سلام
الان وقتی تری دی مکس رو اجرا می کنم بعد از اینکه لودینگش تموم میشه این ارور میاد
و بعد از اینکه OK رو میزنم این میاد
وبعد از اینکه این رو هم Yes یا No میزنم تری دی مکس اجرا میشه اما اون ابزارهای بالایی نمیاد
خواهش میکنم کمکم کنید خیلی کارم گیره
سلام
الان وقتی تری دی مکس رو اجرا می کنم بعد از اینکه لودینگش تموم میشه این ارور میاد
و بعد از اینکه OK رو میزنم این میاد
وبعد از اینکه این رو هم Yes یا No میزنم تری دی مکس اجرا میشه اما اون ابزارهای بالایی نمیاد
خواهش میکنم کمکم کنید خیلی کارم گیره
فکر کنم باید یه بار دیگه بنصبیش ... شاید شیطونی کردی تو مکس این هم داده دستت ... پیغاما می گم
خو راستی اونجا که نوشته Reset the factory ... یعنی باید تنظیمات المنت را بر گردونی به حالت کارخونه ( همون اولیه)
نیکولاس جان.. اون راه خودمون رو که وقتی تولبارهای بالا می پرید انجام می دادیم رو تست کن ببین جواب میده.. وقتی بازش کردی دکمه ی Set رو بزن، یه بار از مکس بیا بیرون و دوباره بازش کن..
ممنون از دوستانی که کمک کردن ولی مشکل از جای دیگه ای بود که با کمک سایت خود Autodesk حل شد حالا میگم چطوری
باید میرفتم به ادرس :
C:\Documents and Settings\[user name]\Local Settings\Application Data\Autodesk\3dsmax\[3ds max version]\enu\UI
و اونجا یه فایلی بود به نام MaxManaged.xaml که نامش تغیر کرده بود و یه Backup آخرش اضافه شده بود ( نمیدونم چرا شاید به دلیل رفتن برق ) من اون رو پاک کردم و حلید تمام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)