با سلام
دوستان مشکل من اینه که در حین انجام بازیهای مختلف از جمله فیفا 2006 کامپیوترم خود بخود ریستارت میشه کسی میدونه علتش چیه؟درضمن ویندوزم xp sp2
با سلام
دوستان مشکل من اینه که در حین انجام بازیهای مختلف از جمله فیفا 2006 کامپیوترم خود بخود ریستارت میشه کسی میدونه علتش چیه؟درضمن ویندوزم xp sp2
سیستمت مدلش چیه؟ وقتی سیستم نتونه بکشه اینطوریه ! بعدشم
درایور کارت گرفیکت چک کن
مشکل بر طرف نشد همینجا بگو بهم
این ها در صورتی که سیستم ضعیف باشه مدل پاینن باشه و یا نصب نکردن درست کارت گرفیک و... می شه
منم موافقمنوشته شده توسط tornado2800
همینه مشکلش
من سابق كارت گرافيكم ati بود، وقتي كم مياورد ريست ميكرد. حالا كارتت چيه؟
یک علت اینکه
وقتی کامپیوتر از over clock استفاده کنه و نتونه پایدار باشه ریست میشه
همچنین از رم و ناسازگاری ان با مادربورد هم میتونه باشه
برای رفع مشکل بهتره مشخصات سخت افزاری سیستمت را بنویسی
من هم یه همچین مشکلی دارم با این تفاوت که تو بازی یا سیستم هنگ میکنه یا ریست میشه البته بیشتر اوقات سرعت اجرای بازی پایین میاد و از این جا به بعد سیستم ریپ میزنه حالا چه تو بازی چه تو محیط خود ویندوز ....
یعنی اشکال از رم هستش؟؟؟
اشكال رم نيست بلكه كمبود رم هست . يا گرم كردن سي پي يو و يا نصب غلط راه انداز كارت گرافيك و در بعضي از موارد هم مشكل سي دي .
دوست عزیز رم من 512 هست و دو سال هم سالم کار می کرد .... " گرم كردن سي پي يو و يا نصب غلط راه انداز كارت گرافيك و در بعضي از موارد هم مشكل سي دي " هم مطمئنا نیست... والا دیگه بی خیالش شدم چون هرکی یه چیزی میگه.....
من فقط در Need For Speed : Hot Pursuit 2 سيستم هنگ ميكنه كه رم بالا ميخواد يا جزئيات پايين
اما مشكل شما از نبود كشش در سيستم هست كه بهش فشار مياد . مشكل رايجي هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)