تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: عدم لاگین اینستاگرام در دسکتاپ اعم از گوگل کروم و فایرفاکس و...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2024

پيش فرض عدم لاگین اینستاگرام در دسکتاپ اعم از گوگل کروم و فایرفاکس و...

سلام دوستان
    برای لاگین شدن به اینستاگرام از طریق دسکتاپ از طرق گوگل کروم هرچقدر تلاش میکنم به مشکل میخورم....
    کارهایی که کردم
    کش گوگل کروم رو حذف کردم
    با فیلترشکن های سایفون و جف و وی 2ری امتحان کردم نشد...جالب هست که با گوگل کروم داخل گوشی میشه وارد شد و مشکلی نداره اما نسخه های دسکتاپ به هیچ عنوان وارد نمیشه از کلیه دوستان خواهشمندم راهناییم کنن که بد جوری لازم دارم

داره خودمونی میشه Mi74d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2020

پيش فرض

سلام دوستان
    برای لاگین شدن به اینستاگرام از طریق دسکتاپ از طرق گوگل کروم هرچقدر تلاش میکنم به مشکل میخورم....
    کارهایی که کردم
    کش گوگل کروم رو حذف کردم
    با فیلترشکن های سایفون و جف و وی 2ری امتحان کردم نشد...جالب هست که با گوگل کروم داخل گوشی میشه وارد شد و مشکلی نداره اما نسخه های دسکتاپ به هیچ عنوان وارد نمیشه از کلیه دوستان خواهشمندم راهناییم کنن که بد جوری لازم دارم
    درود. منم این مشکلو داشتم، با چندین مرورگر دسکتاپ و اندروید و حتی مرورگرهای تحت وب و چندین وی پی ان تست کردم اما لاگین نمیکرد، به نظر میاد مشکل از سایت اینستاگرام هست.
    چندتا کار انجام دادم وارد شد:
    1. با اپلیکیشن اینستاگرام اندروید نصب شده روی گوشیتون وارد تنظیمات اکانتتون بشید: ورود دومرحله ای یا Two-Factor رو غیرفعال کنید + رمز اکانتتون رو تغییر بدید + از قسمت Where youre logged in تمامی دستگاه هایی که باهاش وارد اکانتتون شدید رو بجز موبایلتون Log Out کنید و خارج بشید.
    2. از وی پی ان هایی که ای پی ایران بهتون میده استفاده کنید مثل amnezia یا oblivion + کوکی مرورگرتون رو فعال کنید + اگه extension های ادبلاکر روی مرورگرتون دارید موقع لاگین غیرفعالش کنید + تنظیمات امنیتی مرورگر مثل secure DNS یا Enhance your security on the web غیرفعال کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •