تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل در پارتیشن بندی لپ تاپ دل

داره خودمونی میشه arsham_joon_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض مشکل در پارتیشن بندی لپ تاپ دل

سلام دوستان

دیروز دوستم لپ تاپ دل -1520 شو آورد تا براش پارتیشن بندی و دوباره ویندوز بریزم !

منم یه دی وی دی ویندوز سون گذاشتم تو دستگاه و تو مراحل نصب اونجایی که باید درایو نصب ویندوز رو انتخاب کنی ، کل درایو هاش رو پاک کردم و 4 تا درایو براش ساختم ولی از اون موقع تا حالا 20 بار ویندوز براش ریختم !

هرچی میریزم 10 دقیقه زنده نمی مونه ، همشون هنگ می کنن !

می خوام ببینم مشکل کجاست ؟ کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

فکر کنم درایو های جدید با هاردش هماهنگ نیست ! چی کار کنم ؟ یه اشتباه دیگه کردم ، تو ویندوز رفتم و غیر از درایو ویندوز بقیه رو فرمت کردم به fat ! و دیگه موقع نصب ویندوز نمی تونم اون درایور ها رو پاک کنم یا فرمت کنم !

فقط دست رسی به درایور ویندوز دارم !

چی کار کنم ؟ رسما لپ تاپش رو منهدم کردم !

یه چیز دیگه یادم اومد ، من لپ تاپ خودمو که اونم دل بود همین کارو کردم و درایو هاش رو پاک کردم و بعد از حدود 20-25 روز یهو لپ تاپ قفل کرد و با کلی زحمت تونستم ویندوز اوریجینالش رو دوباره روش بریزم ( خدا بیامرزتش ) فروختمش !!!

دوستان خواهشا پیگیری کنن !

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

وای بد بخت شدم !

هاردش فکر کنم پرید !

این آخری که 7 ریختم ، اومد بالا و منم سریع یه نرم افزار پارتیشن بندی نصب کردم ( O&O ) بعد کل درایو ها رو پاک کردم و فقط گذاشتم که ویندوز بمونه و اون درایو 39 مگا بایتی که از اولشم بود ( OEM ) بعد یه درایو جدید ساختم و وقتی نرم افزار ریفرش شد برا تنظیمات یهو دوباره پرید و گفتم لابد ویندوزش دوباره هنگ کرد و منم رفتم که یکی دیگه بریزم - چون وقتی هنگ کنه و بالا نیاد نه میشه آپگردش کرد و نه ریپیر ! ولی این سری دیگه تو منوی نصب ویندوز بخش انتخاب درایو هیچی نیست , خالیه خالی ! حالا چیکار کنم ؟

هیچ راهی رو دیگه بلد نیستم !

اون پایین هم یه علامت تعجب مثلتی هست که نوشته :
    No Drives were found. Click Load Driver to provide a mass storage driver for installatin

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

وای بد بخت شدم !

هاردش فکر کنم پرید !

این آخری که 7 ریختم ، اومد بالا و منم سریع یه نرم افزار پارتیشن بندی نصب کردم ( O&O ) بعد کل درایو ها رو پاک کردم و فقط گذاشتم که ویندوز بمونه و اون درایو 39 مگا بایتی که از اولشم بود ( OEM ) بعد یه درایو جدید ساختم و وقتی نرم افزار ریفرش شد برا تنظیمات یهو دوباره پرید و گفتم لابد ویندوزش دوباره هنگ کرد و منم رفتم که یکی دیگه بریزم - چون وقتی هنگ کنه و بالا نیاد نه میشه آپگردش کرد و نه ریپیر ! ولی این سری دیگه تو منوی نصب ویندوز بخش انتخاب درایو هیچی نیست , خالیه خالی ! حالا چیکار کنم ؟

هیچ راهی رو دیگه بلد نیستم !

اون پایین هم یه علامت تعجب مثلتی هست که نوشته :
    No Drives were found. Click Load Driver to provide a mass storage driver for installatin

این مشکل حل شد !

تو اون برنامه ، من فرمت درایو c رو از ntfs به raw تغییر داده بودم که با بوت ویندوز تونستم فرمت رو به قبل برگردونم
    ولی سوال اولم هنوز پا برجاست ! چرا هر چی ویندوز میریزم ، با نصب اولین یا دومین برنامه جانبی یا درایور باطل میشه ؟ و هنگ می کنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •