تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: آنتی ویروس مناسب برای نت بوک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

14 آنتی ویروس مناسب برای نت بوک

سلام به همگی
    من امروز یه asus 1005pe گرفتم و میخوام نرم افزارهاشو ردیف کنم.حالا با توجه به اینکه کلا نت بوک ها توان پردازشی بالایی ندارن چه انتی ویروسی و پیشنهاد میکنید که هم قوی باشه هم بسیار سبک؟؟؟
    من خودن واسه pc ام از کسپرسکای استفاده میکنم و ازش راضیم ولی واسه نت بوک خیلی سنگینه.حالا موندم که چی نصب کنم.اگه کمکم کنین ممنون میشم

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    چرا لپ تاپ ها توان پردازشی بالا ندارند؟! درسته دسکتاپ ها اصولا قویترند اما این موضوع بیشتر تو زمینه کارت گرافیک هست (گرچه لپ تاپ هایی هم هستند که بهترین کارت گرافیک ها رو دارند و برای بازی هستند اصولا)
    دیگه الان برای لپ تا ها هم سی پی یو های خوب و قوی کار میشه، رم و کش بالا هم که دارند اکثرا
    شما هم که میگید جدید گرفتید لپ تاپ رو دیگه، پس مشکلی نیست
    مطمئن باشید مشکلی پیدا نمیکنه، البته اگر از نظر خوب یا بد بودن آنتی ویروس ها میخواید مسئله رو بررسی کنید، که تو بخش آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی راجع بهش زیاد بحث شده
    اما اگر با کاسپر مشکلی ندارید و فقط مسئله سر نکشیدن لپ تاپ هست که نگران نباشید.
    من هم رو یه لپ تاپ 1.700 ای هم رو یه لپ تاپ 800 تومنی کاسپر ریختم و سر سوزنی هم مشکل ایجاد نکرده از نظر کند شدن و ... (البته این 800 تومنیه جزو لپ تاپ های جدید محسوب میشه و اون یکی بیشتر از 1 سال از جدید بودنش گذشته)
    شما اول کاسپر رو نصب کن، بعد اگر دیدی مشکل داری و لپ تاپ نمیکشه پاکش کن و دنبال آنتی ویروس دیگه بگرد

3. این کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من پر سرعت ترین برنامه ضد ویروس ناد 32 هست
    حتما نسخه اسمارت سكوریتی بزن كه فایروال هم داره
    آپدیت كردنش هم ساده است.

5. 3 کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام به همگی
    من امروز یه asus 1005pe گرفتم و میخوام نرم افزارهاشو ردیف کنم.حالا با توجه به اینکه کلا نت بوک ها توان پردازشی بالایی ندارن چه انتی ویروسی و پیشنهاد میکنید که هم قوی باشه هم بسیار سبک؟؟؟
    من خودن واسه pc ام از کسپرسکای استفاده میکنم و ازش راضیم ولی واسه نت بوک خیلی سنگینه.حالا موندم که چی نصب کنم.اگه کمکم کنین ممنون میشم
    سلام رفسق توی سایت ---------.com یه سر بزن نرم افزار آنتی ویروس از طرف شرکت مایکروسافت گذاشته
    و اگر ویندوزت اورجینال باشه جواب میده و از طریق اینترنت هم باید آپدیتش کنی من نصب کردم خوبه.

---------- Post added at 07:17 AM ---------- Previous post was at 07:16 AM ----------

سلام به همگی
    سلام رفیق توی سایت ---------.com یه سر بزن نرم افزار آنتی ویروس از طرف شرکت مایکروسافت گذاشته
    و اگر ویندوزت اورجینال باشه جواب میده و از طریق اینترنت هم باید آپدیتش کنی من نصب کردم خوبه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •