بردن محدودیتها) + اختیاری که دارم بیشتر دوست دارم نه اینکه از این آزادی عمل برای بزرگتر نشون دادن خودم و متخصص نشون دادن خودم استفاده کنم نه ...
    مثلا می تونم به علایقم بپردازم و اونا رو یاد بگیرم ، مثلا توی شهر من محدودیت کلاس آموزشی وجود داره ولی توی دنیای مجازی این محدودیت از بین رفته ...
    یا مثلا از سبک هیپ پاپ طرفداری کردن یا سبک های زیبای دیگه
    -
    به نظر من انسان ها توی دنیای مجازی تونستن خودشون رو به اون چیزی که دوست دارن یا آرزشونه تبدیل کنن برای همین براشون جذاب تره ، مثلا توی فیسبوک به شخصه به غیر از اون ترولایی که ساخته شده افرادی رو دیدم که خودشون رو فیلسوف نشون میدن و همیشه جملات فیلسوفان رو می نویسن یا چیزهای جالب دیگه ... در حالی که توی خیابون یه کارایی می کنن که از یه فرد متوسط جامعه توقع نداریم چه برسه فیلسوف جامعه
    توی همین انجمن افرادی رو داریم که خودشون رو متخصص در همه چیز ، یا متخصص در یه چیز خاص می دونن ، در حالی که اصلا اسمش رو کامل نمی دونه .

5. 5 کاربر از Lord-Voldemort بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

به عقیده بنده به هیچ وجه اینطور نیست که دنیای مجازی جای دنیای واقعی رو گرفته باشه یا اینکه استفاده از دنیای مجازی معنیش جایگزین کردن اون با برای مثال روابط یا ... در دنیای واقعی باشه. استفاده از دنیای مجازی امروزه یک مسئله روتین هستش که ما از اون برای رفع نیاز ها و ذخیره وقت و هزینه ها استفاده میکنیم معمولن. اینکه گفته میشه روابط مجازی شده و ... و این مسئله یک نکته منفی تلفی میشه غلط ترین نکته ی موضوع هستش چون در اصل دنیای مجازی برای افزایش ارتباط ها بنا نهاده شده و امروزه هم به سمت همین هدف پیش میره و در اینده هم همینطور خواهد بود.

در رابطه با سوال ..
    مهمترین جواب رو وجود هزینه میدونم و این موضوع هستش که باعث میشه ما برای بسیاری از کار ها از دنیای مجازی یا من ترجیح میدم بگم وسایل ارتباطی استفاده کنیم. گجت ها و وسایلی که برای این منظور وجود دارن هزینه های ما در مورد رابطه با افراد، با بانک و هر چیز دیگه ای که فکرش رو بکنید کاهش میدن به طور محسوسی و مهمترین دارایی ما یعنی زمان رو برامون ذخیره میکنن.

به هر حال استفاده از وسایل ارتباطی امروزه مثل پوشیدن کفش هستش و سوال در مورد اینکه چرا ما کفش میپوشیم و اینطور و اونور میریم همونقدر مسخره هستش که پرسیده بشه چرا ما از وسایل ارتباطی مدرن استفاده میکنیم. ما به این دلیل از دنیای مجازی استفاده میکنیم چون باید بکنیم!
    البته سعید جان صحبت شما درست هست و بهترین و مناسب ترین دلیل لزوم وجود دنیای مجازی.اما منظور اصلی من زمانی هست که جایگزینی پیش میاد و البته منظور من این نیست که همیشه جایگزینی پیش میاد! در مواردی که این مساله اتفاق می افته رو می خوایم بحث کنیم. و اینکه جایگزینی وایبر با قبض بلند بالای مخابرات قطعاً یک کار عاقلانه هست

هدف افزایش ارتباط رو خیلی خوب بهش اشاره کردید، اما حتما دیدید یا شنیدید به عنوان مثال ارتباط های عاطفی که بدون اینکه دو فرد همدیگر رو هرگز از نزدیک ببینند شکل گرفته شده، رسیدن به یک عنوان در یک فروم به عنوان مثال دغدغه بزرگ ذهنی یک فرد بوده و ... شکل اغراق آمیز مساله رو ببینید که وجود داره و شاید حتی برای خود ما هم پیش اومده باشه.
    و شما این رو در حالتی در نظر بگیر که فرد می تونسته روی روابط احساسی دنیای حقیقی یا سلسه مراتب تحصیلی و شغلی خودش کار کنه و این دستاوردهای دنیای مجازی باعث احساس رسیدن به هدف در اون میشه و نیاز به تلاش در دنیای واقعی رو کمتر می کنه...

حتی در این حالت هم نمی خوام بگم که اشتباه هست، به هیچ وجه... می خوام بدونم با وجود زندگی حقیقی چرا باید این ارزش ها در دنیای مجازی جای زندگی حقیقی رو بگیره؟
    آیا در دنیای مجازی رسیدن به اینها برای ما راحت تر بوده؟ آیا ابزار لازم رو در زندگی واقعی در اختیار نداشیم؟
    Last edited by Sara; 07-07-2014 at 00:24. دليل: اضافه کردن به مطلب

7. 4 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

البته سعید جان صحبت شما درست هست و بهترین و مناسب ترین دلیل لزوم وجود دنیای مجازی.اما منظور اصلی من زمانی هست که جایگزینی پیش میاد و البته منظور من این نیست که همیشه جایگزینی پیش میاد! در مواردی که این مساله اتفاق می افته رو می خوایم بحث کنیم. و اینکه جایگزینی وایبر با قبض بلند بالای مخابرات قطعاً یک کار عاقلانه هست

هدف افزایش ارتباط رو خیلی خوب بهش اشاره کردید، اما حتما دیدید یا شنیدید به عنوان مثال ارتباط های عاطفی که بدون اینکه دو فرد همدیگر رو هرگز از نزدیک ببینند شکل گرفته شده،

رسیدن به یک عنوان در یک فروم به عنوان مثال دغدغه بزرگ ذهنی یک فرد بوده و ... شکل اغراق آمیز مساله رو ببینید که وجود داره و شاید حتی برای خود ما هم پیش اومده باشه.

و شما این رو در حالتی در نظر بگیر که فرد می تونسته روی روابط احساسی دنیای حقیقی یا سلسه مراتب تحصیلی و شغلی خودش کار کنه و این دستاوردهای دنیای مجازی باعث احساس رسیدن به هدف در اون میشه و نیاز به تلاش در دنیای واقعی رو کمتر می کنه...

حتی در این حالت هم نمی خوام بگم که اشتباه هست، به هیچ وجه... می خوام بدونم با وجود زندگی حقیقی چرا باید این ارزش ها در دنیای مجازی جای زندگی حقیقی رو بگیره؟
    آیا در دنیای مجازی رسیدن به اینها برای ما راحت تر بوده؟ آیا ابزار لازم رو در زندگی واقعی در اختیار نداشیم؟
    الان بهتر متوجه شدم، نفس صحبت و خوبیش همینکه که معمولن از سکوت بهتره و باعث میشه خیلی از چیزا سوتفاهم در موردشون حل بشه.

خب بیا از این زاویه به موضوع نگاه کنیم که دنیای مجازی با چه میدونم ابزارش برای طیفی از افراد که قدرت برقراری ارتباط در دنیای واقعی به واسطه خیلی از موضوعات (شیوه غلط تربیت مذهبی، سنت های غلط و ...) که خودشون درش دخیل نبودن فضایی باز میکنه تا بتونن این ارتباط رو داشته باشن. مطمئنن کسی که میتونه ارتباط هایی در دنیای واقعی داشته باشه به واسطه خیلی از چیز ها، این روابط رو به رابطه های مجازی ترجیح خواهد داد! اما موضوع اینکه در بیشتر موارد افراد بیمار هستند به دلایلی و قدرت برقراری ارتباط در دنیای واقعی رو ندارن و نه اینکه دنیای مجاری رو برای مثال جایگزین کنن با دنیای واقعی در این نوع از ارتباطات.
    به قول یه دوستی اردو های راهین نور هم فرصتی برای آشنایی دخترها و پسر های اون طیف از جامعه ما هستن.

در رابطه با رسیدن به یک عنوان و موضوعاتی از این قبیل متاسفانه بنده با شکل افراطی از این افراد درگیر بودم و باید گفت که در این صورت فرد بیماره و باید به یک مشاور مراجعه کنه.

در مورد قسمت چهارم (که البته من جدا کردم) دقیقن دیدگاهی برعکس دارم. فکر میکنم افرادی که در دنیای واقعی به آمال و آرزو هاشون نمیرسن به دنیای مجازی پناه میارن و قصد ارضای احساسات و نیازهاشون رو دارن.

راستش در پایان متوجه شدم سوالاتی هم بوده (). از دید من به خاطر راحتتر بودن و این مسایل نیست این موضوع، البته بستگی داره که برای مثال میشه خانم ها رو مثال زد که در دنیای مجازی محدودیت ها براشون خیلی کمتره یا پست میتونن داشته باشن در حالی که در دنیای واقعی و در کشور ما پستهای مهم از طرف مردان و جامعه مرد سالار ما اشغال شده و کسی خانم ها رو حتا برای تماشای مسابقات فوتبال یا ... بازی نمیده! اما به نظر من اینکه افراد رجوع میکنن به دنیای مجازی به خاطر اینکه طبیعت انسان این هستش که وقتی یک مسیر براش بسته میشه سعی میکنه از مسیر دیگه ای اقدام کنه یا وقتی جایی نمیتونه فعالیت داشته باشه سعی میکنه اینکار رو جای دیگه ای انجام بده.
    Last edited by Saeed Dz; 07-07-2014 at 01:20.

9. 6 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به شخصه که دنیای مجازی خیلی کمکم کرده مخصوصا اینجا کلی سوال داشتم دوستان همه کامل و مفید جواب دادن
    ولی چون
    تو زندگی واقعی خیلی محدود هستم ، بخاطر همین نمیتونستم با هرکسی برخورد کنم . مخصوصا خانوما تو دنیای واقعی نمیتونن به هرکسی اعتماد کنن و مشکلات علمی یا چیزایی دیگشونو در جریان بزارن .

در کل دنیای مجازی واسه خانوما خیلی خوبه . البته دنیای مجازی من فقط در حد p30world هستش.

11. 3 کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

به نظر من علت رجوع ما به دنياي مجازي به ٣ علت :

١-گرفتن اطلاعات بيشتر و سريعتر كه در دنياي واقعي امكانش نيست
    ٢-ايجاد ارتباطهاي بيشتر و متفاوتتر كه اونم در دنياي واقعي امكانش نيست(مثل fb)
    ٣-قرار گرفتن در شخصيت و فضايي خاص كه اونم باز امكانش نيست و به منزله يه جور تنوع و فرار از روزمزگي هست(مثل video games)

در مورد اول كه نميشه براش وابستگي يا پناه بردني به سمتش رو متصور شد چون در حد همون گرفتن اطلاعات و كلا سريعتر راه افتادن كارهاي دنياي واقعي هست.....ولي در مورد ٢ و ٣ متاسفانه در برخي افراد به علت اينكه به اون ايده ال يا فضا يا توجه يا موقعيت اجتماعي در دنياي واقعي نرسيدن يا براشون امكانپذير نيست در دنياي مجازي به اين موارد پناه مي برن كه ميتونه خطرناك باشه

.

13. 10 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام،

یکسری تعریف از نظر شخصیم میدم:

دنیای مجازی: با این اصطلاح در این کاربرد موافق نیستم، بعلت اینکه این دنیا وجود داره، شاید در مجاز از واقعیت شاید در وجه دیگری، اگر شما دنیای وب رو مجازی تلقی کنید همین الان بسیاری از کتابها و آثار هنری رو باید دور بریزید، آیا تعریف دنیای حقیقی آنچه است که ما با تنمون انجام میدیم؟ با وجود این تعریف هم این موضوع واقعیت نداره.در وب هم سر و چشم و دست و اندیشه و درون و منویات شما درگیر میشه...

آیا کسی نمیتونه اینجا شما رو برنجونه، خشمگینتون کنه، خوشحالتون کنه، بر اطلاعات بیافزاید، از علمتون بکاهد و...؟ این چجور "مَجاز"ی است؟؟ وقتتون اندیشه تون فعالیتتون میتونه در وب درگیر بشه

از سویی

آیا شما وقتی یک جریده رو میخونید به دنیای غیر حقیقی وارد میشوید؟ بله و نه، بستگی داره به صداقت بکار رفته در نوشتارهاش، آیا دوربین به شما یک تصویر واقعی رو نشون میده، بله ونه، هر دوربینی میتونه دروغ بگه، آیا آنچه با حواس خود دریافت میکنید صددرصد صحیحه؟
    وب میتونه حقیقی باشه، میتونه دروغین باشه، این هم یک دنیاست...در کنار دنیای تلویزیون، دنیای نشریات، دنیای هنر، دنیاهایی که ما خلق میکنیم، چطور به دنیای دیجیتال که میرسه تا ته خیار تلخ میشه، دنیا دنیایی مجازی میشه؟
    این از نظر من یک بحث فلسفی است...

------

فروم: فروم چیست، بُردها مکان سخن گفتن هستند، فروم در لغت مکان گردهمایی ، گفتگو است،"میدان" است، به سیستمی که الان دارید باش کار میکنید دقت کنید، برای چه کاری بهتر به نظر میرسه؟ سه مثال میزنم... مطالعه منابع؟ خیر ویکی سازها بشدت بهترن برای مطالعه، خبر رسانی ؟ خیر پورتال های خبری بشدت سهل الوصول تر از فروم هستند برای خبرگیری...فروم بشدت برای اشتراک گذاری کوتاه(لینک و...) و مباحثه مناسب به نظر میرسه...همه موارد گفته شده میتونند در فروم بکار برند و بلعکس...شما میتونید در پای یک خبر بحث کنید، میتونید در صفحه بحث ویکی بحث کنید....میتونید در فروم هم خبر بزارید و مطلب طولانی بزارید...ممکنه در آینده گزینه های بهتری هم عرضه بشوند که دستمون باز باشه...ولی الان خیلی از سایتها هم فروم دارند هم بخش ویکی دارند هم پورتال دارند...
    نمیتونم تعریف بهتری بدم از:
    An Internet forum, or message board, is an online discussion site where people can hold conversations in the form of posted messages.[1] They differ from chat rooms in that messages are often longer than one line of text, and are at least temporarily archived. Also, depending on the access level of a user or the forum set-up, a posted message might need to be approved by a moderator before it becomes visible
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این سیستم برای بحثه، برای جدله! برای گفتگوست، برای فحصه، برای پژوهشه ، برای طلبه، برای صحبته،این صحبت میتونه از تاپیک"بچه ها هر کی میاد اینجا سلام کنه" باشه تا تاپیک پیچیده ترین مسایل علمی...از تحلیل فلان نرم افزار باشه تا هوادرای فلان آرتیست...
    چرا بعضی چیزها رو فقط میشه در فروم ها پیدا کرد؟
    فروم مدون کردن دانش شفاهی است.
    چرا بعضی چیزها رو میشه در فروم ها بهتر فهمید؟
    فروم میتونه نقش درس گفتار رو پیدا کنه.
    میتونیم سوال کنیم ...فلانی اینجا چی شد؟
    ...

یک نگاهی به هم اکنون فیس بوک بکنید؟ خنده داره سیستم بحثی که داره...فیس بوک پدید آمد که حلقه های کوچک دوستان از هم خبر باشند...نه نیم کیلومتر زیر یک لینک بحث بشه...نوشته ها گم بشه ...کیوت مشکل باشه...فضا تنگ باشه...
    با 140 کاراکتر تویتر میتونید بحث کنید؟ میتونید چیزی رو روشن کنید؟خیر تویت میکنید...تویتر سیستم روده درازی نیست!تویتر و فیس یک سیستم خبری و احساسی است...محیط گفتگوی علمی نیست به اونصورت.

آیا صرف مناسب بودن یک سیستم، عامل برتریشه؟ خیر، میتونه براحتی توسط عوامل اجرا(آونر و مدیر و...) و نیز اجتماع مخاطب(گیمر، کرم کتاب، دیوانه علم، گیکها، برنامه باز، عشق ورزش و... و خلاصه هر زمینه که اون فروم ساپورت میکنه) درست پیش نره...پس صحبتهای من در مدح و ذم نیست..بطور کلی قابلیت یک سیستم رو دارم بررسی میکنم.

خلاصه در این سیستم یکی از حیرت آورترین حرفها برای من اینه: چه بحثی میکنید ها بچه ها بیخیال بوس بوس...کسی منو نقل قول نکنه...بهتره بریم بیرون و..

مثل اینکه شما بایستی سر چهارراه هر چی فحش دوست داری بدی بعد بگی کسی با من صحبت نکنه، وسط کلاس درس پاشی نظرتو بدی بعد دوستات تو همون کلاس اجازه نقل قولتو نداشته باشن.(بحث من در اقرب موارده نه حالا برای یک تاپیکی که تعریف شده شما فقط شعرتو بزاری، پس موارد استثنا مد نظرم نیست)
    یا بریم قهوه خونه بگیم بسه اینجا چقدر چایی میخورید از فردا آش رشته بخورید، بریم سالن تنیس بگیم یک دانسی هم برگزار کنید.
    یا اینجا بحث مجازیه...خوب بفرمایید تو خیابون، کلاس، محیط کار... بحث حقیقی.
    این سیستم مبتنی بر بازخورده، من الان این پست رو دارم میدم، طاقت بازخوردش رو ندارم بهتره ندم.

رفتار فردی:
    امکان نداره شما وجهی از خودتون رو در فروم و در بعد بالاتر وب بروز ندید، و این مضحکه که این وجه رو مجازی بدونیم! مثل اینکه شما پشت رل دویست و بیست کیلومتر سرعت برید و بگید این فقط وجه رانندگی منه ، من آدم تندرویی نیستم. این رو در تحلیل رفتار من بزارید کنار.
    من فقط در فروم عصبانی میشم ، تو دنیای واقعی پروانه ها دورم پرواز میکنند و کسی از گل نازکتر از من نشنیده.

من(نوعی) به وجه واقعی اونجوری تو علاقه ندارم! تو هم نداشته باش به وجه واقعی من! وجه واقعی کسی رو میخایم؟ بفرماییم روی ارتباط با من کلیک کنیم اگه توش شماره تلفن بود دنبالش باشیم.
    اونچه من از تو و تو از من میبینیم اینجاست...
    درست مثل اینه در دنیای بیرون بریم و تا یکی رو دیدیم فلانی آی دی های وبت رو بده ببینیم کجاهایی؟ یارو هاج و واج نگاهمون میکنه. لابد هم نمیده.
    اینکه مدام این دو وجه مقایسه بشه نشون میده یک جای کار میلنگه...ما به اطلاعات علمی یک ورزشکار توجه خاصی نداریم و به طریقه ورزش یک عالم چندان اهمیتی نمیدیم. این دو وجه هم به همون شکل، پرت هستن از هم.

مقام: فروم پادگان نیست! در اون ارتشبد و سپهبد و جناب تیمسار و برو تا سرباز صفر براه نیست....در بحثها هیچ سلسله مراتبی نیست، یکسری از کاربران فروم برای کمک به محیطی که توش بسر میبرند انتخاب میشوند، شما میتونی بری تمام نظام فکری فرماندار رو زیر سوال ببری، والبته ربطی هم نداره که اگه سر شهروندی رو با سنگ شکستی پلیس جلوی سنگ زدن مجددت رو بگیره، ربطی هم نداره با موتور اومدی تو پیاده رو کسی که میاد جلوت رو میگیره دیکتاتور باشه.

بازتاب فردی : حکایت خر ملا(ملا و پسرش خرشون رو برای تیمار به شهر میبردن و...)، بهترین چیزیه که حق مطلب رو ادا میکنه...
    هر چه کنید میتونه توش حرفی باشه(همون لینک رو برید پایین تا به ترول برسید و به مقاله اصلی سوییچ کنید)

آواتارت چهره ات رو شامل میشه؟
    خودت رو داری در وب بُروز میدی

آواتارت هنرپیشه ای چیزیه؟
    خودت رو داری بهتر از چیزی که هستی نشون میدی

آواتارت اثری است هنری ، نشانه ای ،چیزی؟
    خودت رو پشت نشانگان مخفی کردی

جدی هستی؟
    خودت رو گرفتی

شوخی؟
    خودتو ولا کردی

رفیق نداری؟
    آدم یبسی هستی

رفیق بازی؟
    باند بازی

ارتباط دیگران بیرون وب رو سهل الوصول تعریف کردی؟
    دنبال مسایل خاصی هستی

ارتباط رو بستی؟
    آدم مرموزی هستی اونچه که نشون میدی نیستی

بلا بلا بلا...پس بقول یکی از قدیمیهای جناب سندی: برو آقا برو آقا برو آقا D:
    بهتره قضیه رو انقدر سخت و جناییش نکنیم! بهتره هدف اصلی رو از یاد نبریم. داریم در وب چه کار میکنیم؟مگه سر در این تالاری که توشیم نزده: برای مثال علمی یا ادبی یا هنری یا ورزشی و...نوشته جُک؟ نوشته کشف الاسرار؟ مفهوم ترین حرکت ترولی انجام کاری در جای نابجایی است...و همونقدر که در فرومی تفریحی بحث جدی خُنکه برعکسش هم صادقه! یا همونقدر که فروم قرار نیست جای دنیای واقعی رو بگیره برعکسش هم صادقه.

صحبتهای من جهانشمول! بود، با گشتن دنبال مثالها و ما به ازاهای کوچک و طرح موردی، این پست نابود شده در حقیقت.
    این بحث خیلی مفصله ادامه میدم...همش نظرات شخصی بود(اینم از امراضی بود که در فروم بهش دچار شدم:p، انگار قراره نظرات بغل دستیم باشه...خوب نظرات خودمه دیگه)

راستی ....نقل قولم نکنید=))

15. 16 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سوای بخش نیاز علمی و مادی فضای مجازی که فقط میتونی وارد مغازه بشی و کالات رو بخری و بری.

بقیه نیازهای فضای مجازی صرفا به خاطر باور نشدن هست.

اگر آدمی چه از سوی خودش، چه اطرافیانش، چه جامعه و حکومتش باور نشه، محیط مجازی براش خانه دوم میشه !!

و این حاکی از زندگی یک انسان سوخته است از نسلی سوخته.

Last edited by B.Russell; 08-07-2014 at 19:31.

17. 13 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

خوب در مورد گرفتن اطلاعات بیشتر و سریعتر از نت غیر از موارد خاص و افرادی که واقعا دنبال به دست آوردن اطلاعات راجب موضوع خاصی هستند و نه وقت گذرونی در خیلی موارد می بینی افرادی رو که مثلا میخوان راجب موردی اطلاعاتی به دست بیارن (مثلا مدل یک گوشی یا یه برنامه خاص ) انقدر از این لینک به اون لینک میرن که اصلا یادشون میره از اول دنبال چی بودن و کم کم این عادت براشون ایجاد میشه که بدون اینکه بدونن چرا می بینن توی نت هستن و دارن در مورد چیزهایی مطالعه و جستجو میکنند که اصلا در واقعیت نه به کارشون میاد نه میتونند اون چیز رو داشته باشن و استفاده کنند

برای مثال دوستی که در مورد آخرین مدل های گوشی بهترین اطلاعات رو داره وقتی ازش میپرسی خوب حالا گوشی خودت چیه می بینی اصلا گوشی خاصی نداره و وقتی می پرسی حالا این اطلاعاتت در چه موردی به کارت اومده مثلا منبع درآمدی برات ایجاد کرده یا به پیشرفت زندگیت کمکی کرده و ... بازم می بینی که در نهایت جز وقت تلف کردن چیزی براش نداشته ....

مثلا من (نوعی) ساعت ها بدون اینکه بدونم چرا توی انواع فروم ها به سر ببرم و وقتی نگاه کنم ببینم هر چند در خیلی موارد شاید اطلاعاتم زیاد شده یا با نظرات مختلف آشنا شدم ولی در واقعیت چه کاربردی برام داشته واقعا ... شاید بگین خوب میشد توی موارد کاربردی وقت بزاری ولی بازم میرسیم به این نکته که واقعا چند درصد از افرادی که وارد نت میشن واقعا فقط دنبال به دست آوردن اطلاعات در مورد موضوع خاصی هستن و در خیلی از موارد به علت گستردگی مطالب اصلا یادمون میره هدف از ورود به نت چی بوده و دچار این عادت میشیم که بدون دلیل ساعت ها (البته مثلا با نیت بالا بردن سطح آگاهی و ... ) داریم وقتمون رو تلف میکنیم .

در مورد برقراری ارتباط های دوستانه و شبکه های اجتماعی درسته که شاید فرد توی واقعیت به دلیل انواع محدودیت ها نمیتونه به راحتی ارتباط برقرار کنه و شاید اصلا بلد نباشه ولی آیا واقعا یک پست بی مزه توی یک شبکه اجتماعی که هزار تا لایک زیرش بخوره چه طوری میتونه جای گزینی برای ابراز وجود حقیقی فرد باشه و برای فرد مقابل هم جز اینکه دچار توهماتی بشه بدون اینکه اصلا بدونه طرف مقابلش کی هستش به دنبال شکل گیری ارتباط هستن و بدتر ازاون اینکه حالا یک نوع ارتباط غیر قابل لمس هم به صورت مجازی شکل بگیره و به خاطراین نوع ارتباطی که اصلا وجود خارجی نداره حالا طرفین دچار خشم / عصابانیت / و در گیری فکری /بی خوابی و ... هم بشن جایی که به قول دوستمون با یک دکمه آف همه چیز به راحتی تموم میشه ...

برای مثال خیلی از افراد توی شبکه های اجتماعی رو وقتی میخوای بیرون ببینی خارج از محدودیت به دلیل گوشه گیرشدن و عدم ارتباطات درست طوری وانمود میکنن که انگاری 24 ساعت درگیر درس و کار هستن ولی وقتی دقت میکنی می بینی 24 ساعت درگیر پست دادن و چک کردن لایک هاشون هستن و اتفاقا خودشون رو هم خیلی اجتماعی میدونن که با افراد زیادی در ارتباط هستن ...

و در یک کلام زندگی تا وقتی که در جریان باشه میشه اسمش رو گذاشت زندگی و جریان زندگی جایی نیستش جز دنیای واقعی و دنیای مجازی فقط میتونه به عنوان کمک در موارد خاص یا سرگرمی در حد معقول مناسب باشه و وقتی از حد خودش خارج بشه آدم به راحتی توش گم میشه که صدمات جبران ناپذیری رو هم در پی داره ...
    Last edited by Mr_100_dolari; 09-07-2014 at 21:29.

19. 8 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •