خوب حرفتون جالب بود.
من که اطلاع ندارم پریمیر از cpu استفاده می کنه یا gpu ؟
سلام. داشتم در مورد دیکد و رندر با کمک گرافیک کارد سرچ میکردم دیدم اینجا هم بحثش هست. هنوز هم به نتیجه نرسیدم. دنبال اینم که ببینم ffshow یا برنامه هایی مثل kmpplayer یه راه کلی دارن که از gpu استفاده کنن یا نه ...
در مورد ادب پریمیر که پرسیدین فکر کنم الان جی فورس اون بخش استفاده از هسته های CUDA رو واسه رندر کردن توسط پریمیر راه انداخته باشه. البته خیلی وقته از شروع این پروژه میگذره و تو توضیح پریمیر 5 هم در موردش نوشته:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا تو لینک زیر روش فعال کردن هسته های کودا تو پریمیر 5 توضیح داده:
کد:
کد:
اگه گرافیکتون ای تی آی باشه باید از avivo استفاده کنید. من واسه پخش تصویر غیر از مدیا پلیر ویندوز نتونستم با نرم افزارهای دیگه از استریم پراسسورهای ای تی آی که خیلی هم تبلیغش رو جلوی جی فورس میکنه پیدا نکردم. البته یه splayer هست که واقعا استفاده میکنه و درصد سی پی یو یوسیچ واقعا در حدود زیر 1 درصد میشه. کیفیتش هم مشکلی نداره و مثل سی پی یو هست. حالا شما ببین واسه دیکد فایل تونستم فقط دو تا برنامه پیدا کنم ، واسه رندر کردن دیگه چه شود !!!!!!
اما در مورد جی فورس یه چند تایی دیدم. یکیش پریمیر، دیگه ... xlisoft video convertor که ورژن اس دیش و اچ دیش هر دو یه گزینه دارند. یه برنامه ی فری به نام mcoder بود فکر کنم که اون هم داره.
اثرش تو رندر کردن در حد اینه که سرعت با کارت گرافیک 9800gtx شده دو برابر. البته سی پی یو و جی پی یو هر دو کار میکنن و نمیشه تو رندر کردن گفت سی پی یو بارش صفر درسد میشه:
کد:
گاهی سرعت رندر زیاد تغییر نمیکنه. مثلا با برنامه ی تی ام پی جی اینکدر اگه کار کرده باشی یه همچین اتفاقی میافته:
کد:
سرعت کار تغییر چندانی نمیکنه ولی بار سی پی یو در حد کمتری میشه. مثلا نصف یه سی پی یو دو هسته ای کار میکنه و نصف دیگه ی کار رو گرافیک انجام میده. گاهی هم بار سی پی یو بی تغییر میمونه و سرعت هم عوض نمیشه !!!!!!!!!! و این بدترین حالت موجوده. بسته به برنامه ای که کار میکنی این نتایج متفاوته و روز به روز بهتر میشن. نگران نباش
!!!
همین VLC خودمون تو آخرین ورژنش 1.1.4 تازه استفاده از جی پی یو رو اضافه کرده !!!! اونم مال من که ای تی آی هست هیچی ... شاید با جی فورس کار کنه.