تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: درخواست معرفی 1 شرکت برای توزیع محصولات آموزشی و نرم افزار

داره خودمونی میشه gelaris's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض درخواست معرفی 1 شرکت برای توزیع محصولات آموزشی و نرم افزار

با عرض سلام
    شاید این تاپیک جاش این جا نباشه
    اما به نظرم اینجا بهترین جاش بود به خاطر این که قبل از ارایه هر محصولی در انتها از 1 قفل استفاده میشه که همکاران این بخش مسلما رو این موضوع بایستی مواردی رو سراغ داشته باشند

آیا شرکتی رو میشناسید که توزیع کننده محصولات آموزشی و نرم افزار باشه برای توزیع 1 سری مجموعه های تولید شده در سراسر کشور ؟

من با 1 شرکت تماس گرفتم که عنوان فرمودند که 60% خود شرکت و به من هم 40% برای هر فروش
    تسویه بعد از 3 ماه
    در صورتی که هر مقدار از سی دی ها هم به فروش نرسید عودت داده میشود
    این شرکتها هم فقط در ازای کار پخش 60% به جیب میزنن

اما میبینم که واقعا بی انصافیه
    چون هزینه و ریسک تولید انبوه سی دی-طراحی سی دی-لیبل-قفل-.... و از همه مهمتر وقت و انرژی که صرف این موضوع مشه برای مالک واقعا به صرفه نیست
    یعنی شاید در نهایت چیزی به اندازه 15% ناقابل هم تهش نمونه ! که معلوم نیست سودی تهش بمونه یا خیر

آیا از دوستان کسی هست که در این رابطه تجربه کافی داشته باشه و برای بهترین نتیجه گیری از این کار بتونه ما رو یاری بده ؟ و یا جای مشخص با 1 درصد عادلانه رو معرفی کنه

با تشکر از تمامی دوستان

در انتها به نظر شما متخصصان گرامی در حال حاضر کدوم قفل بهترینه ؟

داره خودمونی میشه Gladiator_Cracker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

در این مورد موارد عادلانه متاسفانه وجود نداره اگر هم باشه واقعا" کم هستن ، چرا خودتون اقدام به فروش نمیکنید ، میتونید خودتون شروع کنید ، در تولید انبوه سی دی قیمت چاپ و ... خیلی کم میشه ؛ در حدود 200 تومان ( تک تومان ) برای هم پک ، اینطوری برای شما هم هزینه آنچنانی هم نخواهد داشت ، بعد میتونید خودتون با فروشگاههای شهرتون به عنوان بازایاب صحبت کنید ، اگر برای شهرهای دیگه هم بازاریاب بخواهید حدودا" 20 الی 30 % میگیرن نه 60% !

3. این کاربر از Gladiator_Cracker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه gelaris's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض سوال در رابطه با ایجاد پک نرم افزار

در این مورد موارد عادلانه متاسفانه وجود نداره اگر هم باشه واقعا" کم هستن ، چرا خودتون اقدام به فروش نمیکنید ، میتونید خودتون شروع کنید ، در تولید انبوه سی دی قیمت چاپ و ... خیلی کم میشه ؛ در حدود 200 تومان ( تک تومان ) برای هم پک ، اینطوری برای شما هم هزینه آنچنانی هم نخواهد داشت ، بعد میتونید خودتون با فروشگاههای شهرتون به عنوان بازایاب صحبت کنید ، اگر برای شهرهای دیگه هم بازاریاب بخواهید حدودا" 20 الی 30 % میگیرن نه 60% !

با عرض سلام و تشکر از بابت جوابی که د راین پست فرمودید

با تشکر
    در تولید انبوه سی دی قیمت چاپ و ... خیلی کم میشه ؛ در حدود 200 تومان ( تک تومان )
    در این رابطه رو چه حساب و معیاری شما این نرخ رو دادید ؟
    هر حلقه دی وی دی رو هم در نظر بگیرید میشه در نهایت 120+70لیبل+120قاب+....
    که حداقل هزار تومانی میشه

این نرخ که شما دارید آیا میشه دقیق تر به من موضوع رو شرح بدید تا من هم استفاده کامل از تجربه شما ذرو کنم دوست عزیز
    و چطور برای شهرهای دیگه بازاریاب بگیرم ؟ میشه کمی بیشتر توضیح بدید ؟
    اگه تنها خودم این کار رو انجام بدم که مگه 2 تا دست چه قد صدا داره ؟

با تشکر دوست عزیز
    اگه تنها خودم این کار رو انجام بدم
    Last edited by gelaris; 28-04-2010 at 18:54.

داره خودمونی میشه Gladiator_Cracker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست عزیز قیمت تولید انبوه بستگی به تعداد و کیفیت بسته های مورد نظرتون داره ؛ اگر شما کار طراحی لیبل و ... رو خودتون انجام بدید برای هر عدد CD و نه DVD قیمت 200 الی 250 تومان باید پرداخت کنید ( البته در تعداد حدود 200 پک ) ؛ البته این قیمت رو بنده با توجه به تجربه کاری خودم و البته در شهری که زندگی میکنم عرض کنم و البته امکان داره این قیمتها متفاوت هم باشن ( صحبت بنده رو ملاک قرار ندید حتما" پرس و جو کنید ).
    و چطور برای شهرهای دیگه بازاریاب بگیرم ؟ میشه کمی بیشتر توضیح بدید ؟
    بهتر هست اول برای شهر خودتون بازاریاب بگیرید بعد اگر فروش خوبی داشتید برای شهرهای دیگه اقدام کنید ، برای شهر خودتون هم میتونید از آگهی نامه ها استفاده کنید و بازاریاب جذب کنید.
    اگه تنها خودم این کار رو انجام بدم که مگه 2 تا دست چه قد صدا داره ؟
    تنهایی که نمیشه ، شما حداقل به بازاریاب نیاز خواهید داشت که بتونه قسمت فروش رو بر عهده بگیره.
    در نهایت هم سعی کنید به بازاریاب خودتون درصد خوبی بدید چون مسلما" در میزان فروش شما تاثیر مستقیم داره.

6. این کاربر از Gladiator_Cracker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •