تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: اجرا نشدن premiere cs4

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض اجرا نشدن premiere cs4

من برنامه premiere cs4 رو روی ویندوز ویستای 64 بیتی ( از همون مجموعه مستر نصب دارم ) . اما بعد از گذشت مدتی برنامه اجرا نمی شه و ارور ( APPCRASH ) میزنه. و مجبورم دوباره نصب کنم. هنوز متوجه نشدم که به زمان ( تاریخ ) ربط داره یا چیز دیگه. ولی معمولا که کامپیوتر 4 5 روزی خاموش هست این اتفاق افتاده. و مدام که باهاش کار میکنم با این مشکل مواجه نشدم. این سومین باره که اینجوری شده

کسی به این مشکل برخورد کرده؟ راه حل؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه specter-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من برنامه premiere cs4 رو روی ویندوز ویستای 64 بیتی ( از همون مجموعه مستر نصب دارم ) . اما بعد از گذشت مدتی برنامه اجرا نمی شه و ارور ( APPCRASH ) میزنه. و مجبورم دوباره نصب کنم. هنوز متوجه نشدم که به زمان ( تاریخ ) ربط داره یا چیز دیگه. ولی معمولا که کامپیوتر 4 5 روزی خاموش هست این اتفاق افتاده. و مدام که باهاش کار میکنم با این مشکل مواجه نشدم. این سومین باره که اینجوری شده

کسی به این مشکل برخورد کرده؟ راه حل؟
    لطفا متن خطا رو بصورت کامل بنویسید

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خطا به شکل تصویری

و ادامه

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تمامی حالات زیر را بررسی کنید :
    1-نمامی نرم افزار های آزمایشی (بتا) ادوبی را از روی هارد دیسک به طور کامل پاکسازی کنید.برای دریافت اسکریپت به اینجا مراجعه کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2-اطمینان پیدا کنید که color bit مانیتور کم تر از 32 bit نباشد.چون این عامل سبب مشکل در نرم افزار می شود.

3-اگر شما از بیش از یک مانیتور استفاده میکنید.فقط از مانیتور اول استفاده کنید و یک بار هم آن را به وسیله گزینه ی troubleshooting عیب یابی کنید.

4-پریمیر را باز گنید و workspace را به default تغییر دهید.

5- scratch disk settings را یک بار بررسی کنید.چرا که اگر فضا کافی وجود نداشته باشد و یا این که پوشه تنها خواندنی باشد (read Only) موجب مشکل خواهد شد.

6-مطمئن شوید که هر درایور شما حداقل 20% فضای خالی داشته باشد.

7-درایور صدا و تنظیمات آن را بررسی کنید.

8-هنگامی که Adobe Media Encoder اجرا نشده است.تنظیمات ذخیره شده ی Adobe Media Encoder را از مسیر C:\users\username\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Media Encoder\4.0 حذف کنید.

9-پریمیر را ببندید و یک بار نام پوشه "C:\Documents and Settings\your_user_name\Application Data\Adobe\Premiere Pro\x.x" را تغییر دهید.نام فولدر بستگی به ورژن متغییر است ممکن است این پوشه مخفی نیز باشد.

10-اگر شما از CPU پیشرفته ای بهره میبرید سعی کنید تا بهترین تنظیمات را برای آن در نرم افزار برگزینید.

11-زمانی که پریمیر را اجرا می کنید کلید shift را نگه دارید تا زمانی که پنجره welcome نمابان گردد

12-به این مسیر بروید :Control Panel → Display Settings → Settings → Advanced → General → DPI Setting و آن را به Normal size (96 DPI) تغییر دهید.

13-به این مسیر بروید Control Panel → Display Settings → Appearance → Font size و آن را به Normal تغییر دهید

14-روی آیکون نرم افزار کلیک راست کنید و به قسمت "Properties" بروید و از میان منو ها منوی "Compatibility" را برگزینید و گزینه ی "Disable display scaling on high DPI settings" را برگزینید

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تمامی حالات زیر را بررسی کنید :
    1-نمامی نرم افزار های آزمایشی (بتا) ادوبی را از روی هارد دیسک به طور کامل پاکسازی کنید.برای دریافت اسکریپت به اینجا مراجعه کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2-اطمینان پیدا کنید که color bit مانیتور کم تر از 32 bit نباشد.چون این عامل سبب مشکل در نرم افزار می شود.

3-اگر شما از بیش از یک مانیتور استفاده میکنید.فقط از مانیتور اول استفاده کنید و یک بار هم آن را به وسیله گزینه ی troubleshooting عیب یابی کنید.

4-پریمیر را باز گنید و workspace را به default تغییر دهید.

5- scratch disk settings را یک بار بررسی کنید.چرا که اگر فضا کافی وجود نداشته باشد و یا این که پوشه تنها خواندنی باشد (read Only) موجب مشکل خواهد شد.

6-مطمئن شوید که هر درایور شما حداقل 20% فضای خالی داشته باشد.

7-درایور صدا و تنظیمات آن را بررسی کنید.

8-هنگامی که Adobe Media Encoder اجرا نشده است.تنظیمات ذخیره شده ی Adobe Media Encoder را از مسیر C:\users\username\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Media Encoder\4.0 حذف کنید.

9-پریمیر را ببندید و یک بار نام پوشه "C:\Documents and Settings\your_user_name\Application Data\Adobe\Premiere Pro\x.x" را تغییر دهید.نام فولدر بستگی به ورژن متغییر است ممکن است این پوشه مخفی نیز باشد.

10-اگر شما از CPU پیشرفته ای بهره میبرید سعی کنید تا بهترین تنظیمات را برای آن در نرم افزار برگزینید.

11-زمانی که پریمیر را اجرا می کنید کلید shift را نگه دارید تا زمانی که پنجره welcome نمابان گردد

12-به این مسیر بروید :Control Panel → Display Settings → Settings → Advanced → General → DPI Setting و آن را به Normal size (96 DPI) تغییر دهید.

13-به این مسیر بروید Control Panel → Display Settings → Appearance → Font size و آن را به Normal تغییر دهید

14-روی آیکون نرم افزار کلیک راست کنید و به قسمت "Properties" بروید و از میان منو ها منوی "Compatibility" را برگزینید و گزینه ی "Disable display scaling on high DPI settings" را برگزینید
    من فکر می کنم اینها مشکلات در هنگام نصب رو برطرف می کنه هر چند من همه موارد رو دونه دونه انجام دادم ولی باز پریمیر بالا نمی یاد. الان دوباره نصب کردم درست شده و داره کار می کنه حالا کی خراب بشه خدا می دونه.

اینکه نصب میشه کار می کنه و یک دفعه از کار میفته شاید ماله کلید ش باشه هر چند بقیه مجموعه مثل افتر افکت و فتو شاپ و ... دارن کار می کنند و فقط پریمیرش با این مشکل مواجه میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممکن هست که فایل نصب کلا مشکل داشته باشه شما از یک منبع دیگه یک بار نصب کنید شاید برطرف شد.

7. این کاربر از specter-1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مشکل را یافتم در صدد رفع آن هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •