دوستان ببخشید وقتتون رو میگیرم میخواستم یه نقشه تو تری دی گیم طراحی کنم میشه بگید از کجا شروع کنم.امیدوارم توضیحاتون کامل و تک باشه مثل خودتون![]()
دوستان ببخشید وقتتون رو میگیرم میخواستم یه نقشه تو تری دی گیم طراحی کنم میشه بگید از کجا شروع کنم.امیدوارم توضیحاتون کامل و تک باشه مثل خودتون![]()
دوستان برای اینکه به سوالم جواب بدید چیز زیادی لازم نیست اگر آموزش قدم به قدم یه نقشه یا یه طرح رو بدید هم کفایت میکنه![]()
خوب برای اینکار leveleditor رو وا کن بعد با block هایی که داره دیوار ها رو بساز
برای حرکت دادن دیوار ها از move استفاده کن و برای کوچیک یا بزرگ کردنشون از scale
دیوار ها رو با کف و سقف باید توی لول ادیتور بسازی
و بعقیه ی آبجکتا رو توی مدل ادیتور از برنامه هایی مثل مکس یا مایا با پسوند x یا 3ds بیاری توی مدل ادیتور و سیوشون کنی
و توی لول ادیتور بیاریشون
دست شما دردنکنه ولی اگر مصور بود،خیلی بهتر بود
خوب من الآن این گیم استادیو رو ندارم که بنصبمش
اما کاره زیاد سختی نیست کار با لول ادیتور
توی help خودش ، با تصویر آموزش داده
![]()
کس دیگه ای نمیتونه کمکم کنه؟؟؟؟
خیلی از دوستانی که توی این تاپیک منو راهنمایی کردن ممنون.
گفتم اینجا بهترین جا واسه مطرح این سوالمه:
چهطوری میشه یه نقشه ی کوچک از بازی رو طراحی کرد در3d game بلدم پنل بسازم ولی نمیدونم چهجوری نقشه طراحی میشه؟؟
ممنون
خوب طراحی نقشه بستگی به بازی داره مثلا برای بازی جنگی در فضای باز مثل delta Force بایستی زمین ناهموار درست کنی و تعدادی درخت تو بزاری یا بازی های معمایی و جنگ محیط بسته مثل counter اتاق طراحی کنی و تو صندلی و اینجور چیز بزاری
فکر میکنم شما منظورم رو متوجه نشدید من میخواستم ببینم چهطوری اون رو توسط اسکریپ طراحی کنم منظورم نقشه ی مقیاس کوچک بازیه؟
امیر جان شما که همش تو پیغام خصوصی سوال می کنیبعدش هیچ کس نمی یاد map شو با اسکریپت درست کنه
مگر اینکه بخواهد litec بازی درست کنه
بعدشم شما که مدل دنبال آماده می گردی با برنامه نویسی که مشکل داره خوب برو سراغ Fps Creator !!!!!! خیلی هم ساده اس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)