تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: آیا مادربوردی هست که قابلیت خاموش نمودن کارتهای گرافیک اضافی سیستم را داشته باشد ؟

در آغاز فعالیت saeedx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

13 آیا مادربوردی هست که قابلیت خاموش نمودن کارتهای گرافیک اضافی سیستم را داشته باشد ؟

با سلام خدمت دوستان عزیز ...

با توجه به اینکه کارتهای گرافیک جدید ، نیاز به مصرف پاور بالایی دارند ( بعنوان مثال Geforce 480 GTX توان مصرفی به میزان 250 وات دارد ) و این میزان مصرف در صورت بستن دو یا سه یا حتی 4 کارت گرافیک بطور همزمان روی سیستم بصورت SLI بسیار حادتر خواهد شد ، حال سؤالی که از دوستان گرامی دارم این است که :

آیا مادربوردی وجود دارد که توسط آن بتوان در سیستمهایی که بیش از یک کارت گرافیک دارند ، در صورت عدم انجام کارت گرافیکی سنگین و عدم نیاز ، یک کارت را روشن نگه داشت و کارتهای گرافیک دیگر را خاموش نمود ؟؟؟

2. این کاربر از saeedx1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من چنين مادربردي رو نميشناسم . فكر نميكنم وجود خارجي داشته باشه . شما بايد به فكر پاور قدرتمند باشيد .

4. 2 کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه roozbeh99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چه پاوریرو برای کارت گرافیک بالا پیشنهاد می کنید ؟ حالا 1 کارته یا 2 کارته ( SLI , CrossFire ) .

آیا کلا خوبه که پاور سیستم توان بالائی داشته باشه ؟

آیا برای سیستمهای متوسط استفاده از پاور 500 یا 600 وات خوبه ؟

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بايد مشخصات كلي قطعات رو ذكر كنيد . با اين لينك محاسبه كنيد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من در این زمینه تحقیق کاملی کردم. تنها تکنولوژی مربوطه به نام hybrid sli است که توسط nvidia معرفی شده است و تنها برای کارتهای geforce کار می کند . برای اینکار مادر بورد باید از چیپست nvidia استفاده کند . مادربورد فعلی من آنرا دارد به نام msi nf980-g65 که برای پردازنده های سوکت am3 است. ( در این زمینه پست من را در انجمن لپ تاپ ببینید)
    این تکنولوژی متاسفانه دیگر برای کامپیوترهای خانگی پشتیبانی نمی شود. گزینه پیشرفته تر آن به نام optimus برای لپ تاپها استفاده می شود.
    در کلیه کارتهای جدید ATI از سری 5000 و همچنین GEFORCE 460 کارت در حالت ایده آل بسیار خنک و کم مصرف است.
    اگر در این مورد نگران هستید پیشنهاد می کنم از sli کردن دو عدد GEFORCE 460 استفاده کنید که قویتر از 480 می شود با حدود 600 تومان.
    هر چند در نهایت پیشنهاد می کنم از یک عدد GEFORCE 460 1 GB استفاده کنید وبقیه پولتان را بگذارید برای خرید XBOX360 به همراه KINECT که چند ماه دیگر می آید.برای داشتن کارتی خنک و بی صداتر GEFORCE 460 768 M از EVGA پیشنهاد می شود.
    در ضمن مادر بوردهای معمولی و ارزان P55 به علت اختلاف NVIDIA و INTEL از SLI پشتیبانی نمی کنند و شما مجبورید یا از مادربوردهای گرانقیمتر از MSI , ASUS , EVGA , GIGABYTE و یا از تکنولوژی ATI به نام CROSSFIRE که دربیشتر مادربوردهای P55 و AM3 پشتیبانی می شود استفاده کنید . در این صورت به جای 460 می توانید از ATI 5830 استفاده کنید.

9. این کاربر از AR_SAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •