سلام به همگی
من بعد از نصب ویندوز 7 دوچار این مشکل شدم که دوربین لپ تاپ به صورت برعکس نمایش میده
قبلا چون یه ویندوز خودشون (مغازه ای که خریدم ) نصب کرده بودند مشکلی نداشت.
لطفا سریع تر جواب بدید
متشکرم
سلام به همگی
من بعد از نصب ویندوز 7 دوچار این مشکل شدم که دوربین لپ تاپ به صورت برعکس نمایش میده
قبلا چون یه ویندوز خودشون (مغازه ای که خریدم ) نصب کرده بودند مشکلی نداشت.
لطفا سریع تر جواب بدید
متشکرم
بارها این مشكل گزارش شده
مشكل درایور هست
از سایت ایسوس هم درایور هم یوتیلتی وب كم را بگرید و نصب كنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز خیلی درایو گذاشته بعد من از کجا بدونم کدوم مال این لپ تاپ است
ببین شما بعد از این که وارد قسمت دانلود سایت asus می شی قسمت نوت بوک رو می زنی بعد مدل لپ تاپت رو به طور دقیق مثلا k52jr انتخاب می کنی بعد وارد صفحه ای می شی که موضوعات اون صفحه vga و ... است روی utiliti کلیک می کنی بعد دنبال برنامه webcam احتمالا اسمش life frame هست می گردی فقط حواست باشه از بالای صفحه نوع سیستم عاملت رو درست مشخص کنی .
من هم یک دونه asus k52 گرفتم چند روزی می شه ولی یک مشکل داره اون هم این که وقتی نور مانیتورش رو روی 20 یا 30 یا 40 درصد می گذارم بیشتر روی 30 لرزش و کم نور پر نور شدن های خفیفی رو می بینم از دوستان کمک خواستم گفتند مشکل از های ولتاژ هست اما به تعمیر کار نشون دادم گفت طبیعیه خواستم بدونم مال شما هم همین طور هست تر خدا اگه می شه دقیق نگاه کنید بعد جواب بدبد خیلی خیلی ممنون واقعا لطف بزرگی در حقم می کنید اگه این مشکل حل بشه
سلام دوست عزیز این چیزی که شما میگید درسته ولی برای من درایورش نصب نیست که به یولیتی باید روی کامرا رفت
شما یه لطف کن برو Device Manager و تو Imaging devices نگاه کن ببین چی نوشته
در مورد سوالتم باید بهت بگم که مانیتور ها اکثرا این مشکل رو دارند و نمیشه جزء مشکل دونست (برای من این مشکل رو نداره)
متشکرم
خوب دوست عزیز اگه دراور مال نوت بوك شما نباشه كه نصب نمیشه
شما باروش اتوماتیك هم میتونی درایور رو بگیری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)