تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: درخواست راهنمایی برای انتخاب 14.1 اینچ یا 15.6 اینچ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

14 درخواست راهنمایی برای انتخاب 14.1 اینچ یا 15.6 اینچ

با سلام و خسته نباشید.
    من می خوام یک لپ تاپ بخرم که هم سبک باشه و هم سایزش مناسب که چشمم اذیت نشه.
    من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی هستم و به دانشگاه رفت و آمد دارم . به خاطر همین سبک بودن لپ تاپ برام مهمه. از طرفی چون آخر هفته خونه هستم می خوام سایزش در حدی باشه که بتونم به عنوان PC ازش استفاده کنم و اندازه فونت توش مناسب باشه. به خاطر همین دو سایز 15.6 و 14.1 اینچ رو مد نظر دارم ولی نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم می خواستم بدونم که تفاوت عرض و طول دو سایز 14.1 و 15.6 چه قدره و به نظر شما کدوم یکی برای من مناسب تره؟ اگه یک مقایسه ای کنید ممنون می شم.

با تشکر.

پروفشنال soroush20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوست عزیز.

والا نظر منو بخواید 15.6اینچ خیلی بهتره.جذاب تره وخلاصه...
    شما یه جورایی تو حمل و نقلش مشکل دارید که میتونید ازکوله برای رفت وآمد دانشگاهتون استفاده کنید

به نظر من کوله میتونه نیاز شمارو جواب بده.

3. 2 کاربر از soroush20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

من همیشه میگم آدم یه بار یه چیزی بخره درست حسابی و برای همیشه
    من باشم حتما 15/6
    شما که یک بار میخوای یه فیلم باهاش ببینی همون یه بار باور کن ارزششو داره
    در مورد حملشم باشه ورزشت

5. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

واقعا از راهنماییتون ممنونم.
    برای من مهمتر از نمایش فیلم تفاوت اندازه فونت توی این دو سایزه. چون من بیشتر کارم خوندن صفحه های اینترنتی ، کار با فایل های PDF ، تایپ با Word ، و برنامه نویسی با نرم افزار Matlab هست.تفاوت اندازه فونت توی این دو سایز چه قدره. می خواستم بدونم سایز 15.6 فقط Wide هستش یا از نظر عرض صفحه نمایش هم بزرگتره. مثلا توی مدل HP Pavilion dv6-3190ee Argento XE056EA صفحه نمایش چه جوری؟ آیا Wide هست؟ چه جوری می شه فهمید.
    در ضمن من برای جا به جایی لپ تاپ از کیف دستی استفاده می کنم.

شما می تونید یک مدل 15.6 اینچ توی برندای HP و Sony و Dell به من پیشنهاد بدید که Wide نباشه.

با تشکر.

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام بر شما...
    سایز 14 و 13.3 عالی هستند..هم برای نمایش به خصوص از نزدیک هم از نظر حمل ...

در ضمن من برای جا به جایی لپ تاپ از کیف دستی استفاده می کنم.
    100% زیر 14 بگیرید..

-------
    شما چقدر میخواهید هزینه کنید؟؟

8. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

14

شما چقدر میخواهید هزینه کنید؟؟
    راستش بین 1.5 تا 2 ملیون.

سایز 14 و 13.3 عالی هستند..هم برای نمایش به خصوص از نزدیک هم از نظر حمل ...
    من یک بار سوالامو دقیقتر مطرح می کنم ممنون می شم بهشون جواب بدید:

1- من می خوام یک لپ تاپ بخرم که هم سبک باشه و هم سایزش مناسب که چشمم اذیت نشه.
    2-برای من مهمتر از نمایش فیلم تفاوت اندازه فونت توی این دو سایزه. چون من بیشتر کارم خوندن صفحه های اینترنتی ، کار با فایل های PDF ، تایپ با Word ، و برنامه نویسی با نرم افزار Matlab هست.تفاوت اندازه فونت توی این دو سایز چه قدره؟
    3- می خواستم بدونم سایز 15.6 فقط Wide هستش یا از نظر عرض صفحه نمایش هم بزرگتره؟ یعنی تغییری در اندازه فونت نوشته ها ایجاد می شه؟
    4-مثلا توی مدل HP Pavilion dv6-3190ee Argento XE056EA صفحه نمایش چه جوریه؟ آیا Wide هست؟ چه جوری می شه فهمید؟

5-
    آیا 0.5 کیلو خیلی خودشو توی حمل و نقل نشون می ده؟ این نکته رو هم باید بگم که من دوست دارم بشه به عنوان PC ازش استفاده بشه که نیاز به اسفاده از PC کمتر بشه. مثلا بشه کارت TV ی Usb بهش وصل بشه و بتونم در برخی موارد باهاش تلویزیون نگاه کنم

6- راستش من توی 15.6 مدل Dell Latitude E6510 و سری HP Pavilion dv6 رو مدنظر دارم و توی 14.1 هم Latitude E6410 و HP EliteBook 8440p رو در نظر گرفتم. البته این فقط یک جستجوی اولیه هست هنوز به قطعیت در مورد 14.1 یا 15.6 ویا مدل خاصی نرسیدم

اگه بازم راهنمایی کنید ممنون می شم.

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

1- من می خوام یک لپ تاپ بخرم که هم سبک باشه و هم سایزش مناسب که چشمم اذیت نشه.
    هرگز چشم اذیت نمیشه...کاملا استاندارد هستند..

3- می خواستم بدونم سایز 15.6 فقط Wide هستش یا از نظر عرض صفحه نمایش هم بزرگتره؟ یعنی تغییری در اندازه فونت نوشته ها ایجاد می شه؟
    اکثر مدلهای 15.6 اینچی واید و hd هستند که این باعث میشه بیشتر به شکل مستطیل در بیان .. یعنی تفاوت در طول و عرض کاملا مشخصه و رزولوشن 738*1366 هستش.. ولی در برخی مدلها هم این تفاوت کمتر هست که باعث میشه بیشتر شبیه مربع باشه صفحه که در این حالت رزولوشن میشه 1440*900 که اصلا به نظرم جالب نیست..

2-برای من مهمتر از نمایش فیلم تفاوت اندازه فونت توی این دو سایزه. چون من بیشتر کارم خوندن صفحه های اینترنتی ، کار با فایل های PDF ، تایپ با Word ، و برنامه نویسی با نرم افزار Matlab هست.تفاوت اندازه فونت توی این دو سایز چه قدره؟
    مسلما تفاوت هست...
    ولی حالا کدوم راحتتره؟؟
    ببینید شما بیشتر اوقات از نزدیک با لپتاپ کار میکنید و حتی ممکنه که رو پاتون هم بذاریدش در این ثورت باز هم بهترین سایز میشه 14 یا پایین حدود 13.3 ..
    آیا 0.5 کیلو خیلی خودشو توی حمل و نقل نشون می ده؟ این نکته رو هم باید بگم که من دوست دارم بشه به عنوان PC ازش استفاده بشه که نیاز به اسفاده از PC کمتر بشه. مثلا بشه کارت TV ی Usb بهش وصل بشه و بتونم در برخی موارد باهاش تلویزیون نگاه کنم
    بله بله ... به شخصه حمل 14 یا 13.3 اینچی رو به مراتب راحتتر از 15.6 اینچی میدونم.. به طوری که خیلی وقته جای 5738 خودم که 15.6 اینچی هست از 1310 ( بازم خودم ) برای رفت و امد استفاده میکنم..چون واقعا راحتتره .. ولی اگه بخوام 15.6 اینچی ببرم دیگه باید قید جزوه و اضافه جات رو بزنم..
    4-مثلا توی مدل HP Pavilion dv6-3190ee Argento XE056EA صفحه نمایش چه جوریه؟ آیا Wide هست؟ چه جوری می شه فهمید؟
    معمولا کنار معرفی lcd ،حرف w رو میذارن که نشان دهنده ی این موضوع هست.

راستش بین 1.5 تا 2 ملیون.
    خب با این هزینه گزینه های عالی پیش رو دارید . .

Pavilion DM4-1090
    CI7 1.6up to 2.66
    4GB
    500+
    DVD RW
    14.1 WXGA
    5450 ATI
    7-H
    1600

2.40GHz Intel Corei5-520M
    4GB
    500
    GeForce 310M
    DVD/RW
    13.3
    Win 7 Professional(64Bit)
    1640

,
    asus n82jq
    1.6-GHz Intel Core i7-720QM
    4GB/8GB
    500GB/7,200 rpm
    14.1 1366 x 768
    Windows 7 Home Premium (64-bit)
    حدود 1500

11. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون. اول یه سوال در مورد فروم داشتم. "تشکر" رو توی خیلی از فروما دیدم اینجا همچین چیزی ندیدم . نداره؟لطفا به سوالای بعدی منم جواب بدین:1-آیا شما همه اش از 14 اینچ استفاده می کنید یا فقط برای حمل و نقل ازش استفاده می کنید؟2- می شه به عنوان PC هم ازش استفاده کرد؟ به طوریکه نیاز به اسفاده از PC کمتر بشه یا اصلا نباشه. مثلا بشه کارت TV ی Usb بهش وصل بشه و بتونم در برخی موارد باهاش تلویزیون نگاه کنم.3- مدل HP Pavilion dv6-3190ee Argento XE056EA ( اینچ 15.6 ) فقط 2.5 کیلو هست. این وزن چطوره ؟ سنگینه یا سبکه؟4- راستش مانیتور خونه رو با تنظیم سایز صفحه اش به صورت 14.1 درآوردم (اندازه صفحه رو از اینترنت پیدا کردم)، به نظرم می یاد که کوچکه و در استفاده های بلند مدت چشمو خسته می کنه.5-پس از روی رزولوشن می شه به ابعاد صفحه نمایشگر پی برد. درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

Pavilion DM4-1090

CI7 1.6up to 2.66
    4GB
    500+
    DVD RW
    14.1 WXGA
    5450 ATI
    7-H
    1600

2.40GHz Intel Corei5-520M
    4GB
    500
    GeForce 310M
    DVD/RW
    13.3
    Win 7 Professional(64Bit)
    1640

asus n82jq
    1.6-GHz Intel Core i7-720QM
    4GB/8GB
    500GB/7,200 rpm
    14.1 1366 x 768
    Windows 7 Home Premium (64-bit)حدود 1500
    سلام
    اسم لپ تاپ وسطی چیه؟

14. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ببخشید من این قدر سوال می کنم فقط می خوام خیالم راحت بشه

من منظورتونو از این جمله ای که گفتید متوجه نمی شم.

ببینید شما بیشتر اوقات از نزدیک با لپتاپ کار میکنید و حتی ممکنه که رو پاتون هم بذاریدش در این ثورت باز هم بهترین سایز میشه 14 یا پایین حدود 13.3 ..

یعنی لپ تاپی مثل مدل HP Pavilion dv6-3190ee Argento XE056EA ( اینچ 15.6 - 2.5 kg ) رو نمی شه روی پا گذاشت یا از نزدیک ازش استفاده کرد

یه سوال در مورد فروم داشتم. "تشکر" رو توی خیلی از فروما دیدم اینجا همچین چیزی ندیدم . نداره؟

لطفا به سوالای بعدی منم جواب بدین:

1-آیا شما همه اش از 14 اینچ استفاده می کنید یا فقط برای حمل و نقل ازش استفاده می کنید؟

2- می شه به عنوان PC هم ازش استفاده کرد؟ به طوریکه نیاز به اسفاده از PC کمتر بشه یا اصلا نباشه. مثلا بشه کارت TV ی Usb بهش وصل بشه و بتونم در برخی موارد باهاش تلویزیون نگاه کنم.

3- مدل HP Pavilion dv6-3190ee Argento XE056EA ( اینچ 15.6 ) فقط 2.5 کیلو هست. این وزن چطوره ؟ سنگینه یا سبکه؟

4- راستش مانیتور خونه رو با تنظیم سایز صفحه اش به صورت 14.1 درآوردم (اندازه صفحه رو از اینترنت پیدا کردم)، به نظرم می یاد که کوچکه و در استفاده های بلند مدت چشمو خسته می کنه.5-پس از روی رزولوشن می شه به ابعاد صفحه نمایشگر پی برد. درسته؟

5- اسم گارانتی های معتبر HP تو ایران چیه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •