سلام.
من چند سوال در مورد لوگین سایت در asp دارم :
اول اینکه من یه سایت طراحی کردم و یک بانک اطلااتی هم با اس کیو ال براش تعریف کردم.حالا میخوام وقتی یه کاربر به سایتم میاد یه صفحه لوگین داشته باشم که اون با ورود به سایت اولا بتونه وارد پروفایل شخصیش بشه و دوما در برای بعضی از صفحات هم محدودیت بذارم تا فقط اگر کسی لاگین شده بود بتونه اون رو ببینه و در جایی هم میخوام به اطلاعات پروفایلش مثل مشخصاتش دسترسی داشته باشم.
؟؟حالا من باید چه طوری این athentiction رو بهش بگم که بجای موقعه چک کردن یوزر پسور بره داخل جدول یوز و اگه بود لوگین کنه!
؟؟چه طوری به یه صفحه بگم که چک کن ببین کاربر لوگین هست مثل برای رفتن به پروفایلش .
؟؟چه طوری بفهمم کدوم کاربر لوگین شده تا بتونه به رکورد اطاعاتش تو دیتابیس برم و مثلا یه کاری بکنم.
؟؟و در آخر به این منوی پروفایل که بعد از لوگین شدن در قسمت منو ظاهر میشه مثل مال خود همین انجمن بگم وقتی کاربری لوگین بود ظاهر شو وگرنه نه پنهان باش و اگر روی دکمه دکمه پروفایل در این منو زد برو تو پروفایل و اطلاعاتش رو نشون بده یا امکان تغییر بهشون بده.
خودم هم فکر میکنم بعضی جاها چند بار یه سوال رو تکرار کردم شرمنده چون زیاد وارد نیستم و میخوام پروژه ام رو تا فردا تحویل بدم و یکم هم تو این زمینه مبتدی هستم .خیلی طولش دادم.
با تشکر از شما.
منتظر راهنمایی های خوبتون می مونم!