سلام آیا ویروسهایی که در ویندوز xp هست در ویندوز 7 هم شناخته میشه.آخه یکی از دوستام گفت ویندوز 7 اونقدر ویروسی نمیشه چون همون ویروسهایی که در فلاشم در ویندوز xp وجود داشت در ویندوز 7 نشان نمیداد دلیلش چیه![]()
سلام آیا ویروسهایی که در ویندوز xp هست در ویندوز 7 هم شناخته میشه.آخه یکی از دوستام گفت ویندوز 7 اونقدر ویروسی نمیشه چون همون ویروسهایی که در فلاشم در ویندوز xp وجود داشت در ویندوز 7 نشان نمیداد دلیلش چیه![]()
.................................................. .................................................. .....................
بله این حرف دوست شما تقریبا درسته.....اکثر ویرس هایی که در ویندوز XP فعالت می کردند دیگه در ویدوز 7 کارایی ندارند..مهمترین این ویروس ها هم اتوران ها هستند که تقریبا در ویندوز 7 کار نمی کنند......البته باید مراقب باشید چون ممکنه که سازنده و ناشر ویروس ،ویروسش رو بروز و سازگار با ویندوز 7 بکنه.
در مورد معماری داخلی (هسته) ویندوز ۷اینچنین میتوان عنوان کرد که این معماری دومین ویرایش (بازنویسی شده) از هسته ویندوز ویستا است اما ویندوز ویستا نیست! . ارتقای هسته های ویندوز تا قبل از ارائه ویندوز ویستا آنقدر چشم گیر نبوده و دچار تحولاتی نمی شده است که بتوان از آن به عنوان یک حرکت بزرگ از آن یاد کرد. اما با ورود ویندوز ویستا تغییرات بسیاری صورت گرفت که ویندوز ۷میخواهد آن را کامل کننده و در این حال مشکلات آن را نیز بکاهد که این تغییرات در نسخه های بتای آن به وضوح مشاهده میشود.
به نقل از
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم 7 دارم و تا حالا اونجوری که باید ویروسی نشدو و اصلا روش آنتی ویروس ندارم
( البته من هم XP دارم هم 7 )
همون طوری که تعدادی از نرم افزار ها در 7 کار نمیکنند و اجرا نمیشن برای ویروس هم صدق میکنه.
که به زودی اکثر ویروس ها 7 رو هم ساپورت میکنند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)