تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 11 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 101

نام تاپيک: ترجمه ي فايل هاي Resident Evil 0

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

10 ترجمه ي فايل هاي Resident Evil 0

خوب اينم همون تاپيكي كه قولش رو داده بودم اما اول از همه به معرفي شخصيت ميپردازيم:

ربكا چامبرز

جوانترين عضو استارز از تيمر بارو. در واقع براي گروه يه پزشكه. يك زن با استعداد كه در 18 سالگي در دانشگاه معروفي فارق التحصيل شد. آرام و منظمه و خودش ميتونه به راحتي اوضاع رو كنترل كنه اما از لحاظ فيزيكي بدن ضعيفي داره و نميتونه ضربات شديد رو تحمل كنه. اما وارد بودن در كمك هاي اوليه اونو گرانبها كرده. اون تنها كسيه كه ميدونه دقيقا بايد چه داروهايي رو با هم مخلوط كنه.

بيلي كوين

يك تنفنگدار دريايي قديمي كه به خاطر كشتار 23 نفر محكوم به اعدام بوده. اما در روز اجراي حكم حادثه اي اتفاق ميوفته و بيلي از اونجا فرار ميكنه. و بعد از اينكه خودشو توي ترن قطار پيدا ميكنه با ربكا برخورد ميكنه.
    قويه و ميتونه خطرات خيلي زيادي رو تحمل كنه. حتي اون ميتونه چيزايي رو جابه جا كنه كه ربكا نميتونه. به علاوه اون تقريبا وقتي اسلحه به دست ميشه غير قابل كنترله! (مترجمه عجب آدميه اين! )

آلبرت وسكر

معرف حضور همه هستن ايشون!!! ديگه توضيح نميدم!

ويليام بيركين

ايشونم كه همون دانشمند و مخترع ويروس G و T هستن و پدر شري و لازم به توضيح نيستن!

جيمز ماركوس

پژوهشگر ويروس مادر. بعد از خيانت كردن به آمبرلا به وسيله ي وسكر و بيركين كشته شد. بعد از مرگ اون يكي از اون زالو هاي تغيير يافته به گلوي اون وارد شد و خونش رو مكيد و اين باعث شد كه تقييراتي در بدنش بوجود بياد. اين باعث شد كه اون دوباره به زندگي برگرده و حالت زالو رو حفظ كنه(خون مكيدن!) و چهرش تقيير كنه.

انريكو ماريني

رئيس تيم بارو و همين طور ربكا. يكي از اعضاي محبوب استارز كه هميشه دستورات رو به درستي انجام ميده. اما با آمدن آلبرت وسكر به تيم دروغ گويي ها و حذيان هاي اون خيلي زياد شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه redblood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

مگی جان دستت درد نکنه .خیلی عالی بود.
    حالا فایل ها رو بفرست تا ترجمه رو شروع کنیم.
    من که داستان این قسمت رو اصلا نمیدونم،ولی فکر کنم با ترجمه فایلاش داستان بیاد دستم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

Resident Evil 0 جدیده ؟!
    میشه اسم کامل ورژن رو بگید ؟
    مگی جان کارت عالی بود .

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

کارتون عالیه. من هنوز این نسخه بازی رو انجام نداده ام. اگه میشه کمی بیشتر در مورد این بازی توضیح دهید

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

Resident Evil 0 جدیده ؟!
    میشه اسم کامل ورژن رو بگید ؟
    مگی جان کارت عالی بود .
    کارتون عالیه. من هنوز این نسخه بازی رو انجام نداده ام. اگه میشه کمی بیشتر در مورد این بازی توضیح دهید
    من راستش اطلاع دقیقی راجع به این بازی ندارم و مگی در این مساله استاده.ولی میدونم که بعد از ساختن اویل 1 اومده و جریان همون زامبی ها در یک قطار هست.
    باقیشو باید مگی بگه.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من راستش اطلاع دقیقی راجع به این بازی ندارم و مگی در این مساله استاده.ولی میدونم که بعد از ساختن اویل 1 اومده و جریان همون زامبی ها در یک قطار هست.
    باقیشو باید مگی بگه.
    نه شما اشتباه ميكنيد اين جريان قبل از اويل 1 هست براي همين اسمش اويل 0 هست ديگه .
    موضوعش هم اگه يادتون باشه : توي اويل 1 گروه استارز رفته بودن تيم بارو رو كه گم شده بودن پيدا كنن حالا توي اين بازي ما ميفهميم چه بلايي سر گروه اومده يعني داستانش قبل از 1 هست محصول سال 2002 هم هست البته نسخه ي آمريكاييش... اروپايي 2003 اومده براي كامپيوتر هم متاسفانه نيومده فقط براي gamecube و پلي 2 اومده كه گرافيكش توي گيم كوب خيلي بالا تره ( من نميدونم چرا براي كامپيوتر نميسازنش بريم روي سر كپكام خراب شيم!)
    چشم فايل ها رو هم ميفرستم
    Last edited by Maggy_P; 07-11-2007 at 15:02.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

12

اينم دو تا عكس كه دقيقا بتونيد تفاوت گرافيكي پلي 2 رو با gamecube درك كنيد.

اين گرافيك شاهكار پلي 2 هست!!!!!!!

و اما gamecube ......

بچسبيد به اين تفاوت اولي كه گرافيكش شبيه اويل 3 هست ولي دوميه خداي گرافيكه!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

نه شما اشتباه ميكنيد اين جريان قبل از اويل 1 هست براي همين اسمش اويل 0 هست ديگه .
    موضوعش هم اگه يادتون باشه : توي اويل 1 گروه استارز رفته بودن تيم بارو رو كه گم شده بودن پيدا كنن حالا توي اين بازي ما ميفهميم چه بلايي سر گروه اومده يعني داستانش قبل از 1 هست محصول سال 2002 هم هست البته نسخه ي آمريكاييش... اروپايي 2003 اومده براي كامپيوتر هم متاسفانه نيومده فقط براي gamecube و پلي 2 اومده كه گرافيكش توي گيم كوب خيلي بالا تره ( من نميدونم چرا براي كامپيوتر نميسازنش بريم روي سر كپكام خراب شيم!)
    مگی جان میدونم موضوع برای قبل از اویل 1 هست،ولی ساختش بعد از اویل 1 بوده.وگرنه چرا اونو نذاشتن اویل 1 و نسخه جیل و کریس رو اویل 2؟چون اول نسخه جیل و کریس ساخته شده بود.
    و درسته،توی اویل 1 ربکا چمبرز پیداش میشه که کمپانی برای اینکه هم رفع سوال کنه و هم جیب خودشو پر کنه یه سری هم در این رابطه ساخت

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگی جان میدونم موضوع برای قبل از اویل 1 هست،ولی ساختش بعد از اویل 1 بوده.وگرنه چرا اونو نذاشتن اویل 1 و نسخه جیل و کریس رو اویل 2؟چون اول نسخه جیل و کریس ساخته شده بود.
    و درسته،توی اویل 1 ربکا چمبرز پیداش میشه که کمپانی برای اینکه هم رفع سوال کنه و هم جیب خودشو پر کنه یه سری هم در این رابطه ساخت
    بله پس شرمنده چون من منظورتون رو اشتباهي متوجه شدم

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

فکر کنم یکی از دلایلی که برای کامپیوتر نمیاد اینه که کنترلش فقط با JoyStick میشه بازی کرد .
    با کیبورد که آمد نمیتونه بازی کنه .
    مثلا RE 4 یادتونه ؟
    ولی مشکلی نداره ! ما که میخواهیم داستانش رو بفهمیم !
    اينم دو تا عكس كه دقيقا بتونيد تفاوت گرافيكي پلي 2 رو با gamecube درك كنيد.

اين گرافيك شاهكار پلي 2 هست!!!!!!!

و اما gamecube ......

بچسبيد به اين تفاوت اولي كه گرافيكش شبيه اويل 3 هست ولي دوميه خداي گرافيكه!
    بابا این 2 تا کنسول که اصلا قابل مقایسه نیستند !
    خوب مگی جان میشه شروع کنی ؟

صفحه 1 از 11 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •