سلام دوستان عزیزم. میشه یه تلویزیون ال سی دی 32 معرفی کنین که کیفیت خوبی داشته باشه؟
سلام دوستان عزیزم. میشه یه تلویزیون ال سی دی 32 معرفی کنین که کیفیت خوبی داشته باشه؟
Last edited by Ce-masoud; 23-07-2010 at 15:36.
من سامسونگ b650 دارم از بانه خریدم کیفیت خوبی داره ازش راضیم ولی قبلش یه تلویزون 29 پاناسونیک لامپی آخرین سری داشتیم که 1080i بود کیفیت اون به نظرم بهتر بود یکمی اولش خورد تو ذوقم ولی الان عادت کردم راضیم دوستا و فامیلا lcd سونی و پاناسونیک دارن بین lcd سونی و پاناسونیک با سامسونگ به نظرم سامسونگ بهتره قیمتش واقعیتره ولی اگه میتونی بالاتر از 32 بخر چون الان این 32 که ما خریدیم از 29 لامپی به چشم کوچیکتر میاد.
دوست من ...
هزينه ..
چه برندي ؟؟؟
واسه چه كاري ؟؟
تا اينا رو نگيد كه نميشه ؟؟
تازه با گارانتي يا بدون اون ؟؟؟
هزینه تا 700
برند هم فکر کنم سامسونگ از همه بهتره مگه نه؟
واسه چه کاری هم که معلومه دیگه! با تلویزیون گوشت که چرخ نمی کنن!
گارانتی هم زیاد مهم نیست ولی خوب اگه داشته باشه بهتره
تلویزیون لامپی 29 هم اگه چیز مناسبی سراغ دارید معرفی کنید
تي وي لامپي كه من اصلا نميدونم ...
واسه چكاري منظورم اينه كه بعضيا برا بازي ميخوان يا دين اچ دي ...
خب ...من بدون گارانتي از بانه ميگم b650 بگير ...600 هست ...حرف نداره ...خودمم دارم ...اون دوستمون بالا هم كه تاييد كرده ...مطمن باش ضرر نميكني ...
راستي سوني هم هست ..32w500 .... از بانه 700
آقا توروخدا حرف این w550 نزنین که واقعا چیز گندیه تصویرش فقط روی hd خوبه یه جورایی مثل g10 پاناسونیک میمونه فقط واسه hd دیدن ساختنش من اینو مطمئنم که سونی و پاناسونیک واسه اینکه قیمت تلویزوناشون کم بشه دارن از سر و ته جنساشون میزنن واسه برنامه های شبکه ایران و ماهواره فقط سامسونگ روی hd ام خوبه b650 هیچ فرقی با w550 نداره تازه من میگم کیفیتش بهترم هست.
ممنونم تیتانیوم! به جنسای بانه میشه اطمینان داشت؟
ببینم شما کاربر pmax نیستی روحت توی یه آیدی جدید حلول پیدا کرده باشه؟
من نظرم رو ميگم ...
كاملا ميشه اعتماد كرد ...
من خودم تلفن زدم اوردن دره خونه و كرايه راه رو گرفتن ...1ساعت امتحان كردم بعد هم پول رو دادم ...
سلام من32w550پیشنهاد میدم تو نممایندگی990تومن و تو بانه710تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)