تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل در شبکه کردن در ویستا (اورژانسی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مرکز کره ی زمین

پيش فرض مشکل در شبکه کردن در ویستا (اورژانسی)

با عرض سلام
    من چند وقتی هست که ویستا نصب کردن ولی در شبکه کردن باهاش مشکل دارم اول اینکه کلاینت ها بصورت اتوماتیک ip نمی گیرن بعداً اینکه وقتی خودم آپی ها رو دستی وارد می کنم شبکه می شن ولی اینترنت رو روی کلاینت ها ندارم
    مشخصات سیستمم
    مودم asus am602 که بصورت usb به server وصل هست و حالت nat هم فعال هست که روی شبکه ام share هست و ip برایش وارد نکردم
    کارت شبکه Realtek Rtl8168c/8111c که ip بهش دادم 192.168.0.1 هست sub mask 255.255.25.0 هست و gateway و dns هم چیزی وارد نکردم

و ip کلاینت ها با رنج *.192.168.0 هست و sub mask و gateway و dns هم مانند server هست
    ویندوز کلاینت هام xp هستش

در network connections هم روی adapter شبکم زیر اسمش می نویسه Unidentified network و وقتی تیک ipv4 از properties بر می دارم( یعنی پروتکل ip/tci رو غیر فعال می کنم) زیر اسمش می نویسه Enabled

در ضمن با xp این مشکل رو نداشتم
    از دوستان و اساتید هر کسی که می تونه کمکنه . ممنون می شم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

والا من تو شبکه کردن xp با ویستا همیشه و همیشه مشکل داشتم و دارم

من نمی دونم چطوری این مشکل رفع میشه فقط پیشنهاد من تغییر سیستم عامل xp به ویستا هست و همه سیستم عامل ها یکی باشن !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مرکز کره ی زمین

پيش فرض

آخه دل کندن از ویستا خیلی سخته نمی شه درثانیه من خودم یکی دو تا نرم افزار شبکه نصب کردن الان اینترنت وصل شده ولی کماکان بصورت اتوماتیک ip نمی ده که واسه من مشکل بزرگی است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تبریز - ولیعصر - فلکه بارنج -

پيش فرض

من MCSE2000 و MCSE2003 رو در ایزایران گرفتم و مشکله شبکه تورو به قرار زیر برات توضیح میدم :
    1)برای سیستم عامل ویستا چون سیستم عامل سرور اصلا به بازار نیومد ( چون ویستا انقدر ایراد داشت که براش به فکر سرور نیفتادند) پس نمیشه DOMAIN کردش.
    2)تو فقط یک راه داری اون هم اینکه سیستم عامل b7 beta build 7000 رو که به ویندوز 7 مشهوره رو نسب کنی که هم سرور داره و هم شبکه workgroup اون بین سرور و کلاینت هاش onnet سیستم عامل NT و ME رو دوباره برقرار کردن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

منم این مشکلو دارم ولی توی دو تا کاکپیتور و به صورت adhoc این ارورو می ده باید چه کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

منم این مشکلو دارم ولی توی دو تا کاکپیتور و به صورت adhoc این ارورو می ده باید چه کنم ؟

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من با 7 كار ميكنم و در اون اصلاً اين مشكلاتي رو كه ميگين نداشتم. من تو شبكه اي ويندوز سرور 2003 به عنوان DC هستش هم تونستم ويندوز 98 رو بهش آي پي ديناميك بدم و هم در ويندوز 2000، XP و 7. ولي شما به نظرم بهتره Default Gateway و Preferred DNS Server‌ رو هم معلوم كني و البته در ويندوز ويستا و 7 بايد از IPv4 استفاده كنين.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •