سلام من زنگ زدم فن آوا گفتن توی مرکز آزادگان سرویس میدیم ولی فقط 256 با 6 گیگ ترافیک و ماهی 25700 به نظر شما چه طوره؟ مودم خودشون خوبه؟ شب ها سرعت دانلودشون میره بالا؟ کاربردم هم دانلئد هست یهع توضیحی بدید
سلام من زنگ زدم فن آوا گفتن توی مرکز آزادگان سرویس میدیم ولی فقط 256 با 6 گیگ ترافیک و ماهی 25700 به نظر شما چه طوره؟ مودم خودشون خوبه؟ شب ها سرعت دانلودشون میره بالا؟ کاربردم هم دانلئد هست یهع توضیحی بدید
Last edited by B.J.U; 27-10-2010 at 01:06.
سلام
ارت 1 مگه 64 نیست؟اگه واسه دنلود میخوای نامحدود عالیه.منم ارت 3 دارم(256 نامحدود) 70 کیلوبایت سرعت دانلود تا حالا که گرفتمش نزدیک 3 روز 3 گیگ دانلود کردم هیچ مشکلی هم نداشت(قعطی و ...)مودمم هم 4 پورته هست با وایرلس
با سلام
پینشهاد میشه که مودم رو خودتون تهیه کنید
چون ارزونتر میتونید گیر بیارید
برای بیسیم و معمولیش هم بستگی به استفاده خودتون داره
اگه گوشی وایرلس دار و لپ تاپ دارید و میخواید راحت باهاشون به اینترنت کانکت شید خوب وایرلس بگیرید
چون هزینه ی وایرلس بیشتر هست تا مودم معمولی
اما اگه فقط دسکتاپ دارید و با همون کار میکنید پس مودم معمولی بگیرید
موفق باشید.
صد در صد انتخاب خوبی هست (البته فعلا)
مودم خودتون بخرید
من tp-lik 8901 که 4 پورته و وایرلس هست رو پیشنهاد میدم ولی اگه بدون وایرلس می خواید tp-link 8811
نهارت 1 مگه 64 نیست؟
128 هست
بعضی وقت ها لپتاپ هم دارمچون هزینه ی وایرلس بیشتر هست تا مودم معمولی
اما اگه فقط دسکتاپ دارید و با همون کار میکنید پس مودم معمولی بگیرید
ولی لپتاپ از پورت هم استفاده میکنه
یعنی G31 خوبه؟صد در صد انتخاب خوبی هست (البته فعلا)
مودم خودتون بخرید
من tp-lik 8901 که 4 پورته و وایرلس هست رو پیشنهاد میدم ولی اگه بدون وایرلس می خواید tp-link 8811
با سلام
پس همون یه وایرلس بگیرید بهتره
چون بعدا احتیاجتون میشه و مودمی که الان میگیرید روی دستتون باد میکنه و مجبورید دوباره هزینه کنید
موفق باشید.
سلام
انتخاب خوبي هست
مودم هم هر جور راحتين بگيرين
واسه مودم معمولي چون گفتين Asus من ASUS AAM6010EV را پيشنهاد ميدم
مودم خوبي هست و 2 تا هم پورت داره يكي لن و يكي USB
ارت 1 128 هستارت 1 مگه 64 نیست؟
يه دونه هست ART HOME اون 64 هست
با تشكر![]()
کاملاً موافقم.
من الآن tp-link 8901 دارم عالیه کیفیتش. قبلاً tp-link 8811 داشتم اونم عالی بود![]()
آقا مودم خود شاتل هم خوبه؟
فردا میخوام سفارش اینترنتی بدم
مگه بده؟؟!! خودشون میدونن چی به خطشون میخوره. دیگه بهانه هم دستشون نمیدی که مودمت خرابه.
مشکل هم داشته باشه ماله خودشونه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)