تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: با تاریخچه ی و فراز و نشیب های بازی های دیجیتالی( کامپیوتری) بیشتر آشنا شویم

  1. #1
    آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر
    پست ها
    1,080

    پيش فرض با تاریخچه ی و فراز و نشیب های بازی های دیجیتالی( کامپیوتری) بیشتر آشنا شویم

    از این به بعد هرکس اطلاعاتی از تاریخچه بازیهای کامپیوتری بطور کامل پیدا کرد اینجا قرار بده.
    اول خودم شروع میکنم:


    در سال 1949 میلادی به مهندس جوان آقای رالف بی یر (Rulph Baer) ساخت برنامه تلویزیونی واگذار شد. از او خواسته شده بود فقط برنامه معمولی را طراحی نکند، بلکه کاری کاملاً جذاب و استثنایی را بنویسد. انجام کار برای آقای بی یر مشکل نبود، او تمایل داشت از محدوده طرح واگذار شده فراتر گام بردارد و کاری نوظهور ارایه دهد و به وسیله بازی برنامه اش را اجرا کند ، اما بازی خاصی را در نظر نداشت. بهرحال مدیر او فکرش را تأیید نکرد و طرح مورد نظر بی یر اجرا نشد.

    با تاریخچه ی و فراز و نشیب بازی های دیجیتالی( کامپیوتری) بیشتر آشنا شویم
    در سال 1949 میلادی به مهندس جوان آقای رالف بی یر (Rulph Baer) ساخت برنامه تلویزیونی واگذار شد. از او خواسته شده بود فقط برنامه معمولی را طراحی نکند، بلکه کاری کاملاً جذاب و استثنایی را بنویسد. انجام کار برای آقای بی یر مشکل نبود، او تمایل داشت از محدوده طرح واگذار شده فراتر گام بردارد و کاری نوظهور ارایه دهد و به وسیله بازی برنامه اش را اجرا کند ، اما بازی خاصی را در نظر نداشت. بهرحال مدیر او فکرش را تأیید نکرد و طرح مورد نظر بی یر اجرا نشد.

    زمانی که رالف بی یر طرح خویش را عرضه کرد نمی دانست که بنیان گذار صنعت نوینی در جهان شده که امروزه بعد از گذشت نیم قرن تبدیل به صنعت با شکوه و سودآوری شده است. در سال 1952 میلادی الف راس دالگلاس (A.S.Douglas) ، دانشجوی دکترای دانشگاه کمبریج تز خویش را در باره تأثیر متقابل انسان – رایانه نوشت و اولین بازی گرافیکی رایانه ای را طراحی کرد. اما اولین بازی واقعی رایانه ای در سال 1961 میلادی به نام جنگ ستارگان (Spacewar) نوشته شد.

    بعد از گذشته چند سال ، در سال 1972 شرکت آتاری (Atari) بازی الکترونیکی تنیس روی میز به نام پنگ(Pong) را معرفی و به بازار عرضه کرد. در همان سال شرکت مگناوکس (Magnavox) به عرضه مجموعه بازی ویدئویی به نام اکتیویژن (Activision) پرداخت که با اتصال دستگاه به تلویزیون های خانگی، امکان بازی فراهم می شد.

    بدین ترتیب رفته رفته بر تعداد شرکت های سازنده بازی های ویدئویی افزوده شد تا آنکه در پایان سال 1976 بالغ بر بیست شرکت مختلف به تولید بازی های ویدئویی قابل استفاده در منازل پرداختند.

    در سال 1976 شرکت کودک زیبا (Fair Child) با ارائه اولین مجموعه بازی های ویدئویی قابل برنامه ریزی ، به شکل جدی وارد عرصه بازی های ویدئویی شد. در این بازی ، کاست های مختلف نصب شده در بخش کنترل مرکزی دستگاه امکان انجام بازی های مختلف را فراهم می آورد.

    در سال 1977 رایانه اپل 2 (Apple 2) برای فروش به بازار ارائه گردید و تحول مهمی در گرایش مردم به تهیه رایانه های شخصی و خانگی پدید آورد. همزمان بازی های ویدئویی سکه ای، سراسر کشور آمریکا را فرا گرفت برای انجام این بازی ها افراد می توانستند با انداختن سکه ای در دستگاه های مزبور که در مراکز تفریحی ، سینماها و .... نصب شده بودند به بازی بپردازند.

    به تدریج با اشباع بازار، در سال 1985 ، فروش دستگاه های مربوطه به بازیهای ویدئویی به حداقل ممکن رسید. اما در سال 1986 شرکت نینتندو (Nintendo) با عرضه سخت افزار جدید خود، که ارتقای زیادی در کیفیت بازی های ویدئویی پدید آورده بود، نگاه ها را متوجه خویش کرد.

    بازی های اخیر نینتندو ( و بازی های مشابهی که توسط شرکت های اکتیویژن و سگا عرضه شدند ) ضمن آنکه به تلویزیون وصل می شدند، دارای کنترل های دستی بودند ، کیفیت گرافیکی و صدای آنها بهبود پیدا کرده بود و سرعت حرکات شخصیت های بازی در آن طبیعی تر شده بود.

    مسأله اخیر در کنار پیشرفت های سخت افزاری و نرم افزاری صنایع الکترونیکی و رایانه ای و در نتیجه کاهش قابل ملاحظه قیمت دستگاه ها ، سبب توجه دوباره نوجوانان و جوانان به بازی های ویدویی شد و تا سال 1988 یازده میلیون از دستگاه های نینتندو به فروش رفتند.

    موفقیت شرکت نینتندو در فروش بازیهای ویدئوی سبب شد تا سال 1988 هفت شرکت دیگر نیز مجموعه هایی از بازی های ویدئویی خود را روانه بازار کنند و در مجموع بازی های دیجیتالی را باید به ابزار قدرتمندی تشبیه کرد – امروزه شاهد عرضه میلیون ها نوع بازی به بازار هستیم و میلیون ها کودک ، نوجوان و بزرگسال در سراسر جهان به بازی های رایانه ای علاقمند هستند و ساعاتی از شبانه روز را صرف این کار می کنند. بازی های رایانه ای از زمان پیدایش تا کنون هم چنان رو به توسعه بوده است و صنعت تولید آن از پیچیدگی برخوردار شده است.

    ارقام زیر بیانگر تحولات پیش گفته و اهمیت اقتصاد بازی های ویدئویی در جهان امروزی است.
    فروش سالیانه بازی های ویدیویی
    • 330 میلیون دلار در سال 1979
    • 446 میلیون دلار در سال 1980
    • 1 میلیارد دلار در سال 1981
    • 3 میلیارد دلار در سال 1982
    • 2 میلیارد دلار در سال 1983
    • 800 میلیون دلار در سال1984
    • 100 میلیون دلار در سال 1985
    • 430 میلیون دلار در سال1986
    • 1/1 میلیارد دلار در سال 1987
    • 3/2 میلیارد دلار در سال1988
    • 4/3 میلیارد دلار در سال1989
    • 4 میلیارد دلار در سال1990
    • 4/17 میلیارد دلار در سال2000
    • 2/22 میلیارد دلار در سال2005

    همچنین پیش بینی می شود با توجه به گسترش روزافزون استفاده از تلفن های همراه و قابلیت دسترسی سهل الوصول استفاده کنندگان در مقاطع زمانی مختلف در شبانه روز از تلفن های همراه ، میزان فروش بازیهای رایانه ای در تلفن های همراه از 5/2 میلیارد دلار در سال 2005 به حدود 1/ 11 میلیارد دلار در سال 2010 برسد.

    جایگاه های بازی های رایانه ای در سطح بین المللی
    با توجه به سوابق کوتاه مدت حضور بازی های ویدیویی و رایانه ای در سطح جهان ، مطالعات و پژوهش های انجام شده از یک سو و سطح و میزان فروش انواع بازی ها و کنسول های مربوطه از سوی دیگر نشان از آن دارد که برای پر کردن اوقات فراغت طیف گسترده ای از هر جامعه ای این بازیها توانسته اند نقش بسزایی داشته باشند ، به منظور نگاهی مختصر به وضعیت بازی های ویدئویی و رایانه ای در سطح بین الملل، مواردی گزیده و در قالب پاراگراف های مجزا آورده می شود:

    فراز و نشیب بازی های دیجیتالی( کامپیوتری) در جهان
    • در 75 در صد از خانه های آمریکا سیستم بازی های کامپیوتری وجود دارد.
    • عمده استفاده کنندگان از بازیهای رایانه ای در آمریکا بین 7 تا 34 سال سن داشته و اغلب مرد هستند.
    • در حال حاضر اغلب بازی کنان بازی های رایانه ای را پسران 15-24 سال سن تشکیل می دهند.
    • یک جوان 30 ساله چینی که 6 سال قبل شرکت بازی های آن لاین راه اندازی کرد هم اکنون دومین مرد ثروتمند کشور چین با یک میلیارد دلار دارایی به شمار می رود.
    • فروش بازی های ویدیویی در فصل اول اقتصادی سال 2005 تقریباً 23 در صد بیش از سال قبل بوده و این افزایش به بیش از 2/2 میلیارد دلار رسیده است. که این افزایش به دلیل استقبال چشمگیر مردم از دستگاه های بازی ویدئویی قابل حمل است.
    • فروش دستگاه های بازی در سال 2005 به بیشتر از یک میلیارد دلار رسیده است.
    • اولین دوره مسابقات جهانی بازی های ویدیویی و رایانه ای در تابستان سال 2002 در ژاپن برگزار شد جایزه اول آن صد هزار دلار بود و امتیاز پخش تلویزیونی آن نیز به فروش رسید هر کشوری با امکانات کافی می تواند متقاضی میزبانی باشد.
    • بازی میست در سال 1993 بیش از 10 میلیون نسخه و سری بازی های سیمز نیز حدود هشت میلیون نسخه فروش داشته است.
    • در سال 2003 ارزان ترین محصولی که از سوی شرکت Game Cube عرض شد ، مبلغ 99 دلار بوده است.
    • لیگ حرفه ای CPL در آمریکا به منظور گسترش بازی های رایانه ای به عنوان یک ورزش از سال 1997 تأسیس گردیده است.
    • بازی هالوو 2 در اولین هفته انتشار در بازار در ماه نوامبر 2004، 66 میلیون دلار فروش داشته است.
    • تحقیقات میزان علاقه رو به افزایش زنان را نسبت به بازیهای رایانه ای نشان می دهد.
    • پژوهش ها بیانگر آن است که در حال حاضر 25% زنان بریتانیا ، 39% زنان آمریکایی و 69% زنان کره ای به بازی های رایانه ای می پردازند.
    • در بریتانیا ، آمریکا و کره متوسط سن زنانی که وقت خود را به بازی های رایانه ای می گذرانند بین 30-35 سال است و به طور متوسط هفته ای 7 ساعت به بازی ها ی رایانه ای مشغولند و در سال حدود 250 یورو برای خرید بازی های رایانه ای هزینه می کنند.
    • سازمان ESRB مسئول درجه بندی بازی ها برای سنین مختلف در آمریکا است.
    • هر سال در دو رویداد بزرگ ، نمایشگاه های زیر دوستداران بازی های رایانه ای و افرادی را که در این صنعت مشغول به کار هستند ، در یک جا دور هم جمع می کند.

    1) نمایشگاه بازی های رایانه ای Electronic Entertainment Expo ES
    2) نمایشگاه بازی های رایانه ای تولید (TGS) .

    • سازمان های USK,ELSPA و OFLC مسئول بر چسب گذاری و درجه بندی بازی ها برای سنین مختلف به ترتیب در انگلیس ، آلمان و استرالیا هستند.
    • اولین نمایشگاه تخصصی بازی های رایانه ای در ایران در تاریخ 16-12 مهر سال 84 در تالار بزرگ وزارت کشور به مدت 5 روز برگزار شد.
    • هر سال در شهریور ماه مراسم سالانه انتخاب برگزیدگان صنعت بازی در شهر لندن برگزار می شود. در این مراسم بهترین های اروپا در 8 رشته انتخاب می شوند و هیأت داوری متشکل از 50 متخصص بازی های رایانه ای است.
    • بر اساس تحقیق شرکت مایکرو سافت ، کاربران رایانه های شخصی 18% زمان استفاده از رایانه خود را صرف بازی می کنند.
    • بازی سومین علاقه در بین برنامه های رایانه ای است. رتبه اول اینترنت و رتبه دوم پست الکترونیک است.
    • بازار بازی های روی خط (On Line) به شدت در حال رشد است.
    • چین قصد دارد برای توسعه بازی های اینترنتی بین یک تا دو میلیارد یوآن در این صنعت سرمایه گذاری کند.
    • چین برای حفظ امنیت ملی خود بازی های رایانه ای را سانسور می کند ، دولت چین کمیته ای برای نظارت بر بازی های رایانه ای تشکیل داده تا واردی را که نامناسب تشخیص داده می شود از این بازی ها سانسور کند.

    ازفروم: azarteam

  2. 6 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    اگه نباشه جاش خالی می مونه ne555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز
    پست ها
    248

    پيش فرض

    ممنون مطلب مفیدی بود ولی حیف که طرفدار نداره

  4. #3
    آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر
    پست ها
    1,080

    پيش فرض تاريخچه Konami Productions






    كمپانی ژاپنی Konami Productions یكی از بزرگ ترین و محبوب ترین شركت های سازنده ی بازی های آركید و ویدئویی و همچنین اسلات ماشین (هرچی سعی كردم نتونستم معادل فارسیش رو پیدا كنم) در آسیاست.ایده تاسیس این كمپانی در سال 1969 به فكر Kagemasa Kozuki كه در اون سالها در اوساكای ژاپن زندگی میكرد رسید.كاگماسا ایده ش رو با دوستاش مطرح میكنه و به این ترتیب اولین قدم ها برای تاسیس شركت برداشته میشه.مرحله بعدی انتخاب یك اسم مناسب بود برای این كار چهار همكار و شریك اول اسم خودشون رو در كنار هم قرار دادن و از Kagemasa Kozuki , Yoshinobu Nakama , Hiro Matsuda , Shokichi Ishihara اسم Konami تشكیل شد این كلمه به زبان ژاپنی امواج كوتاه هم معنی میده.بلافاصله شركاء محل تشكیل پركت رو به توكیو منتقل میكنن ...
    19 مارچ 1973 كوزاكی شركت رو به یك كمپانی تجاری تبدیل میكنه تا بتونه طرح های خودشو روی Konami پیاده كنه.اما كونامی تا سال 1978 هیچگونه فعالیتی نداشت و درواقع اصلا كسی این شركت رو نمیشناخت تا سال 1981 كه سه بازی آركید با نام های Frogger و Scramble و Super Cobra با لوگوی كونامی به بازار ریلیز شد.
    بین سال های 82 تا 85 كمپانی برای رایانه های خانگی و كنسول نینتندو بازی طراحی میكرد.سال 82 شعبه آمریكایی كونامی در كالیفرنیا تاسیس شد ولی سال 84 به لینویس منتق گردید همچنین در همین سال شعبه انگلستان كونامی نیز تاسیس و شروع به كار كرد.كونامی بازی های بزرگ و پرفروشی رو بر روی Famicom (كنسول خانگی نینتندو) در انگلستان و آمریكا منتشر كرد و اندك مدتی به یكی از محبوب ترین ها تبدیل شد.از بازی های فوق محبوب اون دوران میشه به سری بازی های Contra و Metal Gear Solid و Castlevania اشاره كرد.
    كونامی تونست با شركتی به نام Ultra Games قراردی اخذ كنه تا بتونه بازی هاش رو در اروپا و شمال آمریكا هم بفروشه.اونا طبق این قرارداد بازی های متال گیر و Gyruss , Skate or Die و دو شماره اول TMNT رو به اضافه Snake’s Revenge در اروپا منتشر كردن.
    Konami با همكاری نینتندو آمریكا شركتی رو با نام Palcom Software رو تاسیس میكنه ولی این شكرت خیلی زود از رده خارج میشه.در اواخر سال 1990 شركت Ultra هم به صورت رسمی شعبه آمریكایی كونامه میشه.در سال 1992 بعضی از اعضای كونامی شركت رو ترك میكنن تا كمپانی Treasure رو تشكیل بدن اونها میخواستن بازی های اكشن و شوتری كه در كونامی نساختن رو در این شركت عملی كنن.
    سال 99 هم شعبه آمریكای كمپانی از لینویس به كالیفرنیا منتقل میشه و به جای آن دفتر مركزی بازی های آركید كونامی در لینویس تشكیل میشه.در سال 2003 دفتر بازی های آركید بسته میشه و تیم تهیه كنندگی فیلم های كونامی با نام Toho Company شروع به كار میكنه.این تیم برنامه های Choseishin رو میسازه.همچنین در همین سال به مناسبت 30مین سالگرد تاسیس شركت لوگوی خودش را عوض می كند. در سال 2005 كونامی با Hudson Soft آمریكایی دست همكاری میده.كونامی در این سال به همراه شركت های Nintendo , Sega , Namco و Capcom جزء بزرگترین كمپانی های بازی سازی آسیا شناخته میشن.
    نكته جالب اینجاست كه آسیایی ها این شركت رو با عدد 573 نیز میشناسن چون عدد 5 در زبان ژاپنی كو تلفظ میشه و 7 نا و بالاخره 3 هم می تلفظ میشه و كونامی رو تشكیل میده (حال كردین؟ پیش خودمون بمونه ها!) و جالب تر اینكه عدد 573 شماره تلفن دفتر مركزی Konami هم هست.یه نكته داشت یادم میرفت اگه بازی Dance Dance یا The Legend of Max رو بازی كرده باشین میفهمین كه از عدد 573 بالاتر نمیتونین كومبو یا چندضربی بزنین.
    كونامی بازی های زیادی رو ساخته كه اكثرشون هم محبوب و پرفروش بودن مثلا بازی های Pro Evolution Soccer یا Metal Gear Solid یا Silent Hill میلیون ها نسخه در سرتاسر دنیا فروختن و نمونه های آمریكاییشون هیچ حرفی در مقابل اینها ندارن.كونامی در همه سبك ها بازی های اسطوره ای زیادی داره براتون مثال میزنم:
    سبك ترسناك/دلهره آور سری بازی های Silent Hill
    سبك ورزشی/فوتبال سری بازی های Pro Evolution Soccer
    سبك اكشن/شوتر سری بازی های The Contra
    سبك ماجرایی سری بازی های Ganbare Goemon
    سبك اكشن/جاسوسی سری بازی های Metal Gear Solid
    سبك نقش آفرینی سری بازی های Suikoden
    سبك موسیقی سازی سری بازی های Bemani
    و در آخر هم سبك شبیه سازی سری بازی های Tokimeki Memorial
    در ضمن كونامی لایسنس بازی های كارتونی TMNT (بعدها به یوبی سافت فروخته شد) و Batman (به الكترونیك آرتز فروخته شد) رو نیز داشته.سری بازی های PES یا Winning Eleven در آمریكای لاتین و آسیا و اروپا و مصر محبوب ترین و پرفروش ترین بازی ورزشی ست.Konami در سال 2006 شروع به سرمایه گذاری برای ساخت بازی های فوق محبوب خودش یعنی Silent Hill و Metal Gear Solid میكنه و در سال 2007 موفق میشه فیلم سایلنت هیل رو منتشر كنه.پروژه متال گیر سالید نیز در حال تكمیل شدنه.كونامی چندین پیش خبر ساخت فیلم Castlevania رو نیز منتشر كرد.
    Konami در حال حاضر از چندین بخش مختلف تشكیل میشه و هر كدام از این بخش ها هم به چندین جزء فرعی تقسیم میشن شما میتونین لیست اجزاء اصلی كمپانی رو مشاهده كنین:
    Konami Corporation
    Konami Sports Life Corporation
    Konami Sports Corporation
    Konami Corporation of America
    Konami Corporation of Europe
    Konami Software Shanghai
    لیست اجزاء فرعی شركت رو هم میتونین مشاهده كنین كه از این قرارند:
    Konami Computer Entertainment Tokyo, Inc.
    Konami Computer Entertainment Japan, Inc.
    Konami Computer Entertainment Studios, Inc.
    Konami Online, Inc.
    Konami Media Entertainment, Inc.
    Konami Traumer, Inc
    Konami Digital Entertainment
    Konami of Europe GmbH

    پاورقی:
    اسلات مایشن: دستگاه هایی كه در كلاب های قدیمی درون آن سكه می انداختند و شروع به بازی می كردند.

  5. 3 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  6. #4
    داره خودمونی میشه YARMANGOLI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    84

    پيش فرض

    فقط EA Games هركي قبول نكنه هيچی نميفهمه

  7. #5
    پروفشنال jigar-tala's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شمال
    پست ها
    577

    پيش فرض

    فقط EA Games هركي قبول نكنه هيچی نميفهمه
    واقعا من بازی هایی که از این شرکت باشه رو خیلی قبول دارم


    این یکی رو اصلا یادم نمیره اولین باری که بازیش کردم
    Last edited by jigar-tala; 04-10-2009 at 18:33.

  8. #6
    Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    پست ها
    1

    پيش فرض

    واقعا من بازی هایی که از این شرکت باشه رو خیلی قبول دارم


    این یکی رو اصلا یادم نمیره اولین باری که بازیش کردم
    به نظر شما این بازی اخه واسه EA هستش
    شما دیگه کی هستی؟
    هنوز نمیدونی سرس بازی های PRINCE OF PERSIA محصول شرکت UBISOFT هستش!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. این کاربر از P_XBOX LIVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  10. #7
    داره خودمونی میشه 2 SHAHROOZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان آفتاب ایران باستان
    پست ها
    123

    پيش فرض

    آره بابا باسه Ubisoft هست.

  11. #8
    داره خودمونی میشه YARMANGOLI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    84

    پيش فرض

    فقط و فقط EA GAMES

  12. #9
    آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج
    پست ها
    1,547

    پيش فرض

    سلام
    این تاپیک تریخچه هستش . امیدوارم که باقی بمونه . به نظر من در کنار EA که برای من هم محبوبترینه باید دیگر شرکتهای آمریکایی رو هم اضافه کرد. از جمله Activion , Ubisoft . تو ژاپن هم فقط کونامی و کپ کام .

  13. #10
    داره خودمونی میشه 2 SHAHROOZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان آفتاب ایران باستان
    پست ها
    123

    پيش فرض تاریخچه شرکت بازیسازی یوبی سافت - ubisoft






    مقدمه:
    مرکز اصلی شرکت یوبی سافت در فرانسه است،اما این شرکت در 20 کشور دیگر هم استدیو دارد.(شانگهای،مونترال،بارس لونا،کارولیناو...)تلفظ اصلی نام این شرکت یوبی سافت است است اما در فرانسه به ان وای بی سافت نیز میگویند.
    تاریخچه:
    در سال 1986 برادران خانواده Guillemot تصمیم به باز کردن شرکت یوبی سافت گرفتند.
    در سال های اول معامله هایی با الکترونیک آرتز کردند و بعد به علت رقابت با Sierra تصمیم گرفتند بازی های خود را در آمریکا انتشار دهند.
    یوبی سافت در سال 1994 استدیو مونترال را باز کرد و در همان سال Micheal Ancell (خالقشخصیت ریمن ) به یوبی سافت پیوست.
    یوبی سافت در سال 1996 به عنوان یک ناشر ثبت شد و به یکی از بزرگترین شرکت های بازیسازی تبدیل شد.
    در سال 2000 یوبی سافت به وسیله تام کلنسی نویسنده مشهور توانست نام یوبی سافت را بر سر زبان ها اندازد.
    در سال 2001 یوبی سافت بازی هایی مانند Rainbow six را ساخت.
    در سال 2003 این شرکت بازی های موفقی از قبیل :
    Rainbow six 3,Rayman 3,POP,XII,Splinter Cell, Good & Evil
    را ساخت.
    در سال 2004 درآمد این شرکت به508میلیون دلار رسید.دراین زمان یوبی سافت حدود 2400 نفر کارمند داشت.در این سال آقای Yves Guillemot به عنوان مدیر کل انتخاب شد.
    در سال 2004 یوبی سافت قسمت دوم بازی Splinter Cell:Pandora Tomorrow را برای ایکس باکس،پی سی و پی اس2 تولید کرد.
    در سال 2005 یوبی سافت گفت الکترونیک آرتز بزرگترین رقیب اوست و گفت که تا سال 2010 یوبی سافت بزرگترین ناشر میشود.
    در سال 2006 یوبی سافت با مبلغ 24 میلیون دلار حقوق بازی درایور را خرید و اگرچه نتوانست استدیو Reflaction را بطور کامل بگیرد اما 80 نفر از کارکنان ان را گرفت.
    در سال 2007 بازی های Rainbow six vegas را منتشر کرد.
    در سال2008 بازی هایی مانند : Rainbow six vegas2,Assassin's Creed و ... را عرضه کرد.
    در سال 2009 و 2010

    Avatar (PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii)
    I Am Alive (PC, PlayStation 3, Xbox 360)
    Red Steel 2 (Wii)
    Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash-Up (Wii)
    Tenchu: Shadow Assassins (Wii, PSP)
    R.U.S.E. (PC, PlayStation 3, Xbox 360)
    Rabbids Go Home (Wii)
    Might and Magic: Clash of Heroes (Nintendo DS)
    Assassin's Creed II (PC, PlayStation 3, Xbox 360)
    Assassin's Creed: Bloodlines (PSP)
    Ghost Recon 4
    Academy of Champions (Wii)
    Your Shape (Wii)
    C.O.P. The Recruit (Nintendo DS)
    The Price is Right (PC, Nintendo Wii, Nintendo DS)
    Press Your Luck (PC, Nintendo Wii, Nintendo DS)
    Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction (PC, Xbox 360)
    Silent Hunter 5 (PC)
    The Settlers 7: Paths to a Kingdom (PC)

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •