سلام دوستان
ببخشید اینجا تایپک زدم.
کسی می تونه یک مثال برنه که چگونه میشه سه نمای یک سطح شیب دار را بکشیم ؟؟ باید بطور مستطیل معمولی بکشیمش یا شیب بدیم ؟؟ میشه راهنمایی کنید .
ممنون .
سلام دوستان
ببخشید اینجا تایپک زدم.
کسی می تونه یک مثال برنه که چگونه میشه سه نمای یک سطح شیب دار را بکشیم ؟؟ باید بطور مستطیل معمولی بکشیمش یا شیب بدیم ؟؟ میشه راهنمایی کنید .
ممنون .
Last edited by HADI ONLY; 07-10-2010 at 13:46. دليل: تراز دانشگاه آزاد
کسی نمیتونه کمکی کنه .
Last edited by HADI ONLY; 07-10-2010 at 13:46.
سلام دوست عزیز
من این درس رو این ترم دارم ... فکر کنم منظورتون این بود که بخشی که عقب تر هست رو کوچیکتر بکشیم تا ابعاد مشخص بشن ...
ولی باید همون مستطیل معمولی کشید ...
يه سطح شيب دار داري مثلا سرازيري پارکينگ .... اگه از روبرو بهش نگاه کني يه مستطيل ميبيني پس نماي از روبرو يه مستطيل هستش ...
اگه از بالا به سطح نيگاه کني بازم يه مستطيل ميبيني ...
و اگه از بغل نگاه کني يه مثلث ميبيني
سلام دوستان عزیزم
پس من مثل مستطیل معمولی از نمای روبرو و نمای بالا بکشم . (مستطیله کوچیکتر میشه درسته ؟)
و فقط از نمای چپ تغییر می کنه و حالت مثلث میشه .
ابعاد مستطيل رو بايد از روي شکل سه بعدي در بياري ديگه... يعني چي کوچيکتر ميشه ؟
سلام عزيز
اگه فقط دو نماي روبرو و بالا رو بكشي همون دو تا مستطيل ميشه. و ممكنه اين خطا رو بوجود بياره كه طرف فكر كنه شما دو نماي يك مكعب مستطيل رو كشيدي.
به همين خاطر سعي كن حتما نماي بغل رو بكشي تا اين مشكل پيش نياد.
من همين رشته رو خوندم اگه سوال داشتي در خدمتم.
دوستان این هم عکس بگویید از 3 نما چی میشه ؟ ما که گیج شدیم . یعنی از روبرو و بالا و سمت چپ . خودتون می دونید دیگه.
![]()
کاري نداره ... يه خورده بايد قدرت تجسمت خوب باشه ...
اون شکل رو فکر کن سه بعديه .... بعد از بغل نگاش کن يعني صاف بگيرش سمت صورتت ... بعد هر چي ميبني رو بيار روي کاغذ ... توي نماي بغل خط نديد رو بکش...
هر چی تجسم می کنم نمیشه . میشه لطف کنی یک راهنمایی مختصری کنی و بگی از 3 نما چی میشه . اون وقت متوجه می شم . چون 3 تای دیگه هم دارم داداش .
قربونت .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)