لطفا براي جلوگيري از ترجمه تكراري ابتدا نام فايلي را كه ميخواهيد ترجمه كنيد را بفرستيد و سپس بعد از ترجمه فايل همان پست خود را ويرايش نماييد به اين ترتيب فايل هاي اين بازي به ترتيب و پشت سر هم ترجمه خواهند شد. با تشكر
لطفا براي جلوگيري از ترجمه تكراري ابتدا نام فايلي را كه ميخواهيد ترجمه كنيد را بفرستيد و سپس بعد از ترجمه فايل همان پست خود را ويرايش نماييد به اين ترتيب فايل هاي اين بازي به ترتيب و پشت سر هم ترجمه خواهند شد. با تشكر
Leon : Hunnigan. اميدوارم كه صدام رو داشته باشي.
Hunnigan : من Ingrid Hunnigan هستم. در اين ماموريت پشتيبان تو خواهم بود.
Leon : صاف و رسا صدات رو دارم. يه جوري فكر ميكردم كه پيرتر از اين باشي.
Leon : اسم مورد هم Ashley Graham هستش، درسته؟
Hunnigan : كاملاً صحيحه.
Hunnigan : اون دختره رئيس جمهور هستش. بنابراين مواظب رفتارت باش، باشه؟
Leon : اين گروه هر كي هستند، مطمئناً دختر نامناسبي رو براي دزديدن انتخاب كردن.
Hunnigan : همچنين من سعي خواهم كرد كه مدام اطلاعات بيشتري رو در موردشون پيدا كنم.
Leon : بسيار خوب. تا بعد. تمام.
Last edited by Spaniuly; 05-08-2007 at 08:48.
* تغييرات تنظيمات دستة كنترل در اينجا منعكس نشده است. لطفاً به عملكرد دكمهها توجه دقيق نماييد.
1. شليك كردن : دكمه B6 را نگه داشته و سپس از جهتها و يا آنالوگ چپ براي تنظيم ليزر استفاده كنيد.
2. جنگ با چاقو : دكمه B5 را فشار داده و نگهداريد تا چاقويتان آماده شود. سپس دكمه B1 را براي حمله با چاقو بزنيد.
3. دكمههاي عملياتي : با فشار دادن دكمههاي مقتضي كه بر روي صفحه نمايش ظاهر ميشوند، شما قادر خواهيد بود كه عمليات مختلفي را اجرا نماييد.
4. دوربين : شما ميتوانيد زاويه دوربين را با استفاده از آنالوگ راست تغيير دهيد.
Last edited by Spaniuly; 05-08-2007 at 10:28.
اولین پیغام هانیگان به لئون که یک چیز دیگه ست! اصلا توی ورژن پی سی خودش رو معرفی نمیکرد. مطمئنی درسته؟
درسته منم يادم نمياد اينا رو گفته باشه (دو هفته پيش بازي رو شروع كردم) بيشتر داشت موقعيت ---- رو براش توضيح مي داد و اين كه بايد چيكار كنه از كجا بره.
مواظب رفتارت باش دختر رييس جمهوره؟!!![]()
اسم : Ashley Graham
دختر رئيس جمهور آمريكا
او در راه بازگشت از دانشگاه به خانه، توسط گروه ناشناسي دزديده شده است. انگيزه آدمربايان هنوز ناشناخته است. اگرچه اطلاعات موثقي مبني بر اينكه فرد آدمربا خودي هست، وجود دارد. تنها عده كمي از مردم از اين آدمربايي مطلع هستند. مخفي كردن اين مسئله بيشتر به اين دليل ميباشد كه ما هنوز شخص خائن را شناسايي نكردهايم. به گفتة ماموران اطلاعات و بر اساس اطلاعات معتبر اشلي در اروپا ديده شده است. ولي تا زماني كه ما شخص خائن را شناسايي كنيم، من نميدانم كه چه چيزي را بايد باور كنم و احتمال اين هست كه حقه باشد. ما سرنخهاي بسيار كمي راجع به محل اشلي در دست داريم. ولي تمامي اعضاي خدمه و كساني كه با اشلي در ارتباط بودند توسط بازپرسان مورد بازجويي قرار گرفتهاند. حتي جاسوسان فعال در حال تحقيق براي هر گونه اطلاعاتي در اين زمينه ميباشند. فقط مشكل زمان وجود دارد قبل از اينكه فرد آدمربا رسوا شود.
* تغييرات تنظيمات دستة كنترل در اينجا منعكس نشده است. لطفاً به عملكرد دكمهها توجه دقيق نماييد.
1. پر كردن خشاب : در حالي كه دكمه B6 را نگه داشتهايد، دكمه B1 را فشار دهيد تا به اسلحهتان خشاب بزنيد.
2. لگد زدن : با نزديك شدن به دشمناني كه در اثر ضربه تعادل خود را از دست دادهاند و يا بر روي زانو نشستهاند، و با زدن دكمههاي عملياتي ---- خواهد توانست به آنها لگد بزند.
3. سوييچ كردن بين صفحههاي فهرست موجودي : براي سوييچ كردن بين صفحههاي Weapons/Recovery و Keys/Treasure از دكمههاي B5 و B6 استفاده نماييد.
Last edited by Spaniuly; 07-08-2007 at 06:15.
ممنون کراوز جان.
من بیصبرانه منتظر ترجمه ی اون فایلی که در مورد رفتار مردم دهکده ست هستم.
به تازگي خبر رسيده كه يك عامل دولت ايالات متحده در دهكده مشغول تحقيق و بررسي ميباشد. به اين عامل آمريكايي اجازه ندهيد كه با زنداني ارتباط برقرار كند. به اطلاع كساني كه هنوز نميدانند ميرساند كه زنداني در يك خانه قديمي و در پشت مزرعه نگهداري ميشود. به محض اينكه آماده شويم زنداني را به محل امنتري در دره انتقال خواهيم داد. تا اطلاع ثانوي زنداني در آنجا خواهد ماند. در اين اثنا به عامل آمريكايي، اجازه نزديك شدن به زنداني را ندهيد. ما نميدانيم كه دولت آمريكا چگونه در مورد دهكده ما باخبر شده است. ولي ما در حال رسيدگي به اين مطلب هستيم. با وجود اين، من احساس ميكنم كه اين فضولي در اين زمان حساس اتفاقي نيست.همچنين من احساس ميكنم كه گروه سومي هم بجز دولت آمريكا در اين مسئله درگير هست.
ياران من، گوش به زنگ باشيد!
از طرف رئيس بايترز مندز
Last edited by Spaniuly; 08-08-2007 at 06:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)