سلام دوستان
من نسخه اورجینال pes 11 رو میخوام اگر کسی میتونه کمک کنه بتونیم تهیه کنیم لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم
پست رو هم ویرایش کردم به دلیل ...
سلام دوستان
من نسخه اورجینال pes 11 رو میخوام اگر کسی میتونه کمک کنه بتونیم تهیه کنیم لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم
Last edited by negar13; 18-10-2010 at 09:57.
منم بد جور دنبالشم ممنون میشم یکی کمک کنه
خرید و قیمتش اینجا هست:
حالا تو ایران نمیدونم نسخه اوریجینال پیدا میشه یانه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز برای خرید از این جور فروشگاه ها کارت اعتباری و یا استفاده از بانک های آنلاین نیاز هستش که متاسفانه هیچ کدومشون برای ما ایرانیا وجود نداره کلا ما زیر فشار تحریم هستیم در ضمن بر فرض مثال هم که تونستیم پولش رو بدیم حالا به نظرتون کسی اونو برامون ارسال میکنه؟؟؟ البته فعلا به هیچ وجه دسترسی به بانک آنلاین و کارت اعتباری بین الملی برای من امکان پذیر نیست
میدونم رفیق فقط برای اطلاع از قیمتش گذاشتم.
سلام
اینجا انجمن بازیه نه بحث در مورد مسائل دینی و اخلاقی
+
برای PC می خوای یا کنسول؟سلام دوستان
بهتر بود توی تاپیک بازی مطرح می کردید
تاپیک داره مستعد فعالیت اقتصادی میشه راه رسمیش اینه که یکی از E-Card های بین المللی مثل ویزا کارد و ... داشته باشید و رسما از اینجا دانلود کرده و صاحب یوزر و پسورد بازی بشید لینک دانلود + پسوردش براتون ارسال میشه هیچ فعل و انفعال فیزیکی صورت نمی گیره حتی شما احتیاجی به دانلود هم نخواهید داشت تنها چیزی که توی اون ایمیل احتیاج پیدا خواهید کرد سریال نامبر اورجینال هست موقع آنلاین شدن و نصب بازی شما از همون سریال نامبر استفاده می کنید و در نتیجه به سادگی می تونید وارد محیط آنلاین بازی بشید. راه دیگه هم سفارش های داخلی هست که اصلا توصیه نمیشه چون شما با داشتن کارت هایی نظیر ویزا کارد یا مستر کارد و ... می تونید با 30 یورو (37 هزار تومن) بازی اورجینال (سریال نامبر اورجینال) رو داشته باشید ولی شرکت های داخلی کلی براتون هزینه در میارن
از اینجا می تونید به صورت صحیح خرید اینترنتی کنی و سریال رو دریافت کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)