سلام
من هم به عنوان کسی که با هر دوتاش کار کردم یه نظر می دم . از نظر قدرت و امثال اینا و در بین انجین های رایگان و امثال اونا توی بازار هیچ چیزی نیست که به پای یو دی کی برسه .
از نظر راحتی هم به نظر من یو دی کی خیلی راحت تره .
انریل اسکریپت رو هم مطمئن با اگه برنامه نویسی بلد باشی راحت می تونی یاد بگیری چون به نقل وقول از نویسنده این زبان . این زبان کد نویسی برتری نسبت به c++ و جاوا و امثال اینها ندارد چون ترکیبی از این دو زبان در ان به کار رفته است .اگه فقط و فقط جاوا اسکریپت بلد باشی خب کارت خیلی خیلی راحت تر می شه .
در مورد کار باهاش یعنی چه که گروه باید بره سمت یو دی کی و تک نفره باید بره سمت یونیتی .
واست مثال میزنم .
یه بازی چی می خواد ؟ برنامه نویسی ؟ خوب شما می گی که تنها بخوای کار کنی هم باید توی یو دی کی برنامه نویسی کنی هم توی یونیتی حالا شما می گی که من برنامه نویسی با یونیتی رو بلدم خوب خیلی راحت هم می تونی با انریل اسکریپت کار کنی چون انریل اسکریپت هم می شه گفت از شاخه های جاوا ((البته میشه گفت 50 درصد))
یه مثال دیگه میزنم .
اونطور که یادمه توی یونیتی واسه ساخت بافت و هون تکسچر باید اول توی فتوشاب درستش می کردی و حتی بلو پرینت رو هم همونجا رو همون بافتت درست می کردی . خب حالا توی یو دی کی چه فرقی داره همون کار رو باید اینجا هم انجام بدی فقط تنها فرق اصلی این قسمت با اون اینه که توی اینجا یه ادیتور جدا وجود داره که واقعا کار رو برای ساخت بافت بسیار بسیار راحت می کنه میشه گفت خودش یه پا فتوشاپه .
صدا چی؟ روند صدا هم توی این دو انجین تقریبا یکی فقط یه فرق کوچیک داره که توی یو دی کی می تونی روی صدا کنترل داشته باشی مثل fade و امثال این چیزا
بازم می تونم برات مثال بیارم که بازی سازی توی این دوتا انجین فرقی نداره فقط یو دی کی ابزار بیشتری داره که باعث کنترل و ساخت بهتر منابع توی هر بازی می شه . اگه شما می خوای تنها بسازی به نظر من فرقی نمی کنه هر کدوم رو انتخاب کنی توی هر کاری اولش باید زحمت بکشی تا از 0 به 100 برسی .
یه پیشنهاد اگه واقعا هنوز هم تردید توی این مسئله که با یو دی کی نمیشه تنها بازی ساخت داری با Tovamohamad یه مکاتبه ای
داشته باش اون حتما می تونه بهت کمک کنه.