به نظر شما کدوم ورژن بهتره که استفاده کنم
هرچهارتاش رو دانلود کردم
به نظر شما کدومو نصب کنم
اوبونتو 10.10 رو نصب کردم اما یه جاهایی خوندم که کوبونتو رابط کاربریش مثل ویندوز
کدوم بهتره
کدوم نرم افزاراش بیشتره
به نظر شما کدوم ورژن بهتره که استفاده کنم
هرچهارتاش رو دانلود کردم
به نظر شما کدومو نصب کنم
اوبونتو 10.10 رو نصب کردم اما یه جاهایی خوندم که کوبونتو رابط کاربریش مثل ویندوز
کدوم بهتره
کدوم نرم افزاراش بیشتره
اگه رابط کاربری خوشکل برات مهمه از KDE استفاده کن (یعنی کوبونتو رو نصب کن).
سرعت Gnome نسبت به KDE بالاتره و بیشتر استفاده میشه و در زمینه فراوانی برنامه مشکلی نداره (یعنی اوبونتو نصب کن).
10.04 ورژن LTS هستش یعنی پشتیبانی بلند مدت داره (فکر کنم 3 سال).
بعضی میگن ورژن 10.10 نسبت به 10.04 یه مشت باگ داره(ما که چیزی ندیدیم).
ولی من خودم الان روی سیستمم UBUNTU 10.10 رو دارم.
هیچ مشکلی هم باهاش ندارم.
از من میشنوی همیشه آخرین ورژن رو نصب کن.
فکر کنم درست میگی
چون من اول اوبونتو 10.10 رو نصب کردم خیلی خوب بود اوپرا رو گرفتم و خیلی راحت نصب شد
اما الان کوبونتو 10.04lts نصب کردم رابط کاربریش خیلی خوبه اما نتونستم اوپرا رو روش نصب کنم فکر کنم اوبونتو بهتر باشه ولی من نمیتونم یه سری برنامه ها رو روش نصب کنم
یه سوال
وقتی برنامه ای که با فرمت gz هست رو کاپایل میکنید نمیشه این فایل کامپایل شده در اختیار بقیه گذاشت ( از طریق اینترنت ) بعدشم اینکه چرا فایلهای نصبی deb خیلی کمیابه و معمولا برنامه ها با فرمت gz هستند
برنامه ای نیست که بشه فایلهای gz رو مستقیما به فایلهای deb تبدیل کرد که بشه راحت نصب بشه
فایل هایی که با فرمت tar.bz (یا از همین مدل) هستند ، اصولا سورس کد هستند(اصولا سورس کد ها به زبون C هستند) و وقتی که اونو کامپایل میکنید یه برنامه با توجه به CPU سیستمت تولید میشه که مختص این CPU هستش و میتونی این برنامه رو روی سیستم هایی با همین مدل CPU اجرا کنی؛ در ضمن میتونی برنامه ای رو که کامپایل کردی به deb تبدیل کنی تا دفعات بد راحت باشی(یه سرچ بزنی کلی چیزی گیرت میاد).
اگه یه برنامه با توجه به سیستم موجود کامپایل بشه کارایی بهتری داره.
همونطور که میدونی توزیع های مختلفی از گنو/لینوکس موجوده که تعداد محدودی از اونا بر پایه Debian هستش، در نتیجه اصولا سورس برنامه رو قرار میدن تا همه توزیع ها بتونن استفاده کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)