با سلام خدمت دوستان عزیز
و تبریک سال نو
من میخواستم کابل کامپوننت بخرم لطف کنید چه مارکهایی خوبه و ساخت کجا باشه و قیمتهاش همچنین طریقه فهمیدن اصل بودنش را هم لطفا بگید
با سپاس فراوان![]()
با سلام خدمت دوستان عزیز
و تبریک سال نو
من میخواستم کابل کامپوننت بخرم لطف کنید چه مارکهایی خوبه و ساخت کجا باشه و قیمتهاش همچنین طریقه فهمیدن اصل بودنش را هم لطفا بگید
با سپاس فراوان![]()
معمولاً بسته بندی خوبی دارند و روی جعبه در مورد نویز گیر و این جور چیزها نوشته شده.
من چند وقت پیش از نمایندگی سونی خریدم 22 هزار تومن، ازش خیلی راضی هستم. الان مارکش یادم نیست. چند روز پیش هم از همون مارک کابل کامپوزیت گرفتم عالی بود 12 هزار تومن برام خرج برداشت، اگه تونستم اسمش رو برات در میارم.
به نظر من که برای خرید این جور کابل ها احتیاج نیست ایقدر خرج کنید.
از کابل کامپوزیت هم میشه به عنوان کابل کامپوننت استفاده کرد چون کارائیشون یکیه.
اگه بخواد از کابل کامپوزیت استفاده کنه گرونتر براش در میاد! چون به هر حال به به پنج رشته کابل نیاز داره بنابراین باید دو تا کابل کامپوزیت بخره که میشه 24 هزار تومن! در صورتی که میتونه کابل کامپوننت رو با 22 هزار تومن بخره.
البته "mohammad_890" اگر کابل رو برای اتصال به تلوزیونهای قدیمی (crt) میخوای نیاز نیست اینقدر خرج کنی، از همین کابلهای 4 پنج هزار تومنی هم کفایت میکنه.
ممنون از راهنماییهاتون دوستان
نه من برای تلویزیون lcd میخوام به نظرتون برم بگیرم یا نه ممنون میشم بگید آیا اینقدرها هم با کابل کامپوزیت فرقی میکنه یا نه
با سپاس فراوان![]()
پس 100% از جنس مرغوب استفاده کنید، البته اگر نمیخواید پیکسلهای lcd شما خدای نکرده بسوزه! همون طور که گفتم تهیه کابل کامپوزیت و استفاده به جای کامپوننت گرونتر از آب در میاد و اصلاً توصیه نمیشه.
لطفآ برام پیغام بزار که از کجا کابل اصلی بخرم
از نمایندگیهای سونی (سونی سنتر) میتونید کابل اصل تهیه کنید.
من هم دنبال کابل کامپوننت میگردم بهترین مدلش چیه و باید چه مشخصاتی داشته باشه؟
سوال منم هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)