سلام من هركاري مي كنم از جمله عوض كردن مودم نمي تونم با سرعت بالاتر از 2.31 به اينترنت وصل بشمامكان داره از مدمم باشه
سلام من هركاري مي كنم از جمله عوض كردن مودم نمي تونم با سرعت بالاتر از 2.31 به اينترنت وصل بشمامكان داره از مدمم باشه
شما از كجا فهميدي كه سرعتت 2/31 هست؟آيا با برنامه هاي مخصوص اينكار امتحان كردي؟
اگر با بردن مكان نماي موس بر روي علامت اتصال اينترنت در System Tray و مشاهده ي اين عد داخل كادر باز شده به اين نتيجه رسيدي ، بايد بگم كه اون عدد نشان حداكثر سرعت مودم ISP شماست.
ضمنا اگر مودم شما از نوع V.92 هم باشه ، در عمل ، حداكثر با سرعت 48kb/s ميتونه كار كنه ، مگر اينكه به يك خطوطي كاملا بي عيب و نقص دسترسي داشته باشي.
![]()
با يك لب تاپ امتحان كرديم با همون خطوط با 50.2 كانكت شد
كسي نمايندگي asrock رو مي دونه كدوم شركته مي خوام مادربردمو ببرم گارانتي
كسي نمي دونه مشكل از كجاست
ما كه در عمل همچين چيزي نديديم فريد جان اين دايل آپ بدرده...ضمنا اگر مودم شما از نوع V.92 هم باشه ، در عمل ، حداكثر با سرعت 48kb/s ميتونه كار كنه ، مگر اينكه به يك خطوطي كاملا بي عيب و نقص دسترسي داشته باشي.
براي اطمينان بيشتر شما بوسيله ي اين سايت سرعتتون تست كنيدكسي نمي دونه مشكل از كجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعن آپلود و دانلود همينجا بنويسيد
ببينيد سرعت من نسبت به كامپوتر ديگه اي كه تست كردم تقريبا نصف شده من با 31.2 وصل مي شم و يك كامپيوتر ديگه با همون مودم و با همون خط تلفن با 50.6 وصل ميشه و كند بودن سرعت اينرنت هم كاملا واضحه
با اين اوضاع تنها مشكلي كه فكر مي كنم وجود داره از مادربردمه
از راهنايي هاي شما هم ممنونم ولي اگه ميدونيد نمايدگي مادربرد asrock كدوم شركته بگيد تا ببرمش گارانتي
از انجمن هاي تخصصي انتظار بيشتري براي راهنمايي داشتم
باسلام:
اقا من این پستو دیر دیدم والا جوابت پیش منه آقا خطوط مخابراتی تلفن ثابت دو نوع هستش یکی PCM و یکی معمولی این خط PCM hاز خط معمولی سرعتش برای انتقال دادهها ضعیف تره و برای اینترنت مناسب نیست .
در ضمن حداکثر انتقال اطلاعات در مودم عادی 56.7 Kb در ثانیه اس
یعنی 7.0875 کیلوبایت در ثانیه!
من مطمئنا مشكل من از خطوط نيست تو پستهاي قبلي نوشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)